Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Ρε gomar δεν λεω στο crysis! Στα αλλα παιχνιδια λεω!!!! Ελεος το CRYSIS ειναι για τα μπαζα!

sebastian...Αστο φιλε...πηγαινε για διακοπες...να δεις κανενα μ**** μπας και ξελαμπικαρεις...ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ εισουν που ελεγες οτι θα παρεις καρτα μονο και μονο για να μπορεις να παιζεις Crysis 1920χ1200 very high και μ@λ@κιες και π****ες μπλε....Και τωρα μας λες οτι το Crysis ειναι για τα μπαζα...ειλικρινα εισαι για πολυ κραξιμο παλικαρι...:tomato:

ΘΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ... και οχι τπτ αλλο...αλλα τρελενεις και εμας εδω...:sorry:

Προσεχε τι λες σε παρακαλω...διοτι κοντεψα να σπασω το πληκτρολογιο με αυτα που διαβασα...(οχι τπτ αλλα δεν εχω 2ο προχειρο τωρα για το βραδυ)

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
sebastian...Αστο φιλε...πηγαινε για διακοπες...να δεις κανενα μ**** μπας και ξελαμπικαρεις...ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ εισουν που ελεγες οτι θα παρεις καρτα μονο και μονο για να μπορεις να παιζεις Crysis 1920χ1200 very high και μ@λ@κιες και π****ες μπλε....Και τωρα μας λες οτι το Crysis ειναι για τα μπαζα...ειλικρινα εισαι για πολυ κραξιμο παλικαρι...:tomato:

ΘΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ... και οχι τπτ αλλο...αλλα τρελενεις και εμας εδω...:sorry:

Προσεχε τι λες σε παρακαλω...διοτι κοντεψα να σπασω το πληκτρολογιο με αυτα που διαβασα...(οχι τπτ αλλα δεν εχω 2ο προχειρο τωρα για το βραδυ)

Καλα φιλαρακο μαλλον θες γιατρο! Ηξερα τι πηρα αγορινα μου το guru3d το ελεγε ακριβως! Δεν ειπα οτι θα εβλεπα το θεο στο crysis! Δεν πατε καλα μου φαινεται!

Τι να πω!

http://www.guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4850-review-force-3d--powercolor/17

Εδω τα λεει αντε ξεστραβωσου και διαβασε!

xaxaxa οτι να ναι, ουτε ζακι να ημουν ! Ασχετο αλλα μολις τωρα ειδα το CLOVERFIELD! Πατατα! Ρε παιδες εαν ειναι δυνατον , ενα τερας εχει φαει την ρουκετα και τις βομβες της ζωης του και ακομη ζει! ΕΛΕΟΣ! Ποιο ειναι αυτο το τερας, ο ΡΑΜΠΟ! Οσο για την ορθογραφεια μου, εχω παρατηρησει οτι εχω προβλημα οταν γραφω σε πληκτρα! Κουφο, ισως επειδη γραφω σε greeklish

xaxaxa οτι να ναι, ουτε ζακι να ημουν ! Ασχετο αλλα μολις τωρα ειδα το CLOVERFIELD! Πατατα! Ρε παιδες εαν ειναι δυνατον , ενα τερας εχει φαει την ρουκετα και τις βομβες της ζωης του και ακομη ζει! ΕΛΕΟΣ! Ποιο ειναι αυτο το τερας, ο ΡΑΜΠΟ!

Αχμ....Ακυρο ολο αυτο...κανε κανα edit...γιατι μετα λες οτι σε ''τρωνε'' με αυτα που λενε...:whip:

Εμα και εσυ τους δινεις ολοκληρο σουβλακι απολα μεσα στην μαπα τους και μοσχομυριζεις...και μετα...σε τρωνε...:tomato:

Λοιπον παιδες το μπαλωσα αλλα τιποτα, σιγα σιγα το μουδιασε και χαλασε το μπαλομα. Απο Δευτερα απο πατερας μου εχει σιδεροκολλησει! θα το κανει μια και κανει πιστευω! Βεβαια χανει πολυ λιγο να φανταστειτε και μονο οταν ειναι ανοιχτο το κυκλωμα , δηλαδη σε λειτουργια το pc!

Μήπως θές να πείς το μούλιασε..?

(Πώς λέμε καθόμουν γυμνός ανάσκελα στην παραλία και ο ήλιος μου 'λιαζε τα @@ :p:P:P:P:P:P)

ποσο παει τωρα η Kwh ρε παιδια?

πριν απο απο περιπου τεσσερα χρονια ειχα υπολογισει οτι ενα pc με μεση καναταλωση σε full load κοντα στα 130W κοστιζε περιπου 12€ μηνιαιως για 24/7.

ποσο παει τωρα η Kwh ρε παιδια?

πριν απο απο περιπου τεσσερα χρονια ειχα υπολογισει οτι ενα pc με μεση καναταλωση σε full load κοντα στα 130W κοστιζε περιπου 12€ μηνιαιως για 24/7.

Στην Αθήνα κοστίζει περίπου 6 λεπτά η KWh. Το 80% αυτών που πληρώνουμε στη ΔΕΗ είναι διαφόρων τύπων φόροι και όχι καθαρή κατανάλωση ρεύματος.

Στην Αθήνα κοστίζει περίπου 6 λεπτά η KWh.

δεν υπαρχει δλδ ενιαια πανελλαδικη χρεωση?

Το 80% αυτών που πληρώνουμε στη ΔΕΗ είναι διαφόρων τύπων φόροι και όχι καθαρή κατανάλωση ρεύματος.

που ενσωματωνονται στην τιμη της Kwh ή ερχονται σαν παγια χρεωση στον λογαριασμο?

δεν υπαρχει δλδ ενιαια πανελλαδικη χρεωση?

που ενσωματωνονται στην τιμη της Kwh ή ερχονται σαν παγια χρεωση στον λογαριασμο?

Δεν ξέρω αν υπάρχει ενιαία πανελλαδική χρέωση. Ξέρω για Αθήνα γιατί μένω στην Αθήνα. Οι φόροι δεν ενσωματώνονται στην τιμή της KWh, αλλά είναι ξεχωριστές χρεώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο. Θα το καταλάβεις αν δεις έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ. Τα λέει όλα αναλυτικά εκεί.

Καλα mycosmos ειναι χαλι μαυρο, να ηταν μονο αυτο...

Βεβαια θα μου πεις τσαμπα ειναι, Ελληνικη ειναι, τι περιμενες...

καλά 99% μου στέλνει τα μνματα σε χρόνο dt.Μην την θάβουμε κιόλας.

Απλά εδώ ή βαρέθηκαν να αλλάξουν την σελίδα ή δεν σκέφτηκαν την περίπτωση

Για χρονο αποστολης οντως δεν υπαρχει προβλημα αλλα γενικα η σελιδα ειναι κακοσχεδιασμενη. Ο καταλογος δεν δουλευει, οι μετρητες δεν δουλευουν σωστα, σε πεταει εξω ενω εχεις επιλεξει να κραταει τον κωδικο και αρκετα αλλα ενοχλητικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.