Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό είναι μεγαλύτερο πλήγμα κι από τότε που η nVidia ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει τις GeForce 2 MX440...

Έχω εγώ μια στο πσ (ναι κι όμως!) την θες ? Μιας που είναι και συλλεκτική στην δίνω άνετα με 500 euro :hehe:

Έχω εγώ μια στο πσ (ναι κι όμως!) την θες ? Μιας που είναι και συλλεκτική στην δίνω άνετα με 500 euro :hehe:

οφφ τοπικ αλλα αληθινο->πριν 6 μηνες καηκε στον π3 του αδελφου η καρτα γραφικων..πηγε σε ενα μαγαζακι στο παγκρατι και ζητησε να του την αντικαταστησουν.Του βαλανε μια ΜΧ440 και του την χρεωσαν 50 ευρωπουλα γιατι "ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ"

χαχα ζηλεια ψωρα......κι εγω που εχω τους 2 extereme της Intel...τι να πω?Παντος ο QX6770...εφτασε με ταση πυρινα 1.37v τα 4.6ghz sto Mηχανιμα μου...με μια "απλη" υδροψυξη...κε θερμοκρσια 60 βαθ σε πληρη φορτο και οι 4 πυρινες....τωρα τον εχω μονιμα στα 4 για rendering που κανω για την δουλεια μου καθως και foldind :p

kala, unreal oso ki an xtipiesai mesa sou na se rotisoume pou ta ksereis ola auta kai ti douleia kaneis, de tha sou kanoume ti xari! - Euxaristoume gia tis gnoseis sou -oi opoies AS ELPISOUME na einai sostes kai oxi mparoufes-, alla apo kei kai pera, stamata na epidikniesai sinexeia, kopse to ifaki "ta ksero ola" kai mi petagesai oli tin ora!

ki opos les ki esi,

filika,

kala, unreal oso ki an xtipiesai mesa sou na se rotisoume pou ta ksereis ola auta kai ti douleia kaneis, de tha sou kanoume ti xari! - Euxaristoume gia tis gnoseis sou -oi opoies AS ELPISOUME na einai sostes kai oxi mparoufes-, alla apo kei kai pera, stamata na epidikniesai sinexeia, kopse to ifaki "ta ksero ola" kai mi petagesai oli tin ora!

ki opos les ki esi,

filika,

και έλεγα δεν θα το ρωτησεις! Ο μπαμπας μου είναι Leader Programmer της Blizzard και η μαμά μου Leader Animator στην NCSoft.... Οσο για εμένα.. πέρνω ποσοστά απο τον John Carmack για να spammaro παντου για το OpenGL

btw: Παρακαλώ! Δεν κάνει τπτ! Χαρά μου να διορθώνω κάθε παραπληροφόρηση! :turn:

Α... και που'σαι.. δεν έχω κανένα υφάκι! Απλά όντως τα ξέρω ολα! :p

Άντε τώρα να πέξεις με τα φτυαράκια σου.... "lover"man :rofl:

Φιλικότατα! :baby:

ki opos les ki esi,

filika,

καλο θα ηταν πριν ξεκινησεις την κριτικη σε αλλα μελη να σεβεσαι και τον χωρο που σε φιλοξενει τηρωντας τους στοιχειωδεις κανονες

(ελληνικοι χαρακτηρες)

Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Χρυσαυτίτης είσαι; :nuke:

Κατα την ταπεινη μου γνωμη αυτο ειναι θεμα του Υz250 και οχι δικο μας..

Εξαλλου το τοπικ ειναι review για το case..Τετοιες ερωτησεις πιστευω πως ειναι για PM..

no offense..

Kορυφαια δουλεια το case :)

που βλέπεις την διαφήμιση;;; :hmm:

Από το "Ας δούμε την ανακοίνωση" και κάτω είναι ακριβώς η ανακοίνωση του ΟΤΕ

Από εκεί και πάνω υπάρχει μια επιγραμματική αναφορά των υπηρεσιών του πακέτου

Δεν καταλαβαίνω που είδες την διαφήμιση...

γεια σου κυριε ακη επιτελους βαλατε το κουτι σας εδω οπως σας ζητησα να ειστε καλα,πολυ καλο μου αρεσε....

οκ τερμα ο σεβασμος ρεμαλι δειξε στον κοσμο πως παιρνει μπρος η κουτα τον ναζι :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.