Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Είσαι επιθετικός αλλά δεν το συνεχίζω γιατί γνωρίζω τον τρόπο σου. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι από πού συμπέρανες την απόσταση από τη στιγμή που δεν φαίνεται η απόσταση στην οποία κάθομαι. Κάνεις κάτι λάθος και παρόλα αυτά είσαι ανένδοτος και επιθετικός χωρίς λόγο.

Εδώ δεν έχει καμία ζέστη, έχει fujitsu. Εκεί δεν ξέρω. Η ειρωνεία όπως φάνηκε στη δημοσίευσή σου που σωστά διαγράφηκε είναι δικό σου προνόμιο και είσαι από τους πρώτους διδάξαντες.

DSC_0003_resize.jpg

Ωραία το θέμα δεν είναι να αρπαζόμαστε αλλά με αυτό που δείχνεις πάλι το μάτια σου είναι σε απόσταση 97 εκατοστών το μέγιστο με δεδομένο οτι θα έχεις κολλημένο το πίσω μέρος του καφαλιού σου στην καρέκλα και θα τεντώνεις κάθε μέλος του σώματος σου για να φτασεις keybord + mouse

Και το δεν είναι το Fujitsu η οχι...

λοιπον για να απαντησω επειδη δε γουσταρω προσωπικες επιθεσεις "πρωτος διδαξαντας" και αλλα γελοια σχολια , αν εσενα τα ματια σου ειναι στη πλατη σου και τα χερια σου ειναι μεγαλυτερα απο 1 μετρο τοτε παω πασο. ετσι οπως εχεις το γραφειο σου καθεσαι στην οθονη στο μισο μετρο και τραγουδα οσο θες ο ελεφαντας δε πεταει.

Οσο για τη ζεστη , ποια ζεστη βρε ανθρωπε εγω ειμαι χαλκιδικη και εσυ ψηνεσαι στο χαλανδρι, και μιλας για ζεστες? συνελθε εκτιθεσαι ανεπανορθωτα.

Μου έφυγε λίγο ο πάτος αλλά τελικά κατάφερα να το τελειώσω εχθές αργά το απόγευμα. Όλο το βράδυ έπαιζα grid, τα μάτια μου νομίζω έχουν πρηστεί λίγο :D

Τελικά βγήκε όντως 70 ίντσες, το πανί είναι λίγο μεγάλο αλλά το πήρα για μελλοντική χρήση σε κάποιο άλλο ίσως χώρο.

Και 2-3 φωτογραφίες:

DSC_0014_resize.jpg

dsc0010resizeuv9.jpg

dsc0004resizeed3.jpg

οφφ τοπικ, τελειο δεν ηταν αυτο το επισοδειο στο τοπ γκιαρ.δεν θα ξεχασω την πατεντα με το μπινε.....:hehe:

18 Αυγούστου θα κατέβει η κοπέλα μου

δε θα έχει πρόβλημα να φέρει 1-2 μητρικές ;)

απλά θα χρειαστώ τα λεφτά εκ των προτέρων για λόγους ασφάλειας (τουλάχιστον τα μισά στην αρχή)

και λογικά θα θέλει και μπουρμπουάρ για να έχει νόημα το κουβάλημα της :)

όποιος καίγεται για dfi ας μου στείλει ΠΜ να το συζητήσουμε

απλά θα χρειαστώ τα λεφτά εκ των προτέρων για λόγους ασφάλειας (τουλάχιστον τα μισά στην αρχή)

αν είναι καλή να της δώσουμε το μπουρμπουάρ σε έιδος...:beer:

έλεος μαν...:wall:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

FED-EX τη λενε τη κοπελα σου?

αν είναι καλή να της δώσουμε το μπουρμπουάρ σε έιδος...:beer:

έλεος μαν...:wall:

δε σε έπιασα

εξυπηρέτηση θα κάνει

θεωρείς να δώσεις ένα TIP είναι πολλά για την ευθύνη να σου κουβαλήσει ένα εξάρτημα κάτω?

άσε που θα χάσει και απο τα 20 επιτρεπόμενα κιλά στο αεροπλάνο

έλεος

αν δε σε ενδιαφέρει προσπέρασε το ποστ

(για το μπουρμπουαρ σε είδος τί να σου πώ, πολύ αστείο :TD:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.