Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
πως μπορεί κανείς να μισεί κάτι το οποίο γνωρίζει μόνο το όνομα του(και αυτό λάθος βλέπε Τα linux)χωρείς να ασχοληθεί μαζί του?

Φίλε μου είναι ΤΟ Linux..

ο καθένας τα λέει όπως θέλει. Εγώ πάντα ΤΑ λινουξ τα έλεγα και θα τα λεω, γιατί υπάρχουν 250 distro.

Είναι ΤΑ windows και ΤΟ Linux. http://el.wikipedia.org/wiki/Linux

To γεγονός οτι έχει πολλές διανομές,δεν σημαίνει οτι είναι στον πληθυντικό.

ο καθένας τα λέει όπως θέλει. Τα win μεταφράζονται στα ελληνικά και τα λινουξ όχι. Όπως αντίστοιχα λέει και η βικι (!)

Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα έτσι και τα λινουξ είναι 200 διανομές.

παίδες ο τίτλος είναι games στο linux και όχι αν είναι το linux ή τα linux ή τι εννοεί ο ένας ή ο άλλος !αν έχετε να σχολιάσετε κάτι σχετικό με τα games στο linux θα βοηθούσε πολύ αρκετούς είτε εμπειρίες σας είτε κάτι άλλο!

μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα και καλό είναι να μην το συνεχίσουμε!

Είναι ΤΑ windows και ΤΟ Linux. http://el.wikipedia.org/wiki/Linux

To γεγονός οτι έχει πολλές διανομές,δεν σημαίνει οτι είναι στον πληθυντικό.

@astrolabos: το ξερω οτι δεν είναι εκεί το κύριο θέμα μας, αλλά επείδη την είπαν σε ένα άλλο παιδί που έκανε "λάθος" ,ενώ το ανέφερε σωστά , οποίος δεν νομίζω να επιτέθηκε στο παιδί που έγραψε την ανάλυση , αλλά στο λειτουργικό σύστημα.

:OT:Βασικά είναι ΤΟ Windows, άσχετα αν όλοι το λέμε ΤΑ, λόγω του πληθυντικού (window-windows):OT:

αυτα ειναι τα νουμερα που θα βγουν στο joker????

οχι ειναι τα νουμερα που κερδισε ο Χερλυ το λαχειο στο Lost.

:slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.