astrolabos Ιούλιος 28, 2008 #1061 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Η εξυπηρέτηση από όσο ξέρω ορίζεται ως η αφιλοκερδής ενέργεια κάποιου προς κάποιον άλλο. Εκφράσεις και λογικές "πουρμπουάρ" δεν έχουν θέση εδώ. Αν έχει τη δυνατότητα το φιλικό σου πρόσωπο να εξυπηρετήσει έχει καλώς. Αλλιώς μην το αναφέρεις καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 28, 2008 #1062 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 εξυπηρέτηση θα κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 28, 2008 #1063 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Νομίζω η τοποθέτηση του Voudas για "το μπουρμπουάρ σε έιδος" ήταν το λιγοτερο προσβλητική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούλιος 28, 2008 #1064 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Νομίζω η τοποθέτηση του Voudas για "το μπουρμπουάρ σε έιδος" ήταν το λιγοτερο προσβλητική.Συμφωνώ. Ήταν αχρείαστο σχόλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 28, 2008 #1065 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 ...συμφωνω και γω...αλλα τι να πει το παλικαρι με αυτα που ακουμε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 28, 2008 #1066 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Πονηρές λέξεις δεν υπάρχουν, μόνο πονηρά μυαλά. Συνέλθετε και μείνετε στο θέμα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 28, 2008 #1067 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Πονηρές λέξεις δεν υπάρχουν, μόνο πονηρά μυαλά. Συνέλθετε και μείνετε στο θέμα μας. διαφωνω αλλα ειμαστε ηδη offtopic οποτε σχολεια δεν γινονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 28, 2008 #1068 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Το "θέμα" έχει τακτοποιηθεί ήδη από εμάς με επίπληξη στο χρήστη για την συμπεριφορά του. Το γεγονός ότι τα γραφόμενα μπορούν να έχουν διττή ερμηνεία και ερμηνεύονται κατά το δοκούν δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Τα εκτός θέματος μηνύματα θα μεταφερθούν στην μαύρη τρύπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 31, 2008 #1069 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 31, 2008 #1070 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Στείλτε μου ένας, ένα πμ να δω κι εγώ!!!!!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 31, 2008 #1071 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Εννοειται εχεις original το παιχνιδι ε?το οτι κολλαει συνήθως ειναι γιατι βρίσκει το patcharimeno exe και οχι το original, βρες απο καπου το original exe βάλτω, τρεξε το patch και μετα ξανα βαλε το πατσαρισμένο exe απο πάνω.edit: Απο το Knights of the nine βαζεις όποια σου αρεσουν δεν ειναι κανενα απαραίτητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 31, 2008 #1072 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 1, 2008 #1073 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Την φωτο μου που ποσταρα χθες αργα το βράδυ υπο την επηρεια αλκοολουχων ποτών . , ποιος (αστρολάβος ?) την πήγε στο οφτοπικ - black hole ,... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 1, 2008 #1074 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Την φωτο μου που ποσταρα χθες αργα το βράδυ υπο την επηρεια αλκοολουχων ποτών . , ποιος (αστρολάβος ?) την πήγε στο οφτοπικ - black hole ,... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idefix Αύγουστος 3, 2008 #1075 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Καλα ενταξει. Και εμενα ο αδερφος μου σε σκιζει στο μπασκετ. Κι εσενα και την παρεα σου ενομενη. Και ο παππους μου ηταν ο ψηλοτερος απο ολους τους παππουδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 10, 2008 #1076 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 156 / 2.4 = 65€/Ghz177 / 2.66 = 66.54€/Ghz Δε συμφέρει ο 6700 ακόμα, ίσως την άλλη εβδομάδα που θα πέσει 3 ευρώ. Ποιό το νόημα του thread? Α ρε θετικέ επιστήμονα μου εσυ...ντάξει έγραψες...LOL!!!:clap: Διαφορές εκτός απο την συχνότητα και την τιμή δεν έχουν :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 10, 2008 #1077 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Ρε συ winters έχεις όρεξη να αρπαχτούμε;Δεν σε καταλαβαίνψ προς τι η ''επίθεση''...Τι δεν κατάλαβες σε ένα προσωπικό σχόλιο που έκανα στα λόγια του Φίλου μου Chroma;Όσο για το τελευταίο Quote τι παθαίνεις και χτυπάς το κεφαλάκι σου;Η διαφορά θα είναι πολύ μικρή...Μάλλον δεν είδες τα λόγια του Dubber αλλά σε ενδιέφερε μόνο να σχολιάσεις τα δικά μου...ωραίος ρε συ φίλε , μπράβο κέρδισες τις εντυπώσεις...Για πες μου δηλαδή εσύ τι άλλες διαφορές έχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 10, 2008 #1078 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Μάλλον δεν είδες τα λόγια του Dubber αλλά σε ενδιέφερε μόνο να σχολιάσεις τα δικά μου...ωραίος ρε συ φίλε , μπράβο κέρδισες τις εντυπώσεις...Για πες μου δηλαδή εσύ τι άλλες διαφορές έχουν;Μάλλον υπάρχει πρόβλημα αντίληψης από μεριάς σου και ίσως γι αυτό αρπάζεσαι μόνος σου, όχι οι άλλοι. Δεν προσπάθησα να κερδίσω καμία εντύπωση, η παιδεία μου δεν μου υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Εγώ είπα ότι αυτές οι διαφορές είναι αρκετές να τον κάνουν να προβληματίζεται. Αν για σένα δεν είναι, μην προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους ίδιους με εσένα.Είσαι εκτός κλίματος γενικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 10, 2008 #1079 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 dubber δεν το ελεγε σε σενα..Καλύτερη μεταπώληση;Απο που το συμπεραίνεις αυτό;Έχεις δει πολλές αγγελίες με Q6700;Μα γι αυτο ακριβως το λογο θα εχει καλυτερη μεταπωληση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 10, 2008 #1080 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Μάλλον υπάρχει πρόβλημα αντίληψης από μεριάς σου και ίσως γι αυτό αρπάζεσαι μόνος σου, όχι οι άλλοι. Δεν προσπάθησα να κερδίσω καμία εντύπωση, η παιδεία μου δεν μου υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Εγώ είπα ότι αυτές οι διαφορές είναι αρκετές να τον κάνουν να προβληματίζεται. Αν για σένα δεν είναι, μην προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους ίδιους με εσένα.Είσαι εκτός κλίματος γενικότερα.Τα λόγια δεν πήγαιναν σε εσένα φιλε...αν δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι...εσύ αρπάχτηκες τώρα...Όσο για την παιδεία ο καθένας είναι υπεύθυνος των λόγων του.ΕΔΙT ο άμεσα ενδιαφερόμενος το κατάλαβε σε ποιον πήγαινε...τόσο πολύ σε πείραξε ρε συ dubber; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο.Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου να πώ τότε ναι οτι είμαι ο Οbijuan1983 και οι Admin του forum είναι ενήμεροι γι αυτό.Ούτε να δημιουργώ θέμα θέλω ούτε τίποτα, απλά όσο μπορώ να συμβάλλω και εγώ εδώ και να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ.ΑυτάΚαι φιλικά όπως πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.