Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Ωραιο θεμα

Ποια είναι η κυρία;

(τρομάρα σας, δεν ξέρετε καν πως γράφεται και φοβάστε μη σας ''την φάνε''....)

Μιλας σαν γνησιος αριστεριστης

Ωστε εγινε "σας"...

Ενταξει εφοσον ειναι "μας" και οχι "σου" μαλλον δεν σου πεφτει λογαριασμος...

Συνεχισε τον υπνο σου και να ονειρευεσαι λουλουδακια και ουτοπιες και οτι ολοι γυρω ειναι καλοι και φιλοι...αφελη

Συνεχισε τον υπνο σου και να ονειρευεσαι λουλουδακια και ουτοπιες και οτι ολοι γυρω ειναι καλοι και φιλοι...αφελη

Vasot's sig.

"There is no difference between Communism and Fascism, except Communists pretend to love people, whereas fascists openly hate everyone"

"Fascism and communism is two sides of the same dirty coin"

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...

On Topic:

Χρόνια μας πολλά και τα σύνορα να μην αλλάξουν. Ούτε τα δικά μας, ούτε στην ευρύτερη Βαλκανική.

Όταν μάθουν μερικοί (και δυστυχώς δεν είναι λίγοι) στοιχειώδη Ελληνικά, για να μπορούν να γράφουν αλλά και να διαβάζουν και να κατανοούν (συντακτικά τουλάχιστον) τα όσα γράφουν οι άλλοι, εδώ είμαστε για να συζητήσουμε.

Vasot, έχεις ξεχάσει τον Ένγκελς στην υπογραφή σου. Με τον Μαρξ το έγραψαν μαζί το Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Νομίζω αξίζει κι αυτός μια θέση στην τρομερή υπογραφή σου.

αυτό με την ορθογραφία εδω μέσα πάντως θα έπρεπε να ενταχθεί στους κανόνους με τις κίτρινες κάρτες.

ναι είμαι ρατσιστής.

Όταν μάθουν μερικοί (και δυστυχώς δεν είναι λίγοι) στοιχειώδη Ελληνικά, για να μπορούν να γράφουν αλλά και να διαβάζουν και να κατανοούν (συντακτικά τουλάχιστον) τα όσα γράφουν οι άλλοι, εδώ είμαστε για να συζητήσουμε.

:OT:μαθησιακες δυσκολιες google it:OT:

Περί ορθογραφίας:

- Υπάρχουν και άνθρωποι με δυσλεξία και πρόβλημα στην ορθογραφία.

- Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η ανορθογραφία από ορισμένους είναι σα να απαγορεύει την ελεύθερη έκφραση των ιδεών τους. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό.

- Είμαι φανατικά υπέρ της μόρφωσης, ειδικά στο χώρο των θετικών επιστημών, αλλά ουδέποτε θα γύριζα το κεφάλι στην άποψη και γνώμη ενός "αμόρφωτου". Η σοφία δε γεννιέται μέσα από τα βιβλία.

off topic off

Πολυ σωστος gznp... :OT:επισης αυτο το μερικοι σαν τσατσια μου ακουγετε !!!

Πες ποιος ειναι και τερμα,να το δει και να μαθει ωστε να το διορθωνει στο μελλον :OT:

Ετσι ρε παιδια ετσι γμτ τους Τουρκους (δεν με νοιαζει ας φαω και ban αυτα ειναι τα πιστευω μου) βαλτε την μεγαλυτερη γαλανολευκη...

ΜΠΡΑΒΟ LevelOne,μπραβο φιλε μου για την κινηση σου αυτη !!

Χρονια πολλα στους Βαγγεληδες και στις Ευαγγελιες,να μας χαιρονται οι δικοι μας....

Κ αυτοι ανθρωποι ειναι..

Οι τωρινοι τουρκοι σου εχουν κανει τιποτα??

Μην μπερδευεις την πολιτικη με την κοινωνια.

Οι ανθρωποι δεν εχουν κανει τιποτα!

Αυτο με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ειναι ΕΙΔΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!

Κ μην δικαιολογιτε τον εαυτο σας επειδη ειναι οι τουρκοι!

ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΝΤΡΟΠΗ.

Ωραίος ρε Μήτσο.. Καλό είναι να θυμόμαστε αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, αλλά κάποιοι, ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, μας κάνουν να τα ξεχνάμε, μέσα από ανούσιες παρελάσεις, ηλίθιες σχολικές εκδηλώσεις κλπ. Και πάλι μπράβο :) Α, και χρόνια πολλά στους Βαγγέλιδες, και τις Βαγγελίες :)

ΠιΕς

ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΝΤΡΟΠΗ.

α. είχατε

β. Η ντροπή είναι δική σας... Μία μέρα το χρόνο θυμάστε ότι δεν είστε ρατσιστές (ότι αγαπάτε-14/2, ότι υπάρχουν μανάδες-γιορτή της μητέρας, ότι υπάρχουν γυναίκες-γιορτή της γυναίκας, ότι υπάρχουν παιδιά-ημέρα του παιδιού και των δικαιωμάτων του); Συγχαρητήρια. Μέχρι να γίνουν όλες οι ημέρες αφιερωμένες σε όλα αυτά, η ντροπή είναι δική σας (σε εσάς που τα θυμάστε μόνο τότε, και σε αυτούς που τα σκεφτήκανε)

Δεν είχα σκοπό να παρέμβω, αλλα νομίζω πως επιβάλλεται.

Τζιμάκο, μπορείς να πείς ρατσιστές και τους Κούρδους, Αρμένιους κλπ, που ακούνε "Τουρκος" και βάζουν τα κλάματα; Στο δραματοποιώ λιγάκι για να πιάσεις το νόημα. Σε παρακαλώ πολύ, ασε τους ρατσισμούς κατα μέρος, το έχετε κάνει καραμέλα πια, και μην οδηγείτε την κουβέντα σε άλλο επίπεδο. Ενα "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" θα ήταν αρκετό...

Περί ορθογραφίας:

- Υπάρχουν και άνθρωποι με δυσλεξία και πρόβλημα στην ορθογραφία.

- Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η ανορθογραφία από ορισμένους είναι σα να απαγορεύει την ελεύθερη έκφραση των ιδεών τους. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό.

- Είμαι φανατικά υπέρ της μόρφωσης, ειδικά στο χώρο των θετικών επιστημών, αλλά ουδέποτε θα γύριζα το κεφάλι στην άποψη και γνώμη ενός "αμόρφωτου". Η σοφία δε γεννιέται μέσα από τα βιβλία.

off topic off

Για να μην παρεξηγούμαστε, να διευκρινίσω ότι συμφωνώ με όσα αναφέρεις.

Μερικές παρατηρήσεις μόνο:

Το πρόβλημα με την δυσλεξία κλπ έχει καταντήσει απλώς μία πολύ καλή δικαιολογία για πολλούς (και προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στο forum αλλά γενικότερα στην σημερινή δομή της κοινωνίας μας η οποία απλώς ψάχνει πλέον για δικαιολογίες για στοιχειώδεις αδυναμίες κλπ).

Προσωπικά δεν ανέφερα τίποτα περί ορθογραφίας. Είναι προφανής νομίζω η ουσία του αρχικού σχολίου μου (η οποία δεν είναι φυσικά το λάθος στο ‘’ω’’).

Είναι επίσης προφανές νομίζω ότι ήμουν πολύ συγκεκριμένος όταν αναφέρθηκα σε θέμα επικοινωνίας και μόνο και όχι υποτιμητικά σε κανέναν. Και φυσικά δεν εμπόδισα καμία ελεύθερη έκφραση ιδεών – απλώς σχολίασα απόψεις και όχι αναγκαστικά άτομα και ορθογραφικά λάθη.

Αν δλδ ο χρήστης Vasot δεν γνωρίζει Ελληνικό συντακτικό και δεν μπορεί να κατανοήσει πχ ότι τα ‘σας’ στη φράση ‘’ τρομάρα σας, δεν ξέρετε καν πως γράφεται και φοβάστε μη σας ''την φάνε''....’’ αφορούν αυτούς που ‘φοβούνται’ και δεν χαρακτηρίζουν την Μακεδονία ως αποκλειστικά και μόνο Μακεδονία ΄σας’ και όχι ‘μας’, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και απλώς δηλώνω ότι η επικοινωνία είναι ανέφικτη (ειδικά δε επειδή θα μου επιτρέψετε να θεωρώ και από τα σχόλιά του που ακολούθησαν, ότι δεν είναι τόσο θέμα κατανόησης όσο γενικών ‘πεποιθήσεων’ και κατ΄ επέκταση συμπεριφοράς (βλ. σχόλια περί ‘αφελή’ κλπ)).

Εκτός αυτών βέβαια, ακόμα και αν η φράση ήταν διατυπωμένη έτσι ώστε να βγάζει το συμπέρασμα που ‘κατασκεύασε’ ο Vasot, κανείς δεν μπορεί να μου πει ότι ‘δεν μου πέφτει λογαριασμός’ (εδώ είναι μάλλον προφανές ποιων η νοοτροπία ‘απαγορεύει την ελεύθερη έκφραση των ιδεών’ ή μάλλον ποιων η νοοτροπία ‘δεν σηκώνει’ την ελεύθερη έκφραση και διακίνησή τους).

deninho

α. είχατε

β. Η ντροπή είναι δική σας... Μία μέρα το χρόνο θυμάστε ότι δεν είστε ρατσιστές (ότι αγαπάτε-14/2, ότι υπάρχουν μανάδες-γιορτή της μητέρας, ότι υπάρχουν γυναίκες-γιορτή της γυναίκας, ότι υπάρχουν παιδιά-ημέρα του παιδιού και των δικαιωμάτων του); Συγχαρητήρια. Μέχρι να γίνουν όλες οι ημέρες αφιερωμένες σε όλα αυτά, η ντροπή είναι δική σας (σε εσάς που τα θυμάστε μόνο τότε, και σε αυτούς που τα σκεφτήκανε)

Φυσικα! Στο ειχαμε δεν εβαλα κ εσενα...

Και γω ποτε δεν ημουν ρατσιστης! Ουτε ανικω σε κανενα κρατος και σε καμια πατριδα. Το που γενηθηκες ή το που μεγαλωσες δεν παιζει κανενα ρολο για μενα!

Και ουτε που με ξερεις ΚΑΝ για να λες οτι ειμαι αντι-ρατσιστης οποτε το θυμαμε ή μια φορα το χρονο..

Και φυσικα την αντιπολεμικη ξεχασες να την σχολιασεις..

Προφανως δεν ηξερες καν οτι εγινε, ουτε καν το ακουσες.

ΕΓΩ οταν βλεπω τετοια σχολια του τυπου: Γ@μW τους Τουρκους τους αλβανους ή τον οποιοδηποτε ανθρωπο στον κοσμο καλυτερα να απεχω απο το φορουμ αν δεν κανουν κατι οι υπευθυνοι

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ της γης και οταν σε ενα ΦΟΡΟΥΜ υπαρχουν καπιοι κανονες δεν πρεπει να σταματησουν να ισχυουν ουτε σε μια εθνικη γιορτη ουτε πουθενα!!

Δεν είχα σκοπό να παρέμβω, αλλα νομίζω πως επιβάλλεται.

Τζιμάκο, μπορείς να πείς ρατσιστές και τους Κούρδους, Αρμένιους κλπ, που ακούνε "Τουρκος" και βάζουν τα κλάματα; Στο δραματοποιώ λιγάκι για να πιάσεις το νόημα. Σε παρακαλώ πολύ, ασε τους ρατσισμούς κατα μέρος, το έχετε κάνει καραμέλα πια, και μην οδηγείτε την κουβέντα σε άλλο επίπεδο. Ενα "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" θα ήταν αρκετό...

To EIΠΑ και απο την πρωτη σελιδα μαλιστα!

Ομως το ιδιο ισχυει για ολους!

Τα δικα μου λογια σας πειραξαν !

Τα σοβινιστικα δεν σας πειραξαν! ΟΚ, τι να πω?

Τουλαχιστον τηρητε τους κανονες του φορουμ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.