Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 13:44]

Γιατρέ, αν το συνεχίσεις θα αναγκαστούμε - η κλίκα της Δ.Ο. του thelab - να σου αφαιρέσει το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το χώρο συζητήσεων.

Δεν με νοιάζει, εσείς είστε λάθος και δεν το καταλαβαίνετε. Να ξεκολλήσει μια το μυαλό σας ότι επειδή είστε πολλοί και συμφωνείτε μεταξύ σας, αυτό σημαίνει ότι είστε και σωστοί. Που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ότι και να γίνει, πάντα κλίκα θα είστε και κολλημένη κλίκα μέχρι θανάτου.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Γιατρέ, αν το συνεχίσεις θα αναγκαστούμε - η κλίκα της Δ.Ο. του thelab - να σου αφαιρέσει το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το χώρο συζητήσεων.

Αμέσως εσύ...:p:hehe: (πλάκα κάνω)

Αρχική απάντηση από DoctorMad

Δεν με νοιάζει, εσείς είστε λάθος και δεν το καταλαβαίνετε. Να ξεκολλήσει μια το μυαλό σας ότι επειδή είστε πολλοί και συμφωνείτε μεταξύ σας, αυτό σημαίνει ότι είστε και σωστοί. Που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ότι και να γίνει, πάντα κλίκα θα είστε και κολλημένη κλίκα μέχρι θανάτου.

Νταξ μαν...το παρακάνεις...:(

Το θέμα είναι ότι ντε και καλά εδώ είναι το δικό τους τσιφλίκι και πρέπει να γράφω με τους δικούς τους κανόνες και όπως αρέσει σε αυτούς.

Kαλώς ή κακώς είμαστε φιλοξενούμενοι σε αυτό το χώρο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας φιλοξενούν και τους κανόνες που έχουν θέσει, γραπτούς και άγραφους - ακόμα κι αν δε συμφωνούμε. Διαφορετικά, είμαστε ελεύθεροι να πάρουμε τα κουβαδάκια μας και να πάμε σε άλλη παραλία.

Είμαστε λάθος που? Καλά εχεις μεγάλη πλάκα ε? Γιαυτο υπάρχει ο διάλογος φίλε μου. Μέσω αυτού και με επιχειρήματα αναλόγως το θέμα βγαίνουν συμπεράσματα.

Επειδη δεν μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο κάπου...βγάζεις όσους διαφωνούν μαζί σου κλίκα και λάθος και κολλημένα άτομα....

Καλά μιλάμε να'σαι καλά....έχω ακούσει καλύτερα επιχειρήματα απο τα ανιψάκια μου

:rofl: :rofl: :rofl: Μέ έκανες και γέλασα μπαγάσα

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 13:47]

Kαλώς ή κακώς είμαστε φιλοξενούμενοι σε αυτό το χώρο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας φιλοξενούν - ακόμα κι αν δε συμφωνούμε μαζί τους σε κάποια θέματα.

Έ όχι, είναι λάθος και πρέπει να το καταλάβουν. Αν δεν το καταλάβουν να κάτσουν να με διαγράψουν εγώ δεν κάθομαι με άτομα που θεωρώ ότι είναι τέρμα λάθος. Σας έχω βαρεθεί όλους με τις κλίκες και τις παρέες σας, επειδή έτσι το λένε όλοι στην κλίκα και στην παρέα έτσι είναι και το σωστό. Διαγράφομαι απο μόνος μου, δεν πρόκειται να ξαναγράψω ποτέ.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Παλιο φλαμαδες, μου το ρημαξατε το θρεντ! :D:p

Εσύ ξεκόλλα απο την κλίκα σου με το αρνί....και μετά να μας μιλάς:p

Υπόσχομαι να το καθαρίσω το θρεντ μολις τελιώσουμε...dont worry

Θα παρακαλέσω να ηρεμήσουν τα πνεύματα λιγάκι :)

Μη δημιουργούμε παρεξηγήσεις από το πουθενά.

DoctorMad, θα σε παρακαλέσω να ρίξεις μία ματιά στις καταχωρήσεις σου. Αν δεις, εχεις μεταξύ των απαντήσεων σου, σου απευθύνονται και άλλες ερωτήσεις, τις οποίες μέχρι να δεις και να απαντήσεις έχουν γεμίσει και άλλες. Είναι κάπως άνω-κάτω. Στο φόρουμ γράφουμε για να μοιράσουμε τις γνώσεις μας και όχι για να λέμε "όποιος δεν θέλει ας μη διαβάσει τις καταχωρήσεις μου". Εμείς απλά ζητάμε να κάνεις μία μικρή τακτοποίηση και τίποτα περισότερο.

Παρακαλώ να σταματήσει η αντιπαράθεση εδώ και περισσότερο προσοχή στο μέλλον :T:

Έ όχι, είναι λάθος και πρέπει να το καταλάβουν. Αν δεν το καταλάβουν να κάτσουν να με διαγράψουν εγώ δεν κάθομαι με άτομα που θεωρώ ότι είναι τέρμα λάθος. Σας έχω βαρεθεί όλους με τις κλίκες και τις παρέες σας, επειδή έτσι το λένε όλοι στην κλίκα και στην παρέα έτσι είναι και το σωστό. Διαγράφομαι απο μόνος μου, δεν πρόκειται να ξαναγράψω ποτέ.

Λοιπόν....γιατρέ....καταρχήν πάρε μια dsl βρε παιδάκι μου....γιατί έχεις τρελλό lag. Μήπως σε παρεξηγήσαμε και όντως αργεί να φορτώσει η σελίδα σου.

Κατα΄δευτερον...διαβάζεις τι γράφεις. Δεν κάθομαι λες με ατομα που ειναι τελιως λάθος.....εχμ...οκ

Μάλλον είναι περίπτωση που πρεπει να σου λέμε ΝΑΙ παντού? Αμ πες έτσι...πες έτσι

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 12:45]

Φίλε σε λάθος φόρουμ γράφτηκες...Από αυτά που λες τίποτα δε στέκει καμιά πρότασή σου και τι να καθόμαστε να αναλύουμε τώρα....Δες τις υπογραφές πολλών μελών εδώ μέσα, δες κανά συγκριτικό δες κανά overclocking....Α για να μην είμαι άδικος συμφωνώ στη τελευταία πρόταση μόνο.

*

Αρχική απάντηση από Sadamiraq

*

Για την δικιά σου την μανούλα και το προσωπό σου..πές ότι θές...αλλά για την δικιά μου..κλείσε το στοματάκι σου απλά

Και ο noobas φαίνεται πιος είναι

• 1 month later...

ετσι και αλιως οταν ολα τα προγραματα θα ειναι μονο για vista θα τα βαλουμε οποτε εχουμε καιρο ετσι και αλιως τα vista ειναι σαν τα xp με 3d περιβαλον οποτε μπωρουν να περιμενουν. κανεις δεν γλητονει απο την visto εγκατασταση οποτε καλιο αργα παρα ποτε...

δεν τα βαζω ακομα οεο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.