Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Και επειδή νομίζεις ότι είσαι έξυπνος

---Quote (Originally by atiman)-------------------

@AN7 OverClocker,, ταπεινα κι αναρμοδια πιστευω οτι δεν πρεπει να δωσουμε συνεχεια σε κατι που δεν αφορα τις καρτες κι ως εκ τουτου θα βγει εκτος θεματος.

---End Quote---

Σας ευχαριστω που με ακουσατε :daisy

--- (Originally by atiman)---------------------------

Δεν *απαιτησα*, προτεινα , κοσμιως.

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή.

--- (Originally by atiman)----------------------------

---Quote (Originally by AN7 OverClocker)---

Ένα κομμάτι των ΟΠΧ παρέθεσα.

---End Quote---

Ομοιως.

Αυτά είναι ποστ που έσβησε ο κύριοπς Ατιμαν

Ο χρήστης atiman μόλις δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα στo θέμα που έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε με τίτλο - Radeon HD3870 X2 - στο forum Κάρτες Γραφικών στο TheLab.gr.

Μπορείτε να βρείτε το θέμα εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=47002&goto=newpost

Ακολουθεί το νέο μήνυμα:

Ευχαριστω, μ απαλαξες απο τον κοπο.:clap::clap::clap:

--------------------------------------------

Από τι σε απάλαξα?

Δεν ξέρω man

Να μερικές φωτό (από το http://outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1015&page=5 )

Lol, διάβασα το θέμα από την πρώτη σελίδα, δείτε κράξιμο που έφαγε ένα παλικάρι όταν πρότεινε το PSU του hipro για την κάρτα.

Απλά ΕΛΕΟΣ!

Lol, διάβασα το θέμα από την πρώτη σελίδα, δείτε κράξιμο που έφαγε ένα παλικάρι όταν πρότεινε το PSU του hipro για την κάρτα.

Απλά ΕΛΕΟΣ!

Καλημερα!

δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σημειο βλεπεις το "ελεος".

επειδη και εγω, κατα τα λεγομενα σου, "εκραξα" ας πω το βασικοτερο επιχειρημα μου.

ας πουμε οτι θελω τροφοδοτικο. ανοιγω το site του πλαισιου και κοιταω για PSU >1000W.

1o απο χρηματικη αποψη

Chieftec 1200W

αναλυση απο ατομο που το κατεχει το αντικειμενο

και review

2 μαλιστα

Solytech 1000W Eps

Δεν βρισκω κανενα review οποτε δεν προκειται να το προτεινω σε κανεναν.

AXP / Xion SuperNova 1000W

Τα ιδια και εδω.

Coolermaster M1000 Real Power Modular

overclock3d.net

elitebastards.com

bouweenpc.nl

tweakup.dk

PC Power & Cooling 1000W Turbo-Cool SR

hardocp

madshrimps.be

overclock3d.net

Hipro-Tech 1200W

Review? πουθενα!

με ποιο σκεπτικο καποιος να προτεινει αυτο το τροφοδοτικο αν δεν το εχει ή τουλαχιστον να εχει ακουσει καποια γνωμη καποιου που το εχει? Στο ποστ του χρηστη gogos δεν αναφεραται κατι τετοιο...

προσωπικα ξερω "γνωστο overclocker" που το αγορασε, αλλα επιστραφηκε 2 φορες μαλιστα, λογω του θορυβου που παραγει (φυσικα την 2η πηρε αλλο). Προφανως δεν υπηρξε προβλημα με τα ρευματα, καθως δεν υπαρχει συστημα που να μην του φτανουν 1200W.

περιμενω απαντηση σου :flower:

Αν μιλήσω θα πω περί κόμπλεξ και διάφορα άλλα και δεν είναι ο χώρος για τέτοιες κουβέντες, κοινώς θα γίνουμε σώβρακο και δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.

Καλή σου μέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Αν μιλήσω θα πω περί κόμπλεξ και διάφορα άλλα και δεν είναι ο χώρος για τέτοιες κουβέντες, κοινώς θα γίνουμε σώβρακο και δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.

Καλή σου μέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

μιλας για κομπλεξ οταν σου εχω κανει ολοκληρη αναλυση για το πως αγοραζει ο κοσμος ενα τροφοδοτικο?

(μπορει οχι ολος ο κοσμος, τουλαχιστον αυτος που ξερει)

δεν καταλαβαινω...

μηπως το κομπλεξ ειναι εκει "κατω"? Γιατι εγω μια χαρα στιριζω την αποψη μου με επιχειρημα, την δικια σου δεν βλεπω που στιριζεται... :wassat:

μηπως το κομπλεξ ειναι εκει "κατω"?

Το επιχείρημα που έψαχνες, εγώ δεν αναφέρθηκα σε πάνω - κάτω - δεξιά κι αριστερά :)

Κατάλαβες τώρα γιατί είσαι λάθος? :)

guys ποιο ειναι το προβλημα σας τωρα?

Τίποτα gbak, έληξε από εμένα με το τελευταίο post του "Πάνω"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.