Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

guys ποιο ειναι το προβλημα σας τωρα?
Lol, διάβασα το θέμα από την πρώτη σελίδα, δείτε κράξιμο που έφαγε ένα παλικάρι όταν πρότεινε το PSU του hipro για την κάρτα.

Απλά ΕΛΕΟΣ!

ψαχνω να βρω το ελεος, γιατι μεσα σε εκεινους που "εκραξαν" ημουν και εγω. :hmm:

Το επιχείρημα που έψαχνες, εγώ δεν αναφέρθηκα σε πάνω - κάτω - δεξιά κι αριστερά :)

Κατάλαβες τώρα γιατί είσαι λάθος? :)

Οι Θεσσαλονικείς αναφερουν ανεκαθεν τους Αθηναιους ως "κατω".

Αν δεν κανω λαθος το Χαϊδάρι ειναι στην Αθηνα.... ;)

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

ok απλα αν συνεχιστει..θα πεσει κλειδωμα..εκτος στο οτι εισαστε εκτος θεματος....δεν μου αρεσει και το υφακι της συζητησης..δεν αρμοζει σε καμια περιπτωση..μεγαλα παιδια ειμαστε..

:lock: και βλεπουμε...

φίλε vasi, νομίζω 1 θέμα αρκει για να συζητήσουμε το προβλημα σου ... Τα εν λόγω μηνύματα μεταφέρονται στο θέμα σου

το θέμα του προβλήματος:http://www.thelab.gr/showthread.php?t=50779 πιστεύω ότι δεν αφορά αποκλειστικά για οθόνες , αλλά περισσότερο για Drivers και για κάρτες γραφικών http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=58483&mode=linear και αδίκως μετακινήθηκε ,το δικό μου το πρόβλημα το έχουν και άλλα παιδιά στο φόρουμ εδώ ,πιστεύω ότι η μετακίνηση αυτή δεν ήταν σωστή.

Καταρχήν, ειχες ΗΔΗ ανοιξει το εν λογω θέμα και μετα ηρθες ποσταρες και εδω, για το ΙΔΙΟ συγκεκριμένο προβλημα που αντιμετωπιζεις ή αντιμετώπιζες (αν εχει λυθει). Ειναι περιττό.

Αν θεωρεις οτι κάτι εχεις αλλαξει στο προβλημα σου, αλλαξε τον πρώτα τον τιτλο του θέματος σου σε κάτι πιο σχετικο λοιπόν και το thread θα μπει στην σωστη κατηγορια.

Αυτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.