Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

υπάρχει πρόγραμμα αποστολης μηνυμάτων σε κινητά από υπολογιστή αλλά σε πολλά άτομα και για αριθμό να λέει κάποιο όνομα-όπως στέλνει για παράδειγμα η vodafone.

Και η ερώτησή σου ποια είναι?

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Δεν μας είπες τι προσέφερες στο thread αγαπητέ..

Εκτόνωσα την απαξίωση και την ειρωνεία μου για άτομα που ξεχνάνε να βάλουνε τα σωστά σημεία στίξης. Βαρέθηκα πια.

Αν πιστεύεις ότι ενοχλούν τα συγκεκριμένα 2 posts, πες το μου και θα τα σβήσω.-

Εκτόνωσα την απαξίωση και την ειρωνεία μου για άτομα που ξεχνάνε να βάλουνε τα σωστά σημεία στίξης. Βαρέθηκα πια.

Αν πιστεύεις ότι ενοχλούν τα συγκεκριμένα 2 posts, πες το μου και θα τα σβήσω.-

Κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να κριτηκάρουν τα πάντα και να μην προσφέρουν τίποτα άλλο παρά νεύρα και κούραση στα άτομα που τους διαβάζουν.....

Το ότι ξέχασα να βάλω ερωτηματικό δεν λέει κάτι.Επίσης το ότι μόνο εσένα ενόχλησε κάτι λέει.

Γι αυτό σε παρακαλώ σβήσε τα πόστ σου και πάρε την απαξίωση σου και πήγαινε αλλού γιατί καταντάς ενοχλητικός.

Κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να κριτηκάρουν τα πάντα και να μην προσφέρουν τίποτα άλλο παρά νεύρα και κούραση στα άτομα που τους διαβάζουν.....

Το ότι ξέχασα να βάλω ερωτηματικό δεν λέει κάτι.Επίσης το ότι μόνο εσένα ενόχλησε κάτι λέει.

Γι αυτό σε παρακαλώ σβήσε τα πόστ σου και πάρε την απαξίωση σου και πήγαινε αλλού γιατί καταντάς ενοχλητικός.

Για αρχή, το τι θα κάνω εγώ, εσύ και όλοι οι υπόλοιποι καθώς και το τι προσφέρουμε είναι στην κρίση των admins και mods. Δεν περιμένω από εσένα να κρίνεις τη δική μου συμπεριφορά και προσφορά εδώ.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ δε ζήτησα να είναι όλα τα posts αψεγάδιαστα. Λάθη κάνουμε βεβαίως, είτε από απροσεξία είτε από έλλειψη γνώσεων, πράγμα σεβαστό.

Δεν έχω κάτι μαζί σου εννοείται, απλώς βαρέθηκα να δείχνω κατανόηση τουλάχιστον για τα σημεία στίξης που είναι απαραίτητα κατ' εμέ, για να βγαίνει ένα στοιχειώδες νόημα, και έτυχε να είναι το δικό σου ποστ η αφορμή για να τσαντιστώ και να γίνω κάπως εριστικός.

Τέσπα, συγγνώμη αν σε πείραξε προσωπικά. No hard feelings :)

Για αρχή, το τι θα κάνω εγώ, εσύ και όλοι οι υπόλοιποι καθώς και το τι προσφέρουμε είναι στην κρίση των admins και mods. Δεν περιμένω από εσένα να κρίνεις τη δική μου συμπεριφορά και προσφορά εδώ.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ δε ζήτησα να είναι όλα τα posts αψεγάδιαστα. Λάθη κάνουμε βεβαίως, είτε από απροσεξία είτε από έλλειψη γνώσεων, πράγμα σεβαστό.

Δεν έχω κάτι μαζί σου εννοείται, απλώς βαρέθηκα να δείχνω κατανόηση τουλάχιστον για τα σημεία στίξης που είναι απαραίτητα κατ' εμέ, για να βγαίνει ένα στοιχειώδες νόημα, και έτυχε να είναι το δικό σου ποστ η αφορμή για να τσαντιστώ και να γίνω κάπως εριστικός.

Τέσπα, συγγνώμη αν σε πείραξε προσωπικά. No hard feelings :)

Τώρα μίλησες και είπες σωστά πράγματα.Κι απο μένα συγγνώμη αν έγινα λίγο υπερβολικός.No hard feeling too

Το μαύρο είναι στάση ζωής. Μαυρη ειναι η νύχτα στα βουνά. Ξημερώνει και βραδυάζει, πάντα στον ίδιο το σκοπό. Ανοιξε πετραααααααααα. Ασπρο μαύρο όνειρα κάνω. Ο μαυρος ο σκύλος ο ταμ ταμ ταμ. Ασπρα κοράκια κοκκινα κορακια μαυρα κορακια. Κορακας κοράκου μάτι. Σκύλες της λύσας. Οϊμέ.

Μαύρο. Δεν υπάρχει. Εκτος και αν είναι ζαρτιέρες.

Το μαύρο είναι χρώμα. Ειναι σκουρο πολύ. Σχεδόν τερμα σκούρο. Ειναι το πιο σκουρόχρωμο χρώμα, αν και δεν είναι ακριβώς χρώμα. Το Φορντ του φίλου μου είναι μαύρο. Αρα είναι χρωματιστό. Μυρίζει μανούλα. Αραπίνες μαυρες ξεδοντιάρες.

Το μαύρο είναι τρόπος ψηφίσματος. Ενα μαύρο στον κ.κ. βουλευτά παρακαλώ.

Το "μαύρο" είναι νομιμο στην Ολλανδία. Το κάπνισμα όχι. Αυτοι είναι ασπροι. Εκτος απο τον Κλαϊφερτ και τον Γκούλιτ. Το μαύρο είναι νόμιμο. Δεν ειναι περίεργο; Ειναι χρώμα;

Με τις υγείες μας. Και του χρόνου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.