AN7 OverClocker Μάϊος 1, 2008 #781 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Το ποστ γιατί το έσβησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 1, 2008 #782 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Οκ,and its up to me που το έκανα quote παρ ότι το έσβησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 1, 2008 #783 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Και επειδή νομίζεις ότι είσαι έξυπνος---Quote (Originally by atiman)-------------------@AN7 OverClocker,, ταπεινα κι αναρμοδια πιστευω οτι δεν πρεπει να δωσουμε συνεχεια σε κατι που δεν αφορα τις καρτες κι ως εκ τουτου θα βγει εκτος θεματος.---End Quote---Σας ευχαριστω που με ακουσατε :daisy--- (Originally by atiman)---------------------------Δεν *απαιτησα*, προτεινα , κοσμιως.Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή.--- (Originally by atiman)-------------------------------Quote (Originally by AN7 OverClocker)---Ένα κομμάτι των ΟΠΧ παρέθεσα.---End Quote---Ομοιως.Αυτά είναι ποστ που έσβησε ο κύριοπς Ατιμαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάϊος 1, 2008 #784 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Ευχαριστω, .:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 1, 2008 #785 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Ο χρήστης atiman μόλις δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα στo θέμα που έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε με τίτλο - Radeon HD3870 X2 - στο forum Κάρτες Γραφικών στο TheLab.gr.Μπορείτε να βρείτε το θέμα εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?t=47002&goto=newpostΑκολουθεί το νέο μήνυμα:***************Ευχαριστω, μ απαλαξες απο τον κοπο.:clap::clap::clap:--------------------------------------------Από τι σε απάλαξα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 7, 2008 #786 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 www.greek-movies.com Τα ανεβάζουν σε utube, google video Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 7, 2008 #787 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 www.greek-movies.com Τα ανεβάζουν σε utube, google videoΣωστος !!Αλλα και σε veoh...το οποιο μπορεις να το κατεβασεις free απο εδωΕπισης ειναι και το www.greek-movies.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 8, 2008 #788 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 We have a bug, someone bring the Teza please. Έκανα και ρεφρεσ αλλά με έγραψε κανονικότατα.... Τώρα δηλ αν φάς κόκκινη θα φταίω εγώ; Στο ΠΟΘ μπαίνουν αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Μάϊος 8, 2008 #789 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Τώρα δηλ αν φάς κόκκινη θα φταίω εγώ; Στο ΠΟΘ μπαίνουν αυτά; Sorry...Πάνω στην βιασύνη μ να το ποστάρω το έβαλα εδώ....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serpatinas Μάϊος 8, 2008 #790 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Η εκμπομπή που αναφέρεσε και παλιότερα επισόδεια μπορείς να τα βρεις εδώ με συνδέσμους προς veoh και google videos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 8, 2008 #791 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Δεν ξέρω manΝα μερικές φωτό (από το http://outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1015&page=5 )Lol, διάβασα το θέμα από την πρώτη σελίδα, δείτε κράξιμο που έφαγε ένα παλικάρι όταν πρότεινε το PSU του hipro για την κάρτα.Απλά ΕΛΕΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 9, 2008 #792 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Κρυβε λογια ρε man, to προηγούμενο nick ήταν papakos ή papatzas? δε θυμάμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 9, 2008 #793 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ρε man, to προηγούμενο nick ήταν papakos ή papatzas? δε θυμάμαι...xax0ax0a0xxa0 pepakos νομιζωΡωτα τον Ακη// αυτος θυμαται σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 9, 2008 #794 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Lol, διάβασα το θέμα από την πρώτη σελίδα, δείτε κράξιμο που έφαγε ένα παλικάρι όταν πρότεινε το PSU του hipro για την κάρτα.Απλά ΕΛΕΟΣ!Καλημερα!δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σημειο βλεπεις το "ελεος".επειδη και εγω, κατα τα λεγομενα σου, "εκραξα" ας πω το βασικοτερο επιχειρημα μου.ας πουμε οτι θελω τροφοδοτικο. ανοιγω το site του πλαισιου και κοιταω για PSU >1000W.1o απο χρηματικη αποψηChieftec 1200Wαναλυση απο ατομο που το κατεχει το αντικειμενοκαι review2 μαλισταSolytech 1000W EpsΔεν βρισκω κανενα review οποτε δεν προκειται να το προτεινω σε κανεναν.AXP / Xion SuperNova 1000WΤα ιδια και εδω.Coolermaster M1000 Real Power Modular overclock3d.netelitebastards.combouweenpc.nltweakup.dkPC Power & Cooling 1000W Turbo-Cool SR hardocpmadshrimps.beoverclock3d.netHipro-Tech 1200WReview? πουθενα! με ποιο σκεπτικο καποιος να προτεινει αυτο το τροφοδοτικο αν δεν το εχει ή τουλαχιστον να εχει ακουσει καποια γνωμη καποιου που το εχει? Στο ποστ του χρηστη gogos δεν αναφεραται κατι τετοιο...προσωπικα ξερω "γνωστο overclocker" που το αγορασε, αλλα επιστραφηκε 2 φορες μαλιστα, λογω του θορυβου που παραγει (φυσικα την 2η πηρε αλλο). Προφανως δεν υπηρξε προβλημα με τα ρευματα, καθως δεν υπαρχει συστημα που να μην του φτανουν 1200W.περιμενω απαντηση σου :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 9, 2008 #795 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, δεν θα εξηγήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 9, 2008 #796 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, δεν θα εξηγήσω.ευχαριστω για την κατατοπιστικοτατη και γεματη νοημα απαντηση σου :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 9, 2008 #797 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Αν μιλήσω θα πω περί κόμπλεξ και διάφορα άλλα και δεν είναι ο χώρος για τέτοιες κουβέντες, κοινώς θα γίνουμε σώβρακο και δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.Καλή σου μέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 9, 2008 #798 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Αν μιλήσω θα πω περί κόμπλεξ και διάφορα άλλα και δεν είναι ο χώρος για τέτοιες κουβέντες, κοινώς θα γίνουμε σώβρακο και δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.Καλή σου μέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.μιλας για κομπλεξ οταν σου εχω κανει ολοκληρη αναλυση για το πως αγοραζει ο κοσμος ενα τροφοδοτικο?(μπορει οχι ολος ο κοσμος, τουλαχιστον αυτος που ξερει)δεν καταλαβαινω...μηπως το κομπλεξ ειναι εκει "κατω"? Γιατι εγω μια χαρα στιριζω την αποψη μου με επιχειρημα, την δικια σου δεν βλεπω που στιριζεται... :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 9, 2008 #799 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 guys ποιο ειναι το προβλημα σας τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 9, 2008 #800 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 μηπως το κομπλεξ ειναι εκει "κατω"? Το επιχείρημα που έψαχνες, εγώ δεν αναφέρθηκα σε πάνω - κάτω - δεξιά κι αριστερά Κατάλαβες τώρα γιατί είσαι λάθος? guys ποιο ειναι το προβλημα σας τωρα? Τίποτα gbak, έληξε από εμένα με το τελευταίο post του "Πάνω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.