Candyman Ιούλιος 14, 2008 #1001 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Ρε νοιώσε λίγο.Σου είπα ότι κοίταγα τις σελίδες του e-chop?Το enermax δίνει max combined 33A άμα έκανες τον κόπο να πατήσεις το google.Κάτι που το HEC ακόμα και αν μπορεί να τραβάει τα μέγιστα που δίνει είναι λιγότερα από 33ΑΤα modu82+ είναι καινούργια σειρά.Για τα υπόλοιπα απλά τα αφήνω στην κρίση του κόσμου που προφανώς θα καταλάβει.Για δες εδώ:http://www.enermax.com.tw/admin/pic/MODU82+%20datasheetREV.pdf33 Amper combined λεεί (και αμφιβάλω αν είναι στην πραγματικότητα πάνω από 30).. Πόσα βγάζει και το HEC? 16+15=31Amps. Μήπως η HEC τα δίνει σε combined (όπως πάντα έκανε) ενώ η Enermax κοροιδεύει τον κόσμο και δίνει uncombined της κάθε 12άρας ξεχωριστά; Λέω μήπως...Και μάλιστα ΜΟΝΟ στο "κρυμμενο" pdf έχει τα στοιχεία, ούτε καν στην ιστοσελίδα!Διαβασε ξανά πρώτα, διότι έχει γίνει edit ακριβώς όταν έκανες post. Και στην τελική ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι το amperage που λέει ένας κατασκευαστής ισχύει;Ποιος ο λόγος να κάνουμε crossload tests τότε;EDIT: 33Amps = 396w. Μια και το PSU ειναι 425w, αν τραβάς φορτίο και από τις άλλες τάσεις, τότε μάλλον τα 33Α θα γίνουν 30 ή και 28. Okay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1002 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Διαβασε ξανά πρώτα.Βλέπεις τι έκανα quote?Βλέπεις να έχεις γράψει τίποτα από όλα αυτά?Η απλά ποστάρεις για να ποστάρεις και μετά το ψάχνεις?combined τα HEC είναι πιο κάτω απ το combined της enermax.Πάρε να χειςhttp://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/SP34_1_ENERMAX_EMD425AWT_425W_Report.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Ιούλιος 14, 2008 #1003 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Βλέπεις τι έκανα quote?Βλέπεις να έχεις γράψει τίποτα από όλα αυτά?Η απλά ποστάρεις για να ποστάρεις και μετά το ψάχνεις?combined τα HEC είναι πιο κάτω απ το combined της enermax.Πάρε να χειςhttp://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/SP34_1_ENERMAX_EMD425AWT_425W_Report.pdfΜάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάεζις. Όσο για το αν ποστάρω μετά, δες την ώρα που έγραψα το ποστ. Ξέρεις τι είναι crossload τεστ? Αφού ξέρεις τόσα, για πέσμου.. αν εγώ ζητήσω 33amps από την 12βολτη και 15 amps από την 3.3v και 10 από την 5v, θα τα βγάλει; Τι μου δίνεις λινκ απο τεστ που τεστάρουνε φορτίο στο κάθε rail ξεχωριστά; Και μάλιστα από οργανισμό που δουλειά του είναι να μετράει το efficiency!!!!! Αει καλά...Τα HEC σου λένε combined σε crossload πόσο βγάζουν! Αιντε τώρα εσύ τράβα πάρε Enermax βάλε το σε ένα Sunmoon και ζήτα του όσα αμπέρ λέει ο κατασκευαστής. Και αν βγούν και δεν κάνει shutdown από το thermal protection εγώ θα ξεβρακωθώ ενώπιον του φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1004 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Διαβασε ξανά πρώτα, διότι έχει γίνει edit ακριβώς όταν έκανες post. Και στην τελική ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι το amperage που λέει ένας κατασκευαστής ισχύει;Ποιος ο λόγος να κάνουμε crossload tests τότε;EDIT: 33Amps = 396w. Μια και το PSU ειναι 425w, αν τραβάς φορτίο και από τις άλλες τάσεις, τότε μάλλον τα 33Α θα γίνουν 30 ή και 28. Okay?Πω ρε μαν,μπορείς να συγκεντρώσεις την σκέψη σου με την μία σε 1 ποστ χωρίς αλεπάληλα edit?Το ίδιο ισχύει και για τα HEC.Αλήθεια,στο jonnyguru έχεις δει ποτέ να μην φτάνουν τα ονομαστηκά A σε κάποια γραμμή που δοκιμάζει??dont think soΟγκαυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1005 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Αγοράκι μου ξέρεις τι είναι crossload τεστ?Αφού ξέρεις τόσα, για πέσμου.. αν εγώ ζητήσω 33amps από την 12βολτη και 15 amps από την 3.3v και 10 από την 5v θα τα βγάλει; Τα HEC σου λένε combined σε crossload πόσο βγάζουν! Αιντε τώρα εσύ τράβα πάρε Enermax βάλε το σε ένα Sunmoon και ζήτα του όσα αμπέρ λέει ο κατασκευαστής. Και αν βγούν και δεν κάνει shutdown από το thermal protection εγώ θα ξεβρακωθώ ενώπιον του φόρουμ. οκ,δεν ξέρω τίποτα από τροφοδοτικά. Είσαι ο μεγας και κύριος. Δεν ξέρω πώς δουλεύει.Δεν έχω ανοίξει ποτέ PSU.Δεν μπορώ να κρίνω. Ή μήπως ξέρω και γώ κάτι όπου έχεις απαντήσει και εσύ? Φέρε μου εσύ το psu load tester και μετά ξεβρακώσου όπως γουστάρεις,γιατί αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Παιδιά. 5€ το εισητήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Ιούλιος 14, 2008 #1006 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Πω ρε μαν,μπορείς να συγκεντρώσεις την σκέψη σου με την μία σε 1 ποστ χωρίς αλεπάληλα edit?Το ίδιο ισχύει και για τα HEC. Αλήθεια,στο jonnyguru έχεις δει ποτέ να μην φτάνουν τα ονομαστηκά A σε κάποια γραμμή που δοκιμάζει?? dont think so Ογκαυ? Αν διάβαζες τους πινακες του johnny, θα είχες δει οτι ΝΑΙ πολλές φορές ΔΕΝ τα φτάνουν και σβήνουν!!!!! Θες και λινκ? Κατα δεύτερον αν μελετήσεις πως δίνει φορτία ο johnny θα είχες δει ότι για να βγάλει π.χ. σε μια 12άρα το μέγιστο που δίνει ο κατασκευαστής του PSU, κατεβάζει το load στις άλλες γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα τα βγάλει έτσι κι αλλιώς. Capito? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1007 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Αν ΔΙΑΒΑΖΕΣ τους πινακες του johnny και ΟΧΙ μονο την τελευταια στήλη, θα δεις οτι ΝΑΙ πολλές φορές ΔΕΝ τα φτάνουν και σβήνουν!!!!! Θες και λινκ? Κατα δεύτερον ΑΝ μελετήσεις πως δίνει φορτία ο johnny θα είχες δει ότι για να βγάλει π.χ. σε μια 12άρα το μέγιστο που δίνει ο κατασκευαστής του PSU, κατεβάζει το load στις άλλες γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα τα βγάλει έτσι κι αλλιώς. Capito? OMFG Apevia Warlock Power 900W ??? Απίστευτο το ότι έκανε fail:cry::cry::cry::cry: Μήπως αυτό το κάνει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ? Λέω μήπως. Μήπως γιατί οι περισσότεροι γράφουν Peak που σημαίνει ότι το αντέχουν για κάποια sec ¨η ακόμα και ms? Ελά ΧρΉστε στον τόπου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Ιούλιος 14, 2008 #1008 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 OMFGApevia Warlock Power 900W ??? Απίστευτο το ότι έκανε fail:cry::cry::cry::cry: Μήπως αυτό το κάνει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ? Λέω μήπως. Μήπως γιατί οι περισσότεροι γράφουν Peak που σημαίνει ότι το αντέχουν για κάποια sec ¨η ακόμα και ms? Ελά ΧρΉστε στον τόπου σου Όσο για το.. "εισιτήριο", τι να σου πω... Κλασικός έλληνας! Μόνο που θα πάρεις όχι 5 ευρώ αλλά........ H ερώτηση σου αφορούσε συγκεκριμένα τροφοδοτικά; Γιατί εσύ είπες: "Αλήθεια,στο jonnyguru έχεις δει ποτέ να μην φτάνουν τα ονομαστηκά A σε κάποια γραμμή που δοκιμάζει??dont think so" Τώρα μας φταίει το PSU του τεστ? Μάλλον άλλος θα δώσει παράσταση. Αλλά παράσταση κωλοτούμπας. Όσο για τα άλλα που λες.. Εγώ ούτε κομπλεξικός είμαι να μην πω μπράβο σε κάποιον (εξού και το post μου στο thread σου) ούτε βάλθηκα να σε βγάλω άσχετο! Εσύ μόνος σου το είπες, και με τα λεγόμενα σου δεν αποδεικνύεις το αντίθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1009 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Όσο για το.. "εισιτήριο", τι να σου πω... Κλασικός έλληνας! Μόνο που θα πάρεις όχι 5 ευρώ αλλά........H ερώτηση σου αφορούσε συγκεκριμένα τροφοδοτικά; Γιατί εσύ είπες: Τώρα μας φταίει το PSU του τεστ? Μάλλον άλλος θα δώσει παράσταση. Αλλά παράσταση κωλοτούμπας. Που βασικά έχει αρχίσει από ότι βλέπω. Όσο για τα άλλα που λες.. Εγώ δεν βάλθηκα να σε βγάλω άσχετο, μόνος σου το είπες και με τα λεγόμενα σου δεν αποδεικνύεις το αντίθετο. Προφανώς αυτό δεν το είδες. Ούτε ξέρεις μάλλον αγγλικά για να διαβάσεις παρακάτω τον λόγο που έκανε shutdown to psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Ιούλιος 14, 2008 #1010 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Προφανώς αυτό δεν το είδες.Ούτε ξέρεις μάλλον αγγλικά για να διαβάσεις παρακάτω τον λόγο που έκανε shutdown to psu Τώρα μου ποστάρεις τα cold tests για να μου πεις τι; Ξέρεις τα hot test δείχνουν σε ρεαλιστική βάση πως θα παίξει το psu μια και ΣΥΝΗΘΩΣ είναι μέσα στο case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μάλλον εσύ δεν ξέρεις αγγλικά γιατί στην παράθεση σου ΔΕΝ λέει τον λόγο που έκανε shutdown, καθώς.. σε cold test ΔΕΝ έκανε shutdown! To γεγονός ότι το psu είναι 800άρι και όχι 900άρι που λέει η Apevia το ξέρω! Ε και;Τι θες να πεις; Ότι το Enermax θα βγάζει όσα λέει; Ποιος είπε ότι το Enermax δεν είναι overinflated; Και στην τελική μην μας σπας τα νεύρα. Διαβασε μερικά reviews και θα δεις αν κάνουν fail σε amperage που αναφέρει ο κατασκευαστής του κάθε PSU! Ελεος δηλαδή τώρα! Εγώ βλέπω ότι πάς την συζήτηση από το ένα θέμα στο άλλο γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις! Και γι'αυτό δεν ασχολούμαι και άλλο. Μπορείς να γράψεις ότι γουστάρεις, δεν πρόκειται να ασχοληθώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1011 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Τώρα μου ποστάρεις τα cold tests για να μου πεις τι; Ξέρεις τα hot test δείχνουν σε ρεαλιστική βάση πως θα παίξει το psu μια και ΣΥΝΗΘΩΣ είναι μέσα στο case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και μάλλον εσύ δεν ξέρεις αγγλικά γιατί στην παράθεση σου ΔΕΝ λέει τον λόγο που έκανε shutdown, καθώς.. σε cold test ΔΕΝ έκανε shutdown!To γεγονός ότι το psu είναι 800άρι και όχι 900άρι που λέει η Apevia το ξέρω! Ε και; Τι θες να πεις; Ότι το Enermax θα βγάζει όσα λέει; Και που ακριβως το στηρίζεις αυτό;Εγώ βλέπω ότι πάς την συζήτηση από το ένα θέμα στο άλλο γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις! Και γι'αυτό δεν ασχολούμαι και άλλο. Μπορείς να γράψεις ότι γουστάρεις!Ότι το Enermax θα βγάζει όσα λέει; Και που ακριβως το στηρίζεις αυτό;Οκ οκ.Επειδή δεν βγάζουμε άκρη και επειδή σε όλα τα κουτιά μέσα έχουν 70 βαθμούς πάω πάσο.Και επειδή η enermax έχει την ίδια φήμη με ττην Apevia.....Let the crowd decide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1012 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Εγώ βλέπω ότι πάς την συζήτηση από το ένα θέμα στο άλλο γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις! Και γι'αυτό δεν ασχολούμαι και άλλο. Μπορείς να γράψεις ότι γουστάρεις, δεν πρόκειται να ασχοληθώ!E βέβαια,με ποιον πάω να τα βάνω?Εδώ μιλάμε για τον υπέρτατο Candymans PSU quideΣορρυ κι όλας δηλαδής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Ιούλιος 14, 2008 #1013 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 E βέβαια,με ποιον πάω να τα βάνω?Εδώ μιλάμε για τον υπέρτατο Candymans PSU quideΣορρυ κι όλας δηλαδήςΤι να σου πω.. Καλά δεν ντρέπεσαι να ξεφτιλίζεις το θέμα τόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 14, 2008 #1014 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 ΕγΩ? Ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 14, 2008 #1015 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Και στην τελική μην μας σπας τα νεύρα. σε πληροφορω οτι δε μας σπαει καθολου τα νευρα ο ΑΝ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 14, 2008 #1016 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 black jack Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 14, 2008 #1017 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Billie Jean Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούλιος 15, 2008 #1018 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2008 Butt Juggler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liopyr Ιούλιος 17, 2008 #1019 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 performer δεν χρειάζεται να κάνεις quote ολόκληρο το post, μπορείς να τον ευχαριστήσεις απλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2008 #1020 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 sorry man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.