Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

:OT:

Είχαμε τον Sebastian με τα θαυμαστικά, έχουμε και εσένα με τις τελείες (...) :)

Φιλικά πάντα (όπως συνήθως λες :flower:)

:OT:

Καλα οκ.500+post δεν ειχατε πει τιποτα,εγω παντος δεν εχω προβλημα να το κοψω,ουτε εχω ''κομπλεξ'' σαν τον sebastian που δεν εβαζε τιποτα αλλο εκτως απο !!!!

:innocent:

Αληθεια τωρα...ειναι τοσο κουραστικο ?:bye:

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Haya μην με παρεξιγισεις αλλα το ''πανεμορφο'' για μια hayabusa ακουγεται καπως...ειναι ασχημουλα...δεν ειναι σαν R1

ουτε σαν Z1000 :)

Για μερικους ομως σαν και εσενα ειναι κουκλα...:p

Απο εμφανιση σκιζει οντως, αλλα ποιος θα παει να παρει 9600GT αυτον τον καιρο? Ποσο μαλλον custom που θα'ναι και πιο τσιμπημενη η τιμη...

(Neph ηρεμα μαν, χαβαλε κανει το παιδι...)

me too!:spam:

:magic::magic:

Ας σας πάρει πρωτα η Super Agguri, να φτάσετε στο νυχι του χαμιλτον και μετα σχολιάστε τον. Προς το παρον αυτος είναι εκεί και εσεις παίζετε με τα πληκτρολόγια σας...

Καλα ετσι οπως παμε θα γελασει και το ποικιλοχρωμο αμνοεριφιο...Τί λες ρε φιλε σοβαρα?????? Δηλαδη πρεπει να γινω πιλοτος της F1 για να κρινω καποιον?????? Καταπληκτικο το επιχειρημα σου με αφηνει αφωνο:crazy::crazy:

Με το ιδιο σκεπτικο μην κανετε σχολια για πολιτικη οσοι δεν εχετε γινει πρωθυπουργοι τουλαχιστον μια φορα...Επισης μη κανετε σχολια περι ακριβειας οσοι δεν εχετε πτυχιο οικονομολογου και οσοι λετε οτι ο Ρομερο του Παναθηναικου ειναι αχρηστος πατε πρωτα να παιξετε στην Man.Un. και μετα μιλατε.....(ακους εκει εχετε και γνωμη αισχροι) ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΡΕ Η ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ

Ωπα μαστορα. Κανε μια ρηπλέη, ξαναδιάβασε τι σου είπα, πάρε ΒΑΘΙΑ ανάσα (και με λίγο αλάτι) και ξανα-απάντα.

Πρωτον, τα απλα οικονομικά που λες, το ίδιο και η απλη πολιτική υπάγονται στην κοινή λογική. Λιγο πολύ με την μπάλα βλεπεις τι γινεται. Δεν θελει και πτυχιο πυρηνικής φυσικής.

Εχεις ιδέα απο F1? Γνωρίζεις τι εργομετρικά περνάνε οι πιλότοι; Εχεις την παραμικρή ιδέα τι αλλα παίζονται απο πίσω που δεν τα συλλαμβάνει ο νούς σου;

Καταλαβαίνεις τι θα γίνει αν σε βάλουν μεσα σε ενα μονοθέσιο; Δεν θα μπορέσεις ΚΑΝ να το βάλεις μπροστά. Γι αυτό κοψε το υφάκι. Και μείνε στο πληκτρολόγιο σου σε παρακάλώ...

Ωπα μαστορα. Κανε μια ρηπλέη, ξαναδιάβασε τι σου είπα, πάρε ΒΑΘΙΑ ανάσα (και με λίγο αλάτι) και ξανα-απάντα.

Πρωτον, τα απλα οικονομικά που λες, το ίδιο και η απλη πολιτική υπάγονται στην κοινή λογική. Λιγο πολύ με την μπάλα βλεπεις τι γινεται. Δεν θελει και πτυχιο πυρηνικής φυσικής.

Εχεις ιδέα απο F1? Γνωρίζεις τι εργομετρικά περνάνε οι πιλότοι; Εχεις την παραμικρή ιδέα τι αλλα παίζονται απο πίσω που δεν τα συλλαμβάνει ο νούς σου;

Καταλαβαίνεις τι θα γίνει αν σε βάλουν μεσα σε ενα μονοθέσιο; Δεν θα μπορέσεις ΚΑΝ να το βάλεις μπροστά. Γι αυτό κοψε το υφάκι. Και μείνε στο πληκτρολόγιο σου σε παρακάλώ...

Οπα ρε μαγκα για κανε κανενα κρυο μπανακι να νιωσεις λιγο...το 1ο σου post το αφηνω στη κριση οσων θα το διαβασουν το ιδιο και το 2ο...Εσυ φανταζομαι ξερεις τι εργομετρικα κανουν και εχεις διατελεσει μηχανικος στο πλευρο του Μπρον και αεροδυναμιστης στο πλευρο του Νιουι..sorry κι ολας αλλα θεωρω οτι με το σπορ εχω καλυτερη σχεση μιας και το παρακολουθω πολλα χρονια και ασχολουμαι ενεργα και με kart...οποτε τα σχολιακια απαξιωσης κρατησε τα για την παρτυ σου....και οπως ειπαμε πολλα κρυα ντους:):):)

Κανε μου μια χάρη... Επειδή δεν θέλω να ξεσπάσω επάνω σου, πηγαινε να κάνεις καμια γυρα με το χλοοκοπτικό και ασε την Φ1 για κάποιον που έχει πάει και μια φορα σαν δημοσιογράφος στα πιτς...

Α και πού είσαι, μολις γυρισα απο το μπανάκι μου...

Κανε μου μια χάρη... Επειδή δεν θέλω να ξεσπάσω επάνω σου, πηγαινε να κάνεις καμια γυρα με το χλοοκοπτικό και ασε την Φ1 για κάποιον που έχει πάει και μια φορα σαν δημοσιογράφος στα πιτς...

Α και πού είσαι, μολις γυρισα απο το μπανάκι μου...

Αντε ρε μαζεψε τα κουβαδακια σου θα μου πεις οτι θα ξεσπασεις και πανω μου...Παλι καλα που μιλας σε φορουμ διαφορετικα θα πηγαινε η ντοματα συννεφο....Αφηνω τους αλλους να σε κρινουν.... εχεις παει μια φορα σαν δημοσιογραφος ουαου...μια ολοκληρη φορα(2ο ουαου)...Αλλα βεβαια πισω απο την ασφαλεια της οθονης και της ανωνυμιας ο καθενας μπορει να βγαινει και να λεει τι μ@λ@...ς του χρις φοβο και παθος

Οδ. Ανδρούτσου 2, Ταύρος.

Τηλ. 210.34.6.34.34

Εδιτ: Μην ξεχάσεις να πάρεις φόρα.

ταχυδρομικες ντοματες :tomato:δεχεσαι...?εκτος και αν περιμενεις για live θεαμα στον επομενο event της rotax (εταιρια με μηχανες για το γκαζον ειναι)....μεχρι τοτε πολλα κρυα μπανακια αλανι του φορουμ

ταχυδρομικες ντοματες :tomato:δεχεσαι...?εκτος και αν περιμενεις για live θεαμα στον επομενο event της rotax (εταιρια με μηχανες για το γκαζον ειναι)....μεχρι τοτε πολλα κρυα μπανακια αλανι του φορουμ

Για βαλε μια φωτο με το ροταξ ρε αγωνιαρη...

Αντε γιατι πολλα μας τα πες.

Ελα ρε πατριδα... Πολυ μυγιαγγιχτοι γινανε μερικοι.

Φεραρι μεχρι αηδιας αλλα τον κιμι δεν τον χωνευω με τιποτα.

Ο σουμι ηταν ανθρωπος. Γελαγε, εκλαιγε, πανηγυριζε...

Αυτο το τσογλανι, παιρνει τιτλο και λεει "τενκσ του μαι τιμ"...

Η φεραρι θελει ψυχη ΡΕΕΕΕΕ !!!! :whip:

οπα ρε αλανι και συ....σας κακοπεφτει ο Kimi που ειναι οτι πιο τελειο κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην F1?? και φιλαρακι τον Kimi τον εχει για να παιρνει πρωταθληματα οχι να μιλαει καλα αγγλικα..και να φανταστεις οτι ειμαι και mc laren...οσο για το rotax δοσε μου ενα email να σου στειλω οσες θες...δεν καταλαβα που πειραχτηκες εσυ ομως απο τα post μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.