Kokolikos Μάϊος 13, 2008 #821 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Θα'λεγα τωρα αλλα θα με λογοκρινει το ραδιο-lab-τηλεοπτικο... Τραβα κουρεψου MS...Απλά άψογος όπως το έθεσες τα λόγια είναι περιττά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Μάϊος 13, 2008 #822 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Βρε δεν π$%^&*2ε λέω εγώ ν'ασπρίσουμε ? Και βέβαια συμφωνώ με τον ανώνυμο κατασκευαστή!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Μάϊος 13, 2008 #823 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 τουλάχιστον ένα μηχάνημα τέτοιων επιδόσεων θα μπορεί να τρέξει το ΦΟΡΜΑΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Μάϊος 15, 2008 #824 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Αυτό είναι μεγαλύτερο πλήγμα κι από τότε που η nVidia ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει τις GeForce 2 MX440... Έχω εγώ μια στο πσ (ναι κι όμως!) την θες ? Μιας που είναι και συλλεκτική στην δίνω άνετα με 500 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 15, 2008 #825 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Έχω εγώ μια στο πσ (ναι κι όμως!) την θες ? Μιας που είναι και συλλεκτική στην δίνω άνετα με 500 euro οφφ τοπικ αλλα αληθινο->πριν 6 μηνες καηκε στον π3 του αδελφου η καρτα γραφικων..πηγε σε ενα μαγαζακι στο παγκρατι και ζητησε να του την αντικαταστησουν.Του βαλανε μια ΜΧ440 και του την χρεωσαν 50 ευρωπουλα γιατι "ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Μάϊος 15, 2008 #826 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 ναι ξέρω...ΑΑΑΑΥΤΑ είναι λολ (πάντως η προσφορά ισχύει αλήθεια άμα έχεις 500 euro στην δίνω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkpk Μάϊος 15, 2008 #827 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 χαχα ζηλεια ψωρα......κι εγω που εχω τους 2 extereme της Intel...τι να πω?Παντος ο QX6770...εφτασε με ταση πυρινα 1.37v τα 4.6ghz sto Mηχανιμα μου...με μια "απλη" υδροψυξη...κε θερμοκρσια 60 βαθ σε πληρη φορτο και οι 4 πυρινες....τωρα τον εχω μονιμα στα 4 για rendering που κανω για την δουλεια μου καθως και foldind Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 15, 2008 #828 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 συγχαρητηρια mkpk Link to comment Share on other sites More sharing options...
loverman210 Μάϊος 15, 2008 #829 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 kala, unreal oso ki an xtipiesai mesa sou na se rotisoume pou ta ksereis ola auta kai ti douleia kaneis, de tha sou kanoume ti xari! - Euxaristoume gia tis gnoseis sou -oi opoies AS ELPISOUME na einai sostes kai oxi mparoufes-, alla apo kei kai pera, stamata na epidikniesai sinexeia, kopse to ifaki "ta ksero ola" kai mi petagesai oli tin ora!ki opos les ki esi,filika, Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Μάϊος 15, 2008 #830 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 kala, unreal oso ki an xtipiesai mesa sou na se rotisoume pou ta ksereis ola auta kai ti douleia kaneis, de tha sou kanoume ti xari! - Euxaristoume gia tis gnoseis sou -oi opoies AS ELPISOUME na einai sostes kai oxi mparoufes-, alla apo kei kai pera, stamata na epidikniesai sinexeia, kopse to ifaki "ta ksero ola" kai mi petagesai oli tin ora!ki opos les ki esi, filika, και έλεγα δεν θα το ρωτησεις! Ο μπαμπας μου είναι Leader Programmer της Blizzard και η μαμά μου Leader Animator στην NCSoft.... Οσο για εμένα.. πέρνω ποσοστά απο τον John Carmack για να spammaro παντου για το OpenGL btw: Παρακαλώ! Δεν κάνει τπτ! Χαρά μου να διορθώνω κάθε παραπληροφόρηση! :turn: Α... και που'σαι.. δεν έχω κανένα υφάκι! Απλά όντως τα ξέρω ολα! Άντε τώρα να πέξεις με τα φτυαράκια σου.... "lover"man Φιλικότατα! :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 15, 2008 #831 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 kala, unreal oso ki an xtipiesai mesa sou na se rotisoume pou ta ksereis ola auta kai ti douleia kaneis, de tha sou kanoume ti xari! - Euxaristoume gia tis gnoseis sou -oi opoies AS ELPISOUME na einai sostes kai oxi mparoufes-, alla apo kei kai pera, stamata na epidikniesai sinexeia, kopse to ifaki "ta ksero ola" kai mi petagesai oli tin ora!ki opos les ki esi,filika,καλο θα ηταν πριν ξεκινησεις την κριτικη σε αλλα μελη να σεβεσαι και τον χωρο που σε φιλοξενει τηρωντας τους στοιχειωδεις κανονες(ελληνικοι χαρακτηρες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Μάϊος 20, 2008 #832 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 αναλαμβανω αγωγες , μηνυσεις σε φιλικες τιμες :OT::sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdrosin1416003315 Μάϊος 21, 2008 #833 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Χρυσαυτίτης είσαι; :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 21, 2008 #834 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Χρυσαυτίτης είσαι; :nuke: Κατα την ταπεινη μου γνωμη αυτο ειναι θεμα του Υz250 και οχι δικο μας.. Εξαλλου το τοπικ ειναι review για το case..Τετοιες ερωτησεις πιστευω πως ειναι για PM.. no offense.. Kορυφαια δουλεια το case Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffler Μάϊος 21, 2008 #835 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Μπραβο πολυ καλη δουλεια... Aντε και ενα κουτι με θεμα τη χουντα ...ε...επανασταση ηθελα να πω...:TD::TD::TD::TD: ελπιζω να εχεις intel επεξεργαστη μεσα made in israel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdrosin1416003315 Μάϊος 21, 2008 #836 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Χρυσαυγίτης είσαι ρε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 21, 2008 #837 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 ντιλιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 21, 2008 #838 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Αυτο δεν ξευφευγη απο τα ορια τους ''νεου'' και φτανει στην πλευρας της διαφημισης??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 21, 2008 #839 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 που βλέπεις την διαφήμιση;;; Από το "Ας δούμε την ανακοίνωση" και κάτω είναι ακριβώς η ανακοίνωση του ΟΤΕ Από εκεί και πάνω υπάρχει μια επιγραμματική αναφορά των υπηρεσιών του πακέτου Δεν καταλαβαίνω που είδες την διαφήμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Μάϊος 21, 2008 #840 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 γεια σου κυριε ακη επιτελους βαλατε το κουτι σας εδω οπως σας ζητησα να ειστε καλα,πολυ καλο μου αρεσε.... οκ τερμα ο σεβασμος ρεμαλι δειξε στον κοσμο πως παιρνει μπρος η κουτα τον ναζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.