Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 09:45]

ρε σκάθαρε, αν τα 3gb τα βλέπει κανονικά (3χ1) τα οφέλη είναι πιο πολλά νομίζω για τις εφαρμογές που τρέχει, από το dual channel... ούτε που θα το καταλάβει... και παρακάμπτεις κ την ταλαιπωρία...

δλδ απλα θα βγαλω απο το ενα σλοτ το ντιμακι και θα εχω 3 γιγα σε μονο καναλι

λες να μην επιρεασει τις επιδοσεις ε?

μακαρι

Αρχική απάντηση από kostas77 [Χθες, στις 10:12]

λιγο χλωμο βεβαια αλλα γιατι δε βαζεις το sp3 μηπως αλλαξει τιποτα? Ειχα διαβασει οτι κατι αλλαξανε σχετικα με αυτο το θεμα.

Α, στα 64μπιτα, δοκιμασες να να τρεχεις το προγραμμα σε compatibility mode? Καμια φορα βοηθαει...

κανα λινκ για sp3?

απο microsoft το κατεβαζουμε κανονικοτατα?

Αρχική απάντηση από nikoskrhth [Χθες, στις 10:24]

Το page file να υποθεσω οτι το εχετε off?

τοκανα και οφ και δεν αλλαζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ

τοχω στον δευτερο σκληρο βασικα για να μην κουραζω τον δισκο με το λειτουργικο

2χ320 παιζουν σατα2...

Αρχική απάντηση από Spyrus [Χθες, στις 10:41]

Στο bios πόση διαβάζει; Εγώ αν δε βάλω την επιλογή memory remap δεν βλέπει πάνω από 2500 κάτι.

Στα windows βλέπει 3.25 χωρίς να έχω περιφερειακά.

Μια κάρτα γραφικών 512, τα δύο ethernet και την κάρτα ήχουν στο pciexpress (αυτό το memory

remap αναφέρεται στο pci το απλό δεν ξέρω αν εννοεί και τα express για αυτό το αναφέρω)

]

μετα το bios update βλεπει ΧΩΡΙΣ το remap 2,7 Και ΜΕ το remap 4096 ΑΚΡΙΒΩΣ

το ιδιο βλεπει και το cpuz στα winxp

ομως τα ιδια τα ΧΡ βλεπουν 2 σκετα ή 2,09 στο performance tab

το περιεργο ειναι οτι ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝ περαν των 2,09 ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ....

Αρχική απάντηση από ribo [Χθες, στις 10:42]

Στο boot.ini βάζεις /3Gb. Εννοείται ότι γιά τα 32bit , έχεις το remapping off. Μειώνεις και το pagefile στο 512-784 και πρέπει να δεις 3Gb.

εγω διαβασα οτι βαζεις εκει που λεει για το παρτισιον /PAE

αυτο με τα /3GB δεν το βρικα καπου

λες το remap οφ, μα αμα το κανω οφ τοτε ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ δεν βλεπει πανω απο 2 ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ BIOS...

αυτο που λες για το Pagefile δεν μου φαινεται πολυ λογικο γιατι και με ΜΗΔΕΝ Pagefile παλι δεν αλλαζε τπτ...

εχεις δικιο ρε man αλλα μετα απο τοσα ποστ

Αρχική απάντηση από qbiefoxi

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, απλα ... sVista!

Αρχική απάντηση από Eaglenik

XP ftw :p

Αρχική απάντηση από Nasos

Xp rulez ώσπου να βγουν τα 7. Με τα vista έφτιαξαν τα γραφικά. Με τα 7 θα φτιάξουν και τον κώδικα. Ως τοτε long live xp:)

Αρχική απάντηση από alexandros_13

δυστυχως βιαστηκαν να τα βγαλουν τα βιστα γ να οικονομησουν..καλυτερα ας το αργουσαν 2-3 μηνες παραπανω κ να λυνοντουσαν αυτα τα προβληματα

Αρχική απάντηση από Wizard!

Απλά όπως κι ο Busa, βαρέθηκα να διαβάζω σε ΚΑΘΕ thread για τα Vista να διαβάζω τις ίδιες βλακείες...

Σε κατααβαινω wizzard.. Eπειδη παρακολουθω και γω ολα τα thread που εχουν σχεση με τα winodws και παντα ξευεφευγη η συζητηση , και ας μην ποσταρω.. Βλεπω τι γινεται και σε νιωθω :p..

@ hayabusa γιατι αλλαξες avatar ρε και με μπερδευψες.. κ λεω που χαθηκε :p

:OT: soz για το OT . Τελος εδω.

πόσο βλάκ*ς πρέπει να είναι αυτός που έγραψε κάτι σαν και αυτό?

Αρα και το Linux εχει κένα ασφαλείας αφου δεν έχει το φανταστικό User Account Control των Vista που ρωταει για επιβεβαίωση 324234242 φορές αν εισαι σίγουρος οτι θες να πατήσεις το Start LOL

• 2 weeks later...

Eγώ που έχω ένα US Robotics (9107? δεν θυμάμαι, έχω adsl over pstn) στις ρυθμίσεις για προστασία δεν βλέπω τίποτα για ΝΑΤ. Να πάρω άλλο router? Τι ακριβως είναι τα "modem routers" ??? Εγώ ή modem ξέρω (για pstn) ή Router για adsl. :wassat:

@ DrPaneas τι εννοείς να ξέρει κανείς από TCP/IP ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.