Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Απαντάω μόνο και μόνο γτ είμαι σίγουρος ότι τα άσχετα θα πάνε στον αχόρταγο, ή, ακόμη καλύτερα, θα χρησιμοποιηθεί επιτέλους η επιλογή delete

Φυσικα! Στο ειχαμε δεν εβαλα κ εσενα...

Χαίρομαι ιδιαιτέρως για αυτό..

Και γω ποτε δεν ημουν ρατσιστης!

Δεν μπορώ να το ξέρω (καθότι ρατσιστής δεν είναι μόνο αυτός που θα πει "απαυτώ τους τούρκους/αλβανούς/κλπ". Είναι και αυτός που λέει "ουγκάντα γίναμε", ή αυτός που θα πληρώσει μισό μεροκάματο τον οικονομικό μετανάστη, χωρίς να του πληρώσει τα ένσημα. Ακόμη και το "κακά στους φασίστες" είναι ρατσιστικό), αλλά δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω.

Και ουτε που με ξερεις ΚΑΝ για να λες οτι ειμαι αντι-ρατσιστης οποτε το θυμαμε ή μια φορα το χρονο..

όπως ανέφερα και πιο πάνω, δεν σε ξέρω για να σε κρίνω. Κρίνω από τα λεγόμενά σου. Εσύ είπες "ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ". Με τέτοια διατύπωση, αφήνεις να εννοηθεί ότι χτες και προχτές θα έπρεπε να αγαπάμε τους ξένους, και να μην είμαστε ρατσιστές, αλλά την Παρασκευή δεν πειράζει αν έβριζα τον Πακιστανό στο φανάρι.

Και φυσικα την αντιπολεμικη ξεχασες να την σχολιασεις..

Προφανως δεν ηξερες καν οτι εγινε, ουτε καν το ακουσες.

You got it mate... Γμτ.. τπτ δε σου ξεφεύγει εσένα :hehe: Επίσης, είμαι σκατοφασίστας του κερατά :giveup:

Edit: Φυσικά, εσύ χωρίς να με ξέρεις, μπορείς να ξέρεις τι γνωρίζω και τι όχι, καθώς και ποιο είναι το ποιόν μου...

Over and out ladies and gentlemen

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Μόνο οι Έλληνες ήταν φτωχοί δηλαδή? Οι Τούρκοι ήταν όλοι πάμπλουτοι? Δεν είδα κανένα φτωχό Τούρκο να ξεσηκώνεται...

Αυτές οι ιδεολογίες που μπάζουν από παντού, με τσαντίζουν. Δεν ξεσηκώθηκαν οι Άγγλοι της Αμερικής ενάντια σε Άγγλους εξ Αγγλίας!

:T::T:

αντως αυτοι που το φυλάκισαν ήταν πιο πολύ έλληνες από μένα και πραγματικά αυτοί θέλανε να πάρουμε τη πόλη ( εγώ δε θέλω ). Αν ποτε καταλάβουμε ότι το 21 εξέργάθηκαν οι εξουσιαζόμενοι στους εξουσιαστες, οι φτωχοί στους πλούσιους και όχι οι έλληνες στους τούρκους ίσως λέω ίσως πάρουμε και εμείς καμία σύνταξη στα 60 μας. Αλλά θα μου πείς θα ζούμε μέχρι τότε....

:rant: είσαι έλεος... κ εσύ κ ο κύριος jois21

Μπραβο στο δημιουργο, αν και για το "υπερηφανη" πολυ αμφιβαλλω.

Αν δεν μπορείτε και δεν θέλετε να σέβεστε την πατρίδα σας, σεβαστείτε τουλάχιστον εμάς...τους άλλους συμφορουμήτες....αμαν πια...γιατι ποστάρετε δηλαδή?...:wall:

Υπέροχο τοπικ, και μπράβο στον δημιουργό του! thelab.GR for ever!

Και ας αφήσουμε κάποιους να δείχνουν το επίπεδό τους...το σάπιο κράτος τους μάρανε...

Χρόνια πολλά και πάλι.Ζήτω το έθνος μας, ζήτω η μητέρα πατρίδα Ελλάδα.

ζήτω το thelab.GR :)

:T::T:

..το σάπιο κράτος τους μάρανε...

μηπως ζεις στο εξωτερικο?:hm:

Αυτη η ημερα για μενα προσωπικα ειναι για να τιμα εκεινους που αγωνιστηκαν τοτε για τα ιδανικα τους και καλα κανανε και τους θαυμαζω, ομως παραλληλισμοι ειναι ατυχεστατοι καθως σημερα ο μεσος ελληνας (80% του πληθυσμου) ΔΕΝ εχει ιδανικα και πολυ αμφιβαλλω για αν θα αγωνιζοταν για οτιδηποτε περαν του balance στο ΑΤΜ.

μηπως ζεις στο εξωτερικο?:hm:

Αυτη η ημερα για μενα προσωπικα ειναι για να τιμα εκεινους που αγωνιστηκαν τοτε για τα ιδανικα τους και καλα κανανε και τους θαυμαζω, ομως παραλληλισμοι ειναι ατυχεστατοι καθως σημερα ο μεσος ελληνας (80% του πληθυσμου) ΔΕΝ εχει ιδανικα και πολυ αμφιβαλλω για αν θα αγωνιζοταν για οτιδηποτε περαν του balance στο ΑΤΜ.

δεν κανεις quote όμως όλη μου την πρόταση...

Τεσπα δεν συμφωνώ για το ποσοστό μαζί σου...Εσύ που το ξέρεις?

παρε αυτο και δαιβασε το καλα...και μελέτησε και τους χάρτες...τουλάχιστον είαμστε πάνω απο τον Μ.Ο δες τι θέλω να πω...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CF%80%CF%84%CF%85%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7_%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1

και ας μη συνεχιστει plz το off topic...

pliktras και ea6gka φανταοζομαι ειστε ευχαριστημενοι απο τη χωρα που ζειτε.

Σε ποιους τομεις συγκεκριμενα;

αστο...δεν ειναι για να μιλάμε με ατομα σαν εσένα αντε γεια...το γ@μησαμε το θεματάκι...

Αυτό το γνωρίζετε??

AΠOΣΠAΣMA THΣ OMIΛIAΣ THΣ ΠPOEΔPOY THΣ

EΛΛHNIKHΣ BOYΛHΣ

ANNAΣ MΠENAKH, THN 8-2-2005:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

Πηγή: Eπίσημη Iστοσελίδα της Eλληνικής Bουλής ( http://www.parliament.gr/enhmerwsh/details.asp?textID=9000783 )

Αυτό το γνωρίζετε??

AΠOΣΠAΣMA THΣ OMIΛIAΣ THΣ ΠPOEΔPOY THΣ

EΛΛHNIKHΣ BOYΛHΣ

ANNAΣ MΠENAKH, THN 8-2-2005:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

Πηγή: Eπίσημη Iστοσελίδα της Eλληνικής Bουλής ( http://www.parliament.gr/enhmerwsh/details.asp?textID=9000783 )

Θέατρο παραλόγου....

Αμ τον έχουνε κάνει σχεδόν κάδρο μετά την αναθεώρηση του '86, Αμ θα του χρεώσουν και τα ρέστα της πολιτικής που άλλοι (παρ)ακολουθούν ?

Και ας αφήσουμε κάποιους να δείχνουν το επίπεδό τους...το σάπιο κράτος τους μάρανε...
αστο...δεν ειναι για να μιλάμε με ατομα σαν εσένα αντε γεια...το γ@μησαμε το θεματάκι...

Οι φασιστες του σημερα ηταν αντιστοιχα οι εχθροι της επαναστασης του 1821,προεστοι,κοτζαμπασηδες και οι αυλικοι τους μαζι με την εκκλησια ηταν τα γραναζια της οθωμανικης κατοχης.

Αυτοι βαλανε φυλακη το κολοκοτρωνη που μαζι με τους δικους του κερδισε τον αγωνα...

Παρακαλουνται γενικα οι φασιστες να μη καπηλευονται την επανασταση των ελληνων το 1821 γιατι ηταν ανθρωποι που δωσανε το αιμα τους πρωτα απο ολα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους.

axgzdc.jpg

Θέατρο παραλόγου....

Αμ τον έχουνε κάνει σχεδόν κάδρο μετά την αναθεώρηση του '86, Αμ θα του χρεώσουν και τα ρέστα της πολιτικής που άλλοι (παρ)ακολουθούν ?

Ο λόγος που δημοσίευσα το παραπάνω,

είναι ότι όλη η ελληνική βουλή ήταν εκεί

εκείνη την ημέρα, και κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! δεν έβγαλε κιχ...

Αυτοί κυβερνάνε τον τόπο... "δεξιοί", "ακροδεξιοί",

"αριστεροί", "ακροαριστεροί" και τα του υποτιθέμενου "κέντρου"

και καλά ιδεολόγοι, κοιλιόδουλοι, υπηρέτες της σάρκας...

Δεν τους καίγετε καρφί!!!! για το τι μας περιμένει...

Αυτοί να μείνουν στις θέσεις, να τρώνε και να πίνουν...

και πέρα βρέχει...

Οι συγκεκριμένες εκφράσεις σύμφωνα με το Σύνταγμα αποτελούν εσχάτη προδοσία

που τιμωρήται με εκτέλεση ή ισόβια...

και δεν βρέθηκε κανείς να πει τίποτα!!!

Το ποστ σου ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω,

τι ακριβώς θέλεις να πεις? (δεν το λέω ειρωνικά, αλλά ειλικρινά)

Μπορείς σε παρακαλώ να το εξηγήσεις?

Οι φασιστες του σημερα ηταν αντιστοιχα οι εχθροι της επαναστασης του 1821,προεστοι,κοτζαμπασηδες και οι αυλικοι τους μαζι με την εκκλησια ηταν τα γραναζια της οθωμανικης κατοχης.

Αυτοι βαλανε φυλακη το κολοκοτρωνη που μαζι με τους δικους του κερδισε τον αγωνα...

Παρακαλουνται γενικα οι φασιστες να μη καπηλευονται την επανασταση των ελληνων το 1821 γιατι ηταν ανθρωποι που δωσανε το αιμα τους πρωτα απο ολα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους.

axgzdc.jpg

Σήμερα δεν υπάρχουν φασίστες, δεξιοί, και αριστεροί φίλε μου...

Όλοι είμαστε Έλληνες, έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...

Αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο, να λες συμφορουμήτες σου φασίστες...

χωρίς καν να τους γνωρίζεις τους ανθρώπους...

Ξέρεις άραγε τι σημαίνει φασίστας?

"Ο φασισμός είναι πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα."

χωρίς καθόλου ειρωνεία λοιπόν.

το πόστ σου με το απόσπασμα της προέδρου της Βουλής σαφώς και προκαλεί αίσθηση και σε κάνει να αναρωτιέσαι ''μα ... τι έχω χάσει ??''

Είχα την εξαιρετική τύχη πριν απο 12 χρόνια να κουβεντιάσω για πολύ λίγο με έναν καθηγητή απο το πανεπιστήμιο εδώ με αφορμή κάποια πράγματα που είχε πει σε μια εκπομπή σε τοπικό σταθμό. Τον είχα ρωτησει χαρακτηριστικά θυμάμαι: '' Δηλαδή μας περιμένει πόλεμος ?'' η απάντηση που μου έδωσε ήταν επί λέξει: '' Ε! ίσως όχι πόλεμος, απλά θα δώσουμε ένα κομμάτι στο λιοντάρι να ησυχάσει''

αυτή τη στιχομυθία θυμήθηκα αμέσως μόλις πόσταρες αυτό το απόσπασμα και αυτό που καταλαβαίνω και μου κολλάει με τη λογική είναι ότι μερικά πράγματα έχουν δρμολογηθεί ή αν δεν είναι έτσι ακριβώς, τότε με δεδομένα

α. οτι η τουρκική διπλωματία έχει μακρά παράδοση (κατά κοινή ομολογία)

β. οτι οι ''μπουνταλάδες'' στην προκειμένη περίπτωση αφορά τους πολιτικούς μας (ολους)

θα δρομολογηθούν σίγουρα, το μέλλον δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα καλό.

Οι του 1821 καλά κάνανε αυτό που κάνανε και μπράβο τους. αλλά δεν αρκεί. Το οτι το κέρδισαν τότε, δε σημαίνει ότι το κατοχυρώσαμε άπαξ δια παντώς.

Οσο για το προηγούμενο σχόλιο μου έχει να κάνει με την αναθεώρηση του Συντάγματος που έγινε το 1986 και κύριο στόχο είχε να περικόψει τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας με το πρόσχημα ότι δεν είχε κανει χρήση αυτών μέχρι τότε (1975-1986) σε βαθμό που να αποκτάει εναν νέο ρόλο μάλλον διακοσμητικό (κατά κοινή ομολογία). Οπως έυκολα μπορείς να καταλάβεις μετά απο την εξήγησή μου αυτό που λεώ πολύ απλά είναι οτι δε μπορείς ρε κύριε (ή κυρία) να αναλαμβάνεις τη διακυβένηση ενός κράτους και να λοξοκοιτάς αυτόν που καδράρισες για ευθύνες. Είναι παράλογο δεν είναι ??

ναι έχεις απόλυτο δίκιο, ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι απλά διακοσμητικός,

έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα...

όσον αφορά τα υπόλοιπα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...

Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι τέτοιου είδους λογική...

Τι πάει να πει "απλά θα δώσουμε ένα κομμάτι στο λιοντάρι να ησυχάσει"???

Τι λογική είναι αυτή? Γιατί να μην δώσουν αυτοί?

Που έχουμε καταντήσει τέλος πάντων σαν έθνος?

Αυτά είναι τα λόγια των υποτιθέμενων δημοκρατών και εθνοπατέρων?

Για αυτό έχει χυθεί τόσο αίμα?

Νομίζω ότι είναι καιρός αυτός ο λαός να δείξει ότι υπάρχει,

ότι σκέπτετε, και ότι ενεργεί!!!

Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Καταδικασμένοι στον αφανισμό...

-Πολυ απλα τα υποαναπτυκτα κρατη που δεν εχουν τιποτα να υπερηφανευτουν και τρωγονται με τα ρουχα τους για να βρουν απο καπου να παρουν αξια θα κανουν τα παντα, το θεμα της Μακεδονιας αυτο ειναι, οι κομπλεξικοι βλαχοι τωρα που ξελαμπικαραν μετα απο τοσους πολεμους με τους διπλανους τους, θυμηθηκαν οτι ειναι πανω απο την Ελλαδα...

-Μου θυμιζει κομπλεξικα παιδια που κανουν οτι βλακεια τους κατεβει στο κεφαλι για να νιωσουν δυναμη και ανεξαρτησια, και το ονομα Μακεδονια τους γυαλιζει σαν χρυσαφι

-Ετσι ειναι τι να κανουμε...

-Απλα επειδη εχουμε πολλα να χασουμε, μετα απο πολλα χρονια ηρεμιας εχουμε φτασει σε καποιο οικονομικο επιπεδο στην Ελλαδα (σε σχεση με παλια).

- Αν τσιμπαγαμε με τον καθε βλακα και καναμε πολεμο θα ειμασταν σαν την αλβανια η σαν το κοσσοβο... για αυτο και η κυβερνηση αληθωριζει... Ειδαλλως ολο και με καποιον θα τρωγομασταν και εμεις...

και εγώ διαφωνώ με το που έχουμε φτάσει αλλά ας δόυμε και μερικά facts

δινοντας ένα κομματι στο λιοντάρι εξασφαλίζουμε τη γαληνότητα των υπολοιπων που

α. δεν θυμώνουν με αυτα και αυτά

β. που να τρέχουμε τώρα...

''Αυτοί'' Δεν θα δώσουν γιατί δεν τους ζήτησε κανείς

περί κατάντιας ας μας απαντήσουν αυτοί που φάγαν την αμακα. Εγώ τουλαχιστον απουσίαζα, γιαυτό και εξακολουθώ φτωχός.

Αυτά είναι τα λόγια ανθρώπων που λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Παρατηρούν, μελετούν και βγάζουν συμπέρασμα.

αυτός ο λαός για να δείξει οτι υπάρχει θα έπρεπε

α. να είχε μορφωθεί (αλλα΄τα σχολεία έχουν καταντήσει εκλογικά κέντρα)

β. να μη χρωστούσε μέχρι και της Μιχαλούς για να φτιαχτούνε 10 τζάκια, και μόλις εντόπιζε τέτοια φαινόμενα να έπρατε αναλόγως.

Είπαμε ούτε και εμένα μου αρέσει, και εγώ θυμώνω, και εγώ στεναχωριέμαι, και το κυριοτερο έιναι ότι αυτό το σκ***σύστημα θα φάει και το παιδί μου, Που μάλλον τελικα θα του μάθω καμια ξένη γλώσα και θα το στείλω μετανάστη μπας και γλιτώσει απο το μπάχαλο που ζούμε. Αν έχω έστω και 0,00000001% ευθύνη για αυτό εγώ θα παραμείνω. αυτό ομως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χρωστάει κανενός κιαρατά για να κάτσει να βγάλει τη μπουγάδα τους.

με τη συζήτηση μαζί σου μας βλέπω μαυρη τρύπα... άσε που ο δημιουργός του tread θα τραβάει τα μαλιά του.

άντε πες τα ρε dark22.Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που με έβγαλες απο τον κόπο να το γράφω:tomato:

Κάποιοι νομίζουν οτι φασίστες είναι οι τύποι του Παπαδόπουλου και γενικα οι ακροδεξιοί...γιατι κανείς δεν μιλάει για τους κομμουνιστές?Αυτή είναι το ίδιο ακραίοι, και αν εξαιρέσεις μια Κανέλη, οι πειρσσότεροι πάνε να θάψουν το έθνος και την ιστορία μας και όχι μόνο...+ το οτι ο κομμουνισμός έχει αποδηχθεί φασισμός και στην θεωρία αλλα και στην πράξη...(βλ.Κίνα-Κούβα-την τότε ρωσσία και τα τότε βαλκάνια που τώρα ειναι κατεστραμένα...)

Φυσικά δεν λέω οτι ο Παπαδόπουλος και οι ακροδεξιοι δεν ειναι φασίστες έτσι αλημονο...σκουλίκια είναι κ αυτοί...απλα επειδή λέμε συνέχεια για τους άκρα δεξιους θέλησα να πω και για τους κομμουνιστές οι οποίοι ΚΑΝ δεν πιστευουν στην δημοκρατία, αλλα στην δικτατορία του....εχμ...:o Προ...(:sorry: δν ξέρω τι κόλλημα έφαγα αλλα ξέχασα το όνομα...)

Απο κει και πέρα θα συμφωνήσω με τον dark22, όλοι είμαστε Έλληνες!!Δεν υπάρχουν στην ουσία ακροδεξιοί,δεξιοί,αριστεροί και ακροαριστεροί...Είμαστε όλοι Έλληνες και είμαστε περήφανοι...

Και να μη ξεχνάμε πως όλοι έχουν τα αρνητικά αλλα έχουν και τα θετικά τους...:jump1:

Απο κει και πέρα θα συμφωνήσω με τον dark22, όλοι είμαστε Έλληνες!!Δεν υπάρχουν στην ουσία ακροδεξιοί,δεξιοί,αριστεροί και ακροαριστεροί...Είμαστε όλοι Έλληνες και είμαστε περήφανοι...

Και να μη ξεχνάμε πως όλοι έχουν τα αρνητικά αλλα έχουν και τα θετικά τους...:jump1:

Μαζί σου φίλε μου :T:

Όσον αφορά το θέμα του κουμουνισμού

το ψάχνω και εγώ το κατά πόσο

ήταν πατριώτες οι ηγέτες του...

Προσοχή οι ηγέτες όχι οι οπαδοί...

@colt3003

και τι θα δώσουμε colt?

Την Κύπρο? Την Μακεδονία? Την Κρήτη? Τα Ίμια?

Τι είναι αυτά τα πράγματα?

Σε εθνικά θέματα δεν υπάρχει λογική φίλε μου!!!

Με αυτή τη λογική θα ήμασταν ακόμα υποταγμένοι στους τούρκους για να μην τους αργιέψουμε...

Αυτά από εμένα...

Τιμή μου να δώσω μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αιματός μου για την πατρίδα!!!

Μολών Λαβέ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.