Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Η εξυπηρέτηση από όσο ξέρω ορίζεται ως η αφιλοκερδής ενέργεια κάποιου προς κάποιον άλλο. Εκφράσεις και λογικές "πουρμπουάρ" δεν έχουν θέση εδώ. Αν έχει τη δυνατότητα το φιλικό σου πρόσωπο να εξυπηρετήσει έχει καλώς. Αλλιώς μην το αναφέρεις καθόλου.

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Το "θέμα" έχει τακτοποιηθεί ήδη από εμάς με επίπληξη στο χρήστη για την συμπεριφορά του. Το γεγονός ότι τα γραφόμενα μπορούν να έχουν διττή ερμηνεία και ερμηνεύονται κατά το δοκούν δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Τα εκτός θέματος μηνύματα θα μεταφερθούν στην μαύρη τρύπα.

Εννοειται εχεις original το παιχνιδι ε?

το οτι κολλαει συνήθως ειναι γιατι βρίσκει το patcharimeno exe και οχι το original, βρες απο καπου το original exe βάλτω, τρεξε το patch και μετα ξανα βαλε το πατσαρισμένο exe απο πάνω.

edit: Απο το Knights of the nine βαζεις όποια σου αρεσουν δεν ειναι κανενα απαραίτητο

156 / 2.4 = 65€/Ghz

177 / 2.66 = 66.54€/Ghz

Δε συμφέρει ο 6700 ακόμα, ίσως την άλλη εβδομάδα που θα πέσει 3 ευρώ.

Ποιό το νόημα του thread?

Α ρε θετικέ επιστήμονα μου εσυ...ντάξει έγραψες...LOL!!!

:clap:

:crazy:

Διαφορές εκτός απο την συχνότητα και την τιμή δεν έχουν

:slap: :flag:

Ρε συ winters έχεις όρεξη να αρπαχτούμε;

Δεν σε καταλαβαίνψ προς τι η ''επίθεση''...

Τι δεν κατάλαβες σε ένα προσωπικό σχόλιο που έκανα στα λόγια του Φίλου μου Chroma;

Όσο για το τελευταίο Quote τι παθαίνεις και χτυπάς το κεφαλάκι σου;Η διαφορά θα είναι πολύ μικρή...

Μάλλον δεν είδες τα λόγια του Dubber αλλά σε ενδιέφερε μόνο να σχολιάσεις τα δικά μου...ωραίος ρε συ φίλε , μπράβο κέρδισες τις εντυπώσεις...

Για πες μου δηλαδή εσύ τι άλλες διαφορές έχουν;

Μάλλον δεν είδες τα λόγια του Dubber αλλά σε ενδιέφερε μόνο να σχολιάσεις τα δικά μου...ωραίος ρε συ φίλε , μπράβο κέρδισες τις εντυπώσεις...

Για πες μου δηλαδή εσύ τι άλλες διαφορές έχουν;

Μάλλον υπάρχει πρόβλημα αντίληψης από μεριάς σου και ίσως γι αυτό αρπάζεσαι μόνος σου, όχι οι άλλοι. Δεν προσπάθησα να κερδίσω καμία εντύπωση, η παιδεία μου δεν μου υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Εγώ είπα ότι αυτές οι διαφορές είναι αρκετές να τον κάνουν να προβληματίζεται. Αν για σένα δεν είναι, μην προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους ίδιους με εσένα.

Είσαι εκτός κλίματος γενικότερα.

dubber δεν το ελεγε σε σενα..

Καλύτερη μεταπώληση;Απο που το συμπεραίνεις αυτό;

Έχεις δει πολλές αγγελίες με Q6700;

Μα γι αυτο ακριβως το λογο θα εχει καλυτερη μεταπωληση..

Μάλλον υπάρχει πρόβλημα αντίληψης από μεριάς σου και ίσως γι αυτό αρπάζεσαι μόνος σου, όχι οι άλλοι. Δεν προσπάθησα να κερδίσω καμία εντύπωση, η παιδεία μου δεν μου υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Εγώ είπα ότι αυτές οι διαφορές είναι αρκετές να τον κάνουν να προβληματίζεται. Αν για σένα δεν είναι, μην προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους ίδιους με εσένα.

Είσαι εκτός κλίματος γενικότερα.

Τα λόγια δεν πήγαιναν σε εσένα φιλε...αν δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι...εσύ αρπάχτηκες τώρα...Όσο για την παιδεία ο καθένας είναι υπεύθυνος των λόγων του.

ΕΔΙT ο άμεσα ενδιαφερόμενος το κατάλαβε σε ποιον πήγαινε...τόσο πολύ σε πείραξε ρε συ dubber; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο.Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου να πώ τότε ναι οτι είμαι ο Οbijuan1983 και οι Admin του forum είναι ενήμεροι γι αυτό.Ούτε να δημιουργώ θέμα θέλω ούτε τίποτα, απλά όσο μπορώ να συμβάλλω και εγώ εδώ και να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ.

Αυτά

Και φιλικά όπως πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.