Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Ρε νοιώσε λίγο.

Σου είπα ότι κοίταγα τις σελίδες του e-chop?

Το enermax δίνει max combined 33A άμα έκανες τον κόπο να πατήσεις το google.Κάτι που το HEC ακόμα και αν μπορεί να τραβάει τα μέγιστα που δίνει είναι λιγότερα από 33Α

Τα modu82+ είναι καινούργια σειρά.

Για τα υπόλοιπα απλά τα αφήνω στην κρίση του κόσμου που προφανώς θα καταλάβει.

Για δες εδώ:http://www.enermax.com.tw/admin/pic/MODU82+%20datasheetREV.pdf

33 Amper combined λεεί (και αμφιβάλω αν είναι στην πραγματικότητα πάνω από 30).. Πόσα βγάζει και το HEC? 16+15=31Amps. Μήπως η HEC τα δίνει σε combined (όπως πάντα έκανε) ενώ η Enermax κοροιδεύει τον κόσμο και δίνει uncombined της κάθε 12άρας ξεχωριστά; Λέω μήπως...

Και μάλιστα ΜΟΝΟ στο "κρυμμενο" pdf έχει τα στοιχεία, ούτε καν στην ιστοσελίδα!

Διαβασε ξανά πρώτα, διότι έχει γίνει edit ακριβώς όταν έκανες post.

Και στην τελική ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι το amperage που λέει ένας κατασκευαστής ισχύει;

Ποιος ο λόγος να κάνουμε crossload tests τότε;

EDIT: 33Amps = 396w. Μια και το PSU ειναι 425w, αν τραβάς φορτίο και από τις άλλες τάσεις, τότε μάλλον τα 33Α θα γίνουν 30 ή και 28. Okay?

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Διαβασε ξανά πρώτα.

Βλέπεις τι έκανα quote?

Βλέπεις να έχεις γράψει τίποτα από όλα αυτά?

Η απλά ποστάρεις για να ποστάρεις και μετά το ψάχνεις?

combined τα HEC είναι πιο κάτω απ το combined της enermax.

Πάρε να χεις

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/SP34_1_ENERMAX_EMD425AWT_425W_Report.pdf

Βλέπεις τι έκανα quote?

Βλέπεις να έχεις γράψει τίποτα από όλα αυτά?

Η απλά ποστάρεις για να ποστάρεις και μετά το ψάχνεις?

combined τα HEC είναι πιο κάτω απ το combined της enermax.

Πάρε να χεις

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/SP34_1_ENERMAX_EMD425AWT_425W_Report.pdf

Μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάεζις. Όσο για το αν ποστάρω μετά, δες την ώρα που έγραψα το ποστ.

Ξέρεις τι είναι crossload τεστ? Αφού ξέρεις τόσα, για πέσμου.. αν εγώ ζητήσω 33amps από την 12βολτη και 15 amps από την 3.3v και 10 από την 5v, θα τα βγάλει;

Τι μου δίνεις λινκ απο τεστ που τεστάρουνε φορτίο στο κάθε rail ξεχωριστά; Και μάλιστα από οργανισμό που δουλειά του είναι να μετράει το efficiency!!!!! Αει καλά...

Τα HEC σου λένε combined σε crossload πόσο βγάζουν! Αιντε τώρα εσύ τράβα πάρε Enermax βάλε το σε ένα Sunmoon και ζήτα του όσα αμπέρ λέει ο κατασκευαστής. Και αν βγούν και δεν κάνει shutdown από το thermal protection εγώ θα ξεβρακωθώ ενώπιον του φόρουμ.

Διαβασε ξανά πρώτα, διότι έχει γίνει edit ακριβώς όταν έκανες post.

Και στην τελική ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι το amperage που λέει ένας κατασκευαστής ισχύει;

Ποιος ο λόγος να κάνουμε crossload tests τότε;

EDIT: 33Amps = 396w. Μια και το PSU ειναι 425w, αν τραβάς φορτίο και από τις άλλες τάσεις, τότε μάλλον τα 33Α θα γίνουν 30 ή και 28. Okay?

Πω ρε μαν,μπορείς να συγκεντρώσεις την σκέψη σου με την μία σε 1 ποστ χωρίς αλεπάληλα edit?

Το ίδιο ισχύει και για τα HEC.

Αλήθεια,στο jonnyguru έχεις δει ποτέ να μην φτάνουν τα ονομαστηκά A σε κάποια γραμμή που δοκιμάζει??

dont think so

Ογκαυ?

Αγοράκι μου ξέρεις τι είναι crossload τεστ?

Αφού ξέρεις τόσα, για πέσμου.. αν εγώ ζητήσω 33amps από την 12βολτη και 15 amps από την 3.3v και 10 από την 5v θα τα βγάλει;

Τα HEC σου λένε combined σε crossload πόσο βγάζουν! Αιντε τώρα εσύ τράβα πάρε Enermax βάλε το σε ένα Sunmoon και ζήτα του όσα αμπέρ λέει ο κατασκευαστής. Και αν βγούν και δεν κάνει shutdown από το thermal protection εγώ θα ξεβρακωθώ ενώπιον του φόρουμ.

οκ,δεν ξέρω τίποτα από τροφοδοτικά.

Είσαι ο μεγας και κύριος.

Δεν ξέρω πώς δουλεύει.Δεν έχω ανοίξει ποτέ PSU.Δεν μπορώ να κρίνω.

Ή μήπως ξέρω και γώ κάτι όπου έχεις απαντήσει και εσύ?

Φέρε μου εσύ το psu load tester και μετά ξεβρακώσου όπως γουστάρεις,γιατί αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Παιδιά.

5€ το εισητήριο :hehe:

Πω ρε μαν,μπορείς να συγκεντρώσεις την σκέψη σου με την μία σε 1 ποστ χωρίς αλεπάληλα edit?

Το ίδιο ισχύει και για τα HEC.

Αλήθεια,στο jonnyguru έχεις δει ποτέ να μην φτάνουν τα ονομαστηκά A σε κάποια γραμμή που δοκιμάζει??

dont think so

Ογκαυ?

Αν διάβαζες τους πινακες του johnny, θα είχες δει οτι ΝΑΙ πολλές φορές ΔΕΝ τα φτάνουν και σβήνουν!!!!! Θες και λινκ?

attachment.php?attachmentid=31632&stc=1&d=1216033763

Κατα δεύτερον αν μελετήσεις πως δίνει φορτία ο johnny θα είχες δει ότι για να βγάλει π.χ. σε μια 12άρα το μέγιστο που δίνει ο κατασκευαστής του PSU, κατεβάζει το load στις άλλες γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα τα βγάλει έτσι κι αλλιώς. Capito?

post-9787-1416073584,7688_thumb.jpg

Αν ΔΙΑΒΑΖΕΣ τους πινακες του johnny και ΟΧΙ μονο την τελευταια στήλη, θα δεις οτι ΝΑΙ πολλές φορές ΔΕΝ τα φτάνουν και σβήνουν!!!!! Θες και λινκ?

attachment.php?attachmentid=31632&stc=1&d=1216033763

Κατα δεύτερον ΑΝ μελετήσεις πως δίνει φορτία ο johnny θα είχες δει ότι για να βγάλει π.χ. σε μια 12άρα το μέγιστο που δίνει ο κατασκευαστής του PSU, κατεβάζει το load στις άλλες γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα τα βγάλει έτσι κι αλλιώς. Capito?

OMFG

Apevia Warlock Power 900W ???

Απίστευτο το ότι έκανε fail:cry::cry::cry::cry:

Μήπως αυτό το κάνει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ?

Λέω μήπως.

Μήπως γιατί οι περισσότεροι γράφουν Peak που σημαίνει ότι το αντέχουν για κάποια sec ¨η ακόμα και ms?

Ελά ΧρΉστε στον τόπου σου:spell:

OMFG

Apevia Warlock Power 900W ???

Απίστευτο το ότι έκανε fail:cry::cry::cry::cry:

Μήπως αυτό το κάνει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ?

Λέω μήπως.

Μήπως γιατί οι περισσότεροι γράφουν Peak που σημαίνει ότι το αντέχουν για κάποια sec ¨η ακόμα και ms?

Ελά ΧρΉστε στον τόπου σου:spell:

Όσο για το.. "εισιτήριο", τι να σου πω... Κλασικός έλληνας! Μόνο που θα πάρεις όχι 5 ευρώ αλλά........

H ερώτηση σου αφορούσε συγκεκριμένα τροφοδοτικά;

Γιατί εσύ είπες:

"Αλήθεια,στο jonnyguru έχεις δει ποτέ να μην φτάνουν τα ονομαστηκά A σε κάποια γραμμή που δοκιμάζει??

dont think so"

Τώρα μας φταίει το PSU του τεστ? Μάλλον άλλος θα δώσει παράσταση. Αλλά παράσταση κωλοτούμπας.

Όσο για τα άλλα που λες.. Εγώ ούτε κομπλεξικός είμαι να μην πω μπράβο σε κάποιον (εξού και το post μου στο thread σου) ούτε βάλθηκα να σε βγάλω άσχετο! Εσύ μόνος σου το είπες, και με τα λεγόμενα σου δεν αποδεικνύεις το αντίθετο.

Όσο για το.. "εισιτήριο", τι να σου πω... Κλασικός έλληνας! Μόνο που θα πάρεις όχι 5 ευρώ αλλά........

H ερώτηση σου αφορούσε συγκεκριμένα τροφοδοτικά;

Γιατί εσύ είπες:

Τώρα μας φταίει το PSU του τεστ? Μάλλον άλλος θα δώσει παράσταση. Αλλά παράσταση κωλοτούμπας. Που βασικά έχει αρχίσει από ότι βλέπω.

Όσο για τα άλλα που λες.. Εγώ δεν βάλθηκα να σε βγάλω άσχετο, μόνος σου το είπες και με τα λεγόμενα σου δεν αποδεικνύεις το αντίθετο.

Προφανώς αυτό δεν το είδες.

Ούτε ξέρεις μάλλον αγγλικά για να διαβάσεις παρακάτω τον λόγο που έκανε shutdown to psu

attachment.php?attachmentid=31633&stc=1&d=1216034575

post-555-1416073584,8558_thumb.jpg

Προφανώς αυτό δεν το είδες.

Ούτε ξέρεις μάλλον αγγλικά για να διαβάσεις παρακάτω τον λόγο που έκανε shutdown to psu

attachment.php?attachmentid=31633&stc=1&d=1216034575

Τώρα μου ποστάρεις τα cold tests για να μου πεις τι; Ξέρεις τα hot test δείχνουν σε ρεαλιστική βάση πως θα παίξει το psu μια και ΣΥΝΗΘΩΣ είναι μέσα στο case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μάλλον εσύ δεν ξέρεις αγγλικά γιατί στην παράθεση σου ΔΕΝ λέει τον λόγο που έκανε shutdown, καθώς.. σε cold test ΔΕΝ έκανε shutdown!

To γεγονός ότι το psu είναι 800άρι και όχι 900άρι που λέει η Apevia το ξέρω! Ε και;Τι θες να πεις; Ότι το Enermax θα βγάζει όσα λέει; Ποιος είπε ότι το Enermax δεν είναι overinflated;

Και στην τελική μην μας σπας τα νεύρα. Διαβασε μερικά reviews και θα δεις αν κάνουν fail σε amperage που αναφέρει ο κατασκευαστής του κάθε PSU! Ελεος δηλαδή τώρα!

Εγώ βλέπω ότι πάς την συζήτηση από το ένα θέμα στο άλλο γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις! Και γι'αυτό δεν ασχολούμαι και άλλο.

Μπορείς να γράψεις ότι γουστάρεις, δεν πρόκειται να ασχοληθώ!

Τώρα μου ποστάρεις τα cold tests για να μου πεις τι; Ξέρεις τα hot test δείχνουν σε ρεαλιστική βάση πως θα παίξει το psu μια και ΣΥΝΗΘΩΣ είναι μέσα στο case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μάλλον εσύ δεν ξέρεις αγγλικά γιατί στην παράθεση σου ΔΕΝ λέει τον λόγο που έκανε shutdown, καθώς.. σε cold test ΔΕΝ έκανε shutdown!

To γεγονός ότι το psu είναι 800άρι και όχι 900άρι που λέει η Apevia το ξέρω! Ε και; Τι θες να πεις; Ότι το Enermax θα βγάζει όσα λέει; Και που ακριβως το στηρίζεις αυτό;

Εγώ βλέπω ότι πάς την συζήτηση από το ένα θέμα στο άλλο γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις! Και γι'αυτό δεν ασχολούμαι και άλλο.

Μπορείς να γράψεις ότι γουστάρεις!

Ότι το Enermax θα βγάζει όσα λέει; Και που ακριβως το στηρίζεις αυτό;

Οκ οκ.Επειδή δεν βγάζουμε άκρη και επειδή σε όλα τα κουτιά μέσα έχουν 70 βαθμούς πάω πάσο.

Και επειδή η enermax έχει την ίδια φήμη με ττην Apevia.....

Let the crowd decide.

Μπορείς να γράψεις ότι γουστάρεις, δεν πρόκειται να ασχοληθώ!

E βέβαια,με ποιον πάω να τα βάνω?

Εδώ μιλάμε για τον υπέρτατο Candymans PSU quide

Σορρυ κι όλας δηλαδής

E βέβαια,με ποιον πάω να τα βάνω?

Εδώ μιλάμε για τον υπέρτατο Candymans PSU quide

Σορρυ κι όλας δηλαδής

Τι να σου πω.. Καλά δεν ντρέπεσαι να ξεφτιλίζεις το θέμα τόσο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.