Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Το εργαστηριο μου , και τα 9 μου χρονια στο τμημα σχεδιασμου στην ΑΤΙ στον Καναδα εχω μονο.

Οτι γραφω ειναι παντα συμφωνα με δικες μου ( μας ) μετρησεις.

Γιατι θα πρεπει να τα παιρμουμε μασημενα απο ενα link που το θεωρουμε εγκυρο και να μην τα παιρνουν καποιοι αλλοι απο μας που θεωρουμαστε εγκυροι?

Το εργαστηριο μου , και τα 9 μου χρονια στο τμημα σχεδιασμου στην ΑΤΙ στον Καναδα εχω μονο.

Γιατι θα πρεπει να τα παιρμουμε μασημενα απο ενα link που το θεωρουμε εγκυρο και να μην τα παιρνουν καποιοι αλλοι απο μας που θεωρουμαστε εγκυροι?

Βασικά έχουμε σταματήσει εδώ και χρόνια να πιστεύουμε σε λόγια. Scripta manent. Ή σηκώνεις φωτογραφίες, σταμάτα το.

Οτι γραφω ειναι παντα συμφωνα με δικες μου ( ΜΑΣ ) μετρησεις.

Ποιός είσαι?

Ο Terry?

Ο Macci?

ή κάποιος άλλος?

Δεν νομίζω πάντως πώς κάποιος που ξέρει ότι είναι έγκυρος να έχει ανάγκη να λέει τον εαυτό του έγκυρο...δέν έχει ανάγκη ούτε καν να ασχολείται :)

Υπεροψία και ανάγκη για ανγνώριση?

Κακό πράγμα...

Σου ξεκαθαρίζω, οτι δεν ειμαι υπερ κανενός είδους προσωπικής επίθεσης. Αλλα, επειδη εισαι γνώστης, ξέρεις πολυ καλά πως στο ιντερνετ, οτι δηλώσεις είσαι...

Επέτρεψε μου (μας?) κάποια επιφυλακτικότητα καθώς υπάρχουν πολλοί που καρπώνονται κόπους άλλων.

Και επειδή αυτα που λές ειναι σοβαρά, σίγουρα ενα λινκ ή οποιουδήποτε άλλου είδους αποδείξεις θα ηταν εκτιμητέες.

Οπως προείπε και ο αστρολάβος, τα γραπτά μένουν...

....Δεν νομίζω πάντως πώς κάποιος που ξέρει ότι είναι έγκυρος να έχει ανάγκη να λέει τον εαυτό του έγκυρο...δέν έχει ανάγκη ούτε καν να ασχολείται :)

Υπεροψία και ανάγκη για ανγνώριση?

Κακό πράγμα...

:OT: Αλλα το χρειαζεστε.

Αγαπητε GoriLLakos δεν σε ξερω αλλα λες οτι "ξερεις" πολλα. Μπορεις ( φανταζομαι ) να βρεις ποιος ηταν ο John Diakakis στην ΑΤΙ και γιατι σημερα ειναι στην Ελλαδα μετα απο 22 χρονια σε ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ.

Οσο για το post, ειναι απορεια που εκφραστηκε σαν ερωτημα κι ειχε να κανει με την ερωτηση του Levelone περι εγκυρου Link.

Εχει μεγαλυτερη αξια δηλαδη η δηλωση ενος "οποιου" "κατευθυνομενου" ατομου στο XtremeSystems π.χ, απο μια δηλωση στο δικο μας φορουμ? Ειναι πιο εγκυρο το ενα απο το αλλο? Αυτο ακριβως εννοουσα και πιστευω οτι γραφω καλα.

Εγινε ομως μπαχαλο και παρεξηγηθηκε χωρις μαλλον να καταλαβατε σωστα.

Οσο για το ποιος ειμαι και το τι κανω το κρατω για μενα και δεν εχω καμια υποχρεωση να απολογουμαι για τις αποψεις μου σε κανεναν ουτε υποχρεωνω καποιον να τις ακουσει.

Προσφερω βοηθεια και ιδεες αφιλοκερδως σ αυτους που την σεβονται και την χρειαζονται πραγματικα οσο κι αν ενοχλουνται καποιοι ΕΞΥΠΝΟΙ που το παιζουν guru ( συγνωμη αν τους χαλαω την πιατσα ).

......ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ....

Τελος astrolabos πιστευω οτι τα "γραπτα" , οπως πολλες φορες εμφανιζονται εδω, δειχνουν υπεροψια για να εισπραξουν οι posters τα μπραβο και τα ζητω.

..Κι εγω δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν αλλα καποια πραγματα "το πανε αλλου".

@LevelOne, τιποτα δεν ηταν γραμμενο πριν γραφτει κι αυτος που το γραφει το χρεωνεται.

Το θεμα για μενα ληγει εδω, συγνωμη για αυτην την μικρη παρενθεση και ειμαι προθυμος να ανοιξουμε μια νεα κουβεντα με οποιον θελει για οποιο θεμα στην OFF TOPIC σελιδα.

Και μιας και εξεραγην να πω και δυο λογια για τις μετρησεις και τις συγκρισεις των καρτων στα διαφορα posts. .....ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ τραγικο , ολα.

Κανεις δεν μετραει με υπερχρονισμενους επεξεργαστες στο θεο για να δειξει νουμερα.

Αυτος που θελει να κανει σωστα την δουλεια του "καθαριζει" εντελως στα default τα παντα στο συστημα , κανει την μετρηση του και μετα στο ιδιο συστημα αλλα με αλλον παρθενο δισκο λειτουργικου βαζει την αλλη καρτα και κανει την ιδια μετρηση.

Ποτε δεν απεγκαθιστουμε και επαναεγκαθιστουμε οδηγους αλλων κατασκευαστων στον ιδιο δισκο.

Οποιος μπορει να το κανει ας το ποσταρει και τοτε εδω ειμαστε.

Άρα θα ξέρεις και τον Technical PR South Europe της AMD/ATi

Με το συμπάθιο αλλά άμα ήσουν τόσο γνωστός όσο έλεγες...θα σε είχε το google...γιατί εγώ το μόνο που βρήκα με το όνομα αυτό ήταν αυτό.

http://www.veryoddjobs.tv/segments/blindwait.asp

:OT: Αλλα το χρειαζεστε.

Αγαπητε GoriLLakos δεν σε ξερω αλλα λες οτι "ξερεις" πολλα. Μπορεις ( φανταζομαι ) να βρεις ποιος ηταν ο John Diakakis στην ΑΤΙ και γιατι σημερα ειναι στην Ελλαδα μετα απο 22 χρονια σε ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ.

Οσο για το post, ειναι απορεια που εκφραστηκε σαν ερωτημα κι ειχε να κανει με την ερωτηση του Levelone περι εγκυρου Link.

Εχει μεγαλυτερη αξια δηλαδη η δηλωση ενος "οποιου" "κατευθυνομενου" ατομου στο XtremeSystems π.χ, απο μια δηλωση στο δικο μας φορουμ? Ειναι πιο εγκυρο το ενα απο το αλλο? Αυτο ακριβως εννοουσα και πιστευω οτι γραφω καλα.

Εγινε ομως μπαχαλο και παρεξηγηθηκε χωρις μαλλον να καταλαβατε σωστα.

Οσο για το ποιος ειμαι και το τι κανω το κρατω για μενα και δεν εχω καμια υποχρεωση να απολογουμαι για τις αποψεις μου σε κανεναν ουτε υποχρεωνω καποιον να τις ακουσει.

Προσφερω βοηθεια και ιδεες αφιλοκερδως σ αυτους που την σεβονται και την χρειαζονται πραγματικα οσο κι αν ενοχλουνται καποιοι ΕΞΥΠΝΟΙ που το παιζουν guru ( συγνωμη αν τους χαλαω την πιατσα ).

......ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ....

Τελος astrolabos πιστευω οτι τα "γραπτα" , οπως πολλες φορες εμφανιζονται εδω, δειχνουν υπεροψια για να εισπραξουν οι posters τα μπραβο και τα ζητω.

..Κι εγω δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν αλλα καποια πραγματα "το πανε αλλου".

@LevelOne, τιποτα δεν ηταν γραμμενο πριν γραφτει κι αυτος που το γραφει το χρεωνεται.

Το θεμα για μενα ληγει εδω, συγνωμη για αυτην την μικρη παρενθεση και ειμαι προθυμος να ανοιξουμε μια νεα κουβεντα με οποιον θελει για οποιο θεμα στην OFF TOPIC σελιδα.

Τα γραπτά - ή μάλλον καλύτερα τα φωτογραφικά - εμφανίζονται για την απόδειξη της αλήθειας. Ή όπως λένε και πέρα από τον ατλαντικό "Pics or it didn't happened".

Της στιγμιαιας "φτιαχτης" κατα το δοκουν αληθειας ομως, που δεν ειναι ποτε η μονιμα πραγματικη. Ανωφελο αλλα εντυπωσιακο.

@ΑΝ7 OverClocker , Ποιος σου ειπε οτι ειμαι γνωστος η θα επρεπε να γραφεται κατι καπου για μενα? Καφεδες μπορει να κουβαλαγα. who knows about....

Θα βρεις για 100 ατομα δηλαδη μιας εταιρειας στοιχεια στον google?

Το ποιον ξερω η οχι, αφορα ενα κουιζ που δεν κανει να το παιξουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.