Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από silenceplease

Μόνο άμα είναι δυσκοίλιος ο φίλος μας και το πάει για κοίλη από το ζόρισμα - άμα όμως τρώει σωστή ποσότητα φυτικών ινών δεν έχει τίποτα να φοβηθεί εκτός του οτι δε θα προλαβαίνει καν να διαβάσει μια σελίδα κόμικ απο την ταχύτητα.

Αρχική απάντηση από FREY REACTOR

+ Kellog's all bran

Θέλετε να αρχίσω να μοιράζω νυχτιάτικα;

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

@StriderGT

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δεν καταλαβαίνω...

Κάνετε λες και είσασταν μέτοχοι της AMD και χάσατε τα μύριά σας...

Ελεορ πια..

Δεν σας κλέψανε κι όλας...

Έτσι είναι η αγορά...τι να κάνουμε.

Εγώ το περίμενα αυτό.

’λλη δύναμη έχει η Ιντελ και άλλη η AMD...

Πόσα χρόνια ετοιμαζε την Α64 πλατφόρμα?Θυμάται κανείς?Θυμάται κανείς το γιατί?

Γιατί δεν έχει το κεφάλαιο της Intel και αντιμετώπιζε συνέχεια προβλήματα....

Και τις π@π@ριες το να κλείσει η AMD δεν υπάρχει περίπτωση...ακόμα και αν φτάσει στο σημείο αυτό θα αρχίσει να πέρνει επιδοτήσεις ;) ...τόσα χρόνια πριν πώς άντεξε δλδ?Όπως το έκανε τοτε θα μπορέσει να το κάνει και στο μέλλον...δεν κλείνει έτσι εύκολα...και δεν πουλάει μόνο cpu+vga για end user PC's

Στα διαλα πια...όπως λέει ο καθής το μακρύ του και το κοντό του..έτσι το πα και γώ.

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=630644#post630644

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=630655#post630655

Και ξανα λέω...επί αποχής Athlon σε socket 462...πώς τα έφερνε βόλτα?

Το ίδιο και η Ατι πριν τις 8xxx?

Καλημέρες

στο λινκ που δίνει ο μήτσος στον γοογλη δείτε μεγάλες εταιρείες που η τιμή της μετοχής τους είναι κάτω απ της AMD...και δεν λεει κανένας για λουκέτο.......

Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε το μελλον μιας εταιρείας μόνο και μόνο απ την τιμή της μετοχής της

Μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς τους οικονομικούς ειδήμονες, πότε στο παρελθόν η AMD είχε περίπου 5 δισ. δολάρια χρέος. Μπορεί επίσης κάποιος από εσάς να μου εξηγήσει πότε και με ποιο τρόπο η εταιρεία θα επανέλθει στη κερδοφορία? Με ποια προϊόντα? Που ακριβώς θα βρει τα λεφτά για νέα FABs και R&D κόντρα σε nvidia και intel? Επίσης ρίξτε μια ματιά στο licence agreement που υπάρχει για την χρήση της x86 τεχνολογίας με την intel, για να κατανοήσετε πόσο δύσκολη και πολύπλοκη είναι πιθανή εξαγορά -χώρια τα χρέη που κληρονομεί αυτός που εξαγοράζει-. Τέλος ποτέ δεν είπα ότι η AMD θα κλείσει, είπα ότι είναι πολύ πιθανό να κλείσει... Για όσους ασχολούνται με χρηματιστήριο καταλαβαίνουν τη διαφορά, αλλά δυστυχώς εδώ μέσα σωστά ανάφερες ότι ο καθένας λέει την παπ του.

στο λινκ που δίνει ο μήτσος στον γοογλη δείτε μεγάλες εταιρείες που η τιμή της μετοχής τους είναι κάτω απ της AMD...και δεν λεει κανένας για λουκέτο.......

Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε το μελλον μιας εταιρείας μόνο και μόνο απ την τιμή της μετοχής της

Αν αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης σου -ότι κάποιες εταιρείες έχουν φθηνότερες μετοχές στην αγορά-, συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Θα χρειαστεί να διαβάσεις ποιοι είναι οι βασικοί δείκτες οικονομικής κατάστασης μίας εταιρείας για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας αυτού που γράφεις. (market cap, P/S, P/E κλπ)

Αρχική απάντηση από StriderGT

Αν αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης σου -ότι κάποιες εταιρείες έχουν φθηνότερες μετοχές στην αγορά-, συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Θα χρειαστεί να διαβάσεις ποιοι είναι οι βασικοί δείκτες οικονομικής κατάστασης μίας εταιρείας για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας αυτού που γράφεις. (market cap, P/S, P/E κλπ)

φιλος,

"για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας αυτού που γράφεις"

δεν κατάλαβες καν τι έγραψα.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα, γιατί μέσα σε ένα φόρουμ με γενικές συζητήσεις κάποιοι επιμένουν να γίνονται εριστικοί, λέγοντας μεγάλες λέξεις (βλακείες, χαζά, ηλιθιότητες κ.λπ) στους συνομιλητές τους όταν ακούνε "διαβάζουν" διαφορετικές γνώμες από τις δικές τους... όλοι καταλάβατε που απευθύνομαι μην γίνομαι κουραστικός... :cool:

φιλος,

"για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας αυτού που γράφεις"

δεν κατάλαβες καν τι έγραψα.

"στο λινκ που δίνει ο μήτσος στον γοογλη δείτε μεγάλες εταιρείες που η τιμή της μετοχής τους είναι κάτω απ της AMD...και δεν λεει κανένας για λουκέτο.......

Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε το μελλον μιας εταιρείας μόνο και μόνο απ την τιμή της μετοχής της"

Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που έγραψες και είναι προφανές ότι δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε αυτός εδώ είναι ο χώρος να σου εξηγήσω τι εστι χρηματιστήριο, μετοχή κλπ Υπάρχει το google, το wiki και ένα σωρό άλλα resources για να ενημερωθείς και να μην εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις, διότι οποιοσδήποτε έχει έστω και μυρουδιά από χρηματιστήριο και διάβασε το παραπάνω μαργαριτάρι, πίστεψε με έχει πεθάνει στο γέλιο...

εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις...μάλλον το "το μέγεθος της βλακείας" σου είναι πολύ μεγάλο.

Αν διαβάσεις πιο πριν.....λέγατε για τις μετοχές...

Και το πόσο έπεσε η μετοχή και οτι θα κλείσει η ΑΜΔ...

Δεν ξέρω αν το εννοούσες εσύ η όχι...και ποσός με ενδιαφέρει, εγώ ξεκαθάρησα το πώς έχει το θέμα

"στο λινκ που δίνει ο μήτσος στον γοογλη δείτε μεγάλες εταιρείες που η τιμή της μετοχής τους είναι κάτω απ της AMD...και δεν λεει κανένας για λουκέτο.......

Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε το μελλον μιας εταιρείας μόνο και μόνο απ την τιμή της μετοχής της"

Όταν καταλάβεις ότι "το μέγεθος της" πηγαίας "βλακείας αυτού που γράφεις" είναι ανυπόφορο..ελα να τα ξανα πούμε

Και αυτήν εδώ την ατάκα, ποιός την έγραψε? Εγώ?

Να σαι καλά πάντως γελάω ακόμα...

@FFC

Όταν κάνεις το μάγκα και το ξύπνιο να έχεις το θάρρος να αφήσεις τους υπόλοιπους να κρίνουν αυτά που έγραψες και όχι να κρύβεσαι πίσω από τους moderators...

Όσοι πρόλαβαν και διάβασαν την τελευταία σελίδα καταλαβαίνουν τι εννοώ.

PS Α και κάτι για τον/τους ακριβοδίκαιο/ους moderator. Βλέπω ότι τα δικά μου posts χρήζουν κοψίματος, παρόλο που πολλά από αυτά ήταν απαντήσεις σε posts των ffc και gznp, τα οποία είναι άθικτα... Μην ρεζιλευτούν τα καημένα τα παλικάρια μας...

@FFC

Όταν κάνεις το μάγκα και το ξύπνιο να έχεις το θάρρος να αφήσεις τους υπόλοιπους να κρίνουν αυτά που έγραψες και όχι να κρύβεσαι πίσω από τους moderators...

lol?

ένα τελευταίο θα πώ.

Στο τελευταίο quote Που έκανες...απλές γνώσεις δημοτικού χρειαζόταν για να καταλάβει κανείς τι θέλω να πώ...ούτε οικονομικούς όρους να ξέρει,ούτε μάκρο-οικονομία ούτε μικρο-οικονομία...απλά ελληνικά...

Εγώ δεν συνεχίζω άλλο...

Ο κρητής δεν είμαι ούτε γω ούτε σύ...αλλά οι διοικούντες εδω μέσα...αυτοί μας παρέχουν το δικαίωμα...αυτή μας το στερούν όποτε το αποφασίσουν.

Edit

PS

αμα ψάχνεις τα ποστς σου....

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=44597

@FFC

Θα στο πω όσο πιο ξεκάθαρα και αμερόληπτα γίνεται.....

Σταμάτα τις εξυπνάδες. Το ποστ του ΑΝ7 μόνο εσύ δεν κατάλαβες τι εννοούσε και επιμένεις να το quotaρεις και να λες τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Και να προσβάλεις και τη νοημοσύνη όλων των υπολοίπων.

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 0....

Your move:T:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:07]

lol?

ένα τελευταίο θα πώ.

Στο τελευταίο quote Που έκανες...απλές γνώσεις δημοτικού χρειαζόταν για να καταλάβει κανείς τι θέλω να πώ...ούτε οικονομικούς όρους να ξέρει,ούτε μάκρο-οικονομία ούτε μικρο-οικονομία...απλά ελληνικά...

Εγώ δεν συνεχίζω άλλο...

Ο κρητής δεν είμαι ούτε γω ούτε σύ...αλλά οι διοικούντες εδω μέσα...αυτοί μας παρέχουν το δικαίωμα...αυτή μας το στερούν όποτε το αποφασίσουν.

Φυσικά και χρειάζονται οι γνώσεις δημοτικού για να ΚΡΙΝΕΙΣ...

Αρχική απάντηση από darkCount

Θα στο πω όσο πιο ξεκάθαρα και αμερόληπτα γίνεται.....

Σταμάτα τις εξυπνάδες. Το ποστ του ΑΝ7 μόνο εσύ δεν κατάλαβες τι εννοούσε και επιμένεις να το quotaρεις και να λες τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Και να προσβάλεις και τη νοημοσύνη όλων των υπολοίπων.

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 0....

Your move:T:

Μόλις αποφάσισα να διακόψω από το forum σας. Ευχαριστώ.

PS Εκβιασμός, απειλές, ελευθερία λόγου, δημοκρατία, διαφορετική άποψη: καλό θα ήταν κάποιος στη θέση σου να ελέγξει το περιεχόμενο αυτών των εννοιών, έστω και στο λεξικό.

Φυσικά και χρειάζονται οι γνώσεις δημοτικού για να ΚΡΙΝΕΙΣ...

Κάτι που κάποιος από εδώ δεν έχει?

Σε παρακαλώ ρε φίλε.

Βλέπεις όλοι κατάλαβαν τι εννοούσα εκτός από έναν.

Δεν κατάλαβα γιατι εξ αρχής είχες αυτήν την επίθεση και την αρνητική στάση.

PS Εκβιασμός, απειλές, ελευθερία λόγου, δημοκρατία, διαφορετική άποψη: καλό θα ήταν κάποιος στη θέση σου να ελέγξει το περιεχόμενο αυτών των εννοιών, έστω και στο λεξικό.

Θα σε παρότρινα να διαβάσεις τους ΟΠΧ(http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=policy) και να δείς με τι συμφώνησες όταν έκανες την εγγραφή σου εδώ.

Τπτ από τα παραπάνω που αναφέρεις δεν παραβίασε ο darkCount σε αντίθεση με σένα που παρέβεις τον σημαντικότερο...

#

Εάν κάποιο θέμα ή μήνυμα παραβεί οποιονδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των μελών του forum σε αυτό. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με (PM - Προσωπικό μήνυμα) ή e-mail στους moderators ή τους administrators. Οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν την καταχώρηση. Στην περίπτωση που το μέλος δεν συμμορφωθεί θα απαγορευτεί η είσοδος του στο forum του TheLab.gr (Ban) για χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων ή και μεγαλύτερο.

#

Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email.

#

Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας.

black hole sun

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.