nickstamat Ιούλιος 19, 2008 #1021 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 υπάρχει πρόγραμμα αποστολης μηνυμάτων σε κινητά από υπολογιστή αλλά σε πολλά άτομα και για αριθμό να λέει κάποιο όνομα-όπως στέλνει για παράδειγμα η vodafone.Και η ερώτησή σου ποια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 19, 2008 #1022 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 χαρούμενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 20, 2008 #1023 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 χαρούμενος? Απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 20, 2008 #1024 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Και η ερώτησή σου ποια είναι? Απόλυτα. Δεν μας είπες τι προσέφερες στο thread αγαπητέ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 20, 2008 #1025 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Δεν μας είπες τι προσέφερες στο thread αγαπητέ..Εκτόνωσα την απαξίωση και την ειρωνεία μου για άτομα που ξεχνάνε να βάλουνε τα σωστά σημεία στίξης. Βαρέθηκα πια.Αν πιστεύεις ότι ενοχλούν τα συγκεκριμένα 2 posts, πες το μου και θα τα σβήσω.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 20, 2008 #1026 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Εκτόνωσα την απαξίωση και την ειρωνεία μου για άτομα που ξεχνάνε να βάλουνε τα σωστά σημεία στίξης. Βαρέθηκα πια.Αν πιστεύεις ότι ενοχλούν τα συγκεκριμένα 2 posts, πες το μου και θα τα σβήσω.-Κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να κριτηκάρουν τα πάντα και να μην προσφέρουν τίποτα άλλο παρά νεύρα και κούραση στα άτομα που τους διαβάζουν.....Το ότι ξέχασα να βάλω ερωτηματικό δεν λέει κάτι.Επίσης το ότι μόνο εσένα ενόχλησε κάτι λέει.Γι αυτό σε παρακαλώ σβήσε τα πόστ σου και πάρε την απαξίωση σου και πήγαινε αλλού γιατί καταντάς ενοχλητικός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 20, 2008 #1027 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να κριτηκάρουν τα πάντα και να μην προσφέρουν τίποτα άλλο παρά νεύρα και κούραση στα άτομα που τους διαβάζουν.....Το ότι ξέχασα να βάλω ερωτηματικό δεν λέει κάτι.Επίσης το ότι μόνο εσένα ενόχλησε κάτι λέει. Γι αυτό σε παρακαλώ σβήσε τα πόστ σου και πάρε την απαξίωση σου και πήγαινε αλλού γιατί καταντάς ενοχλητικός. Για αρχή, το τι θα κάνω εγώ, εσύ και όλοι οι υπόλοιποι καθώς και το τι προσφέρουμε είναι στην κρίση των admins και mods. Δεν περιμένω από εσένα να κρίνεις τη δική μου συμπεριφορά και προσφορά εδώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ δε ζήτησα να είναι όλα τα posts αψεγάδιαστα. Λάθη κάνουμε βεβαίως, είτε από απροσεξία είτε από έλλειψη γνώσεων, πράγμα σεβαστό. Δεν έχω κάτι μαζί σου εννοείται, απλώς βαρέθηκα να δείχνω κατανόηση τουλάχιστον για τα σημεία στίξης που είναι απαραίτητα κατ' εμέ, για να βγαίνει ένα στοιχειώδες νόημα, και έτυχε να είναι το δικό σου ποστ η αφορμή για να τσαντιστώ και να γίνω κάπως εριστικός. Τέσπα, συγγνώμη αν σε πείραξε προσωπικά. No hard feelings Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 20, 2008 #1028 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Για αρχή, το τι θα κάνω εγώ, εσύ και όλοι οι υπόλοιποι καθώς και το τι προσφέρουμε είναι στην κρίση των admins και mods. Δεν περιμένω από εσένα να κρίνεις τη δική μου συμπεριφορά και προσφορά εδώ.Εν πάσει περιπτώσει, εγώ δε ζήτησα να είναι όλα τα posts αψεγάδιαστα. Λάθη κάνουμε βεβαίως, είτε από απροσεξία είτε από έλλειψη γνώσεων, πράγμα σεβαστό. Δεν έχω κάτι μαζί σου εννοείται, απλώς βαρέθηκα να δείχνω κατανόηση τουλάχιστον για τα σημεία στίξης που είναι απαραίτητα κατ' εμέ, για να βγαίνει ένα στοιχειώδες νόημα, και έτυχε να είναι το δικό σου ποστ η αφορμή για να τσαντιστώ και να γίνω κάπως εριστικός. Τέσπα, συγγνώμη αν σε πείραξε προσωπικά. No hard feelings Τώρα μίλησες και είπες σωστά πράγματα.Κι απο μένα συγγνώμη αν έγινα λίγο υπερβολικός.No hard feeling too Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 23, 2008 #1029 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Όλοι χύμα!!! (κλεμμένο αντί του "Όλοι Mega", ότι θυμάμαι χαίρομαι ε ? ) oloi trendy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 #1030 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Είσαι εκτός τόπικ εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdrosin1416003315 Ιούλιος 23, 2008 #1031 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Είσαι εκτός τόπικ εσυ Τελείως όμως. Spamming το λέω εγώ αυτό. :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Ιούλιος 23, 2008 #1032 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Οπότε σταματάμε 'δώ ε σαν καλά παιδάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 24, 2008 #1033 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Το μαύρο είναι στάση ζωής. Μαυρη ειναι η νύχτα στα βουνά. Ξημερώνει και βραδυάζει, πάντα στον ίδιο το σκοπό. Ανοιξε πετραααααααααα. Ασπρο μαύρο όνειρα κάνω. Ο μαυρος ο σκύλος ο ταμ ταμ ταμ. Ασπρα κοράκια κοκκινα κορακια μαυρα κορακια. Κορακας κοράκου μάτι. Σκύλες της λύσας. Οϊμέ. Μαύρο. Δεν υπάρχει. Εκτος και αν είναι ζαρτιέρες.Το μαύρο είναι χρώμα. Ειναι σκουρο πολύ. Σχεδόν τερμα σκούρο. Ειναι το πιο σκουρόχρωμο χρώμα, αν και δεν είναι ακριβώς χρώμα. Το Φορντ του φίλου μου είναι μαύρο. Αρα είναι χρωματιστό. Μυρίζει μανούλα. Αραπίνες μαυρες ξεδοντιάρες. Το μαύρο είναι τρόπος ψηφίσματος. Ενα μαύρο στον κ.κ. βουλευτά παρακαλώ. Το "μαύρο" είναι νομιμο στην Ολλανδία. Το κάπνισμα όχι. Αυτοι είναι ασπροι. Εκτος απο τον Κλαϊφερτ και τον Γκούλιτ. Το μαύρο είναι νόμιμο. Δεν ειναι περίεργο; Ειναι χρώμα; Με τις υγείες μας. Και του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 24, 2008 Author #1034 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 τα χείς παίξει μήτσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 24, 2008 #1035 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Once you go SLN, you don't go back. ®(klp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 24, 2008 #1036 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Black is faster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 24, 2008 #1037 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-telEG9S0tU Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 24, 2008 #1038 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Black is sexier Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 24, 2008 #1039 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Black is white Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 24, 2008 #1040 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 black is back!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.