astrolabos Μάρτιος 13, 2007 #501 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Γιατρέ, αν το συνεχίσεις θα αναγκαστούμε - η κλίκα της Δ.Ο. του thelab - να σου αφαιρέσει το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το χώρο συζητήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorMad Μάρτιος 13, 2007 #502 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 13:44] Γιατρέ, αν το συνεχίσεις θα αναγκαστούμε - η κλίκα της Δ.Ο. του thelab - να σου αφαιρέσει το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το χώρο συζητήσεων. Δεν με νοιάζει, εσείς είστε λάθος και δεν το καταλαβαίνετε. Να ξεκολλήσει μια το μυαλό σας ότι επειδή είστε πολλοί και συμφωνείτε μεταξύ σας, αυτό σημαίνει ότι είστε και σωστοί. Που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ότι και να γίνει, πάντα κλίκα θα είστε και κολλημένη κλίκα μέχρι θανάτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 13, 2007 #503 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Γιατρέ, αν το συνεχίσεις θα αναγκαστούμε - η κλίκα της Δ.Ο. του thelab - να σου αφαιρέσει το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το χώρο συζητήσεων. Αμέσως εσύ... (πλάκα κάνω) Αρχική απάντηση από DoctorMad Δεν με νοιάζει, εσείς είστε λάθος και δεν το καταλαβαίνετε. Να ξεκολλήσει μια το μυαλό σας ότι επειδή είστε πολλοί και συμφωνείτε μεταξύ σας, αυτό σημαίνει ότι είστε και σωστοί. Που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ότι και να γίνει, πάντα κλίκα θα είστε και κολλημένη κλίκα μέχρι θανάτου. Νταξ μαν...το παρακάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 13, 2007 #504 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από DoctorMadΤο θέμα είναι ότι ντε και καλά εδώ είναι το δικό τους τσιφλίκι και πρέπει να γράφω με τους δικούς τους κανόνες και όπως αρέσει σε αυτούς. Kαλώς ή κακώς είμαστε φιλοξενούμενοι σε αυτό το χώρο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας φιλοξενούν και τους κανόνες που έχουν θέσει, γραπτούς και άγραφους - ακόμα κι αν δε συμφωνούμε. Διαφορετικά, είμαστε ελεύθεροι να πάρουμε τα κουβαδάκια μας και να πάμε σε άλλη παραλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 13, 2007 #505 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Παλιο φλαμαδες, μου το ρημαξατε το θρεντ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #506 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από DoctorMad Δεν με νοιάζει, εσείς είστε λάθος και δεν το καταλαβαίνετε. Να ξεκολλήσει μια το μυαλό σας ότι επειδή είστε πολλοί και συμφωνείτε μεταξύ σας, αυτό σημαίνει ότι είστε και σωστοί. Που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει ότι και να γίνει, πάντα κλίκα θα είστε και κολλημένη κλίκα μέχρι θανάτου. Είμαστε λάθος που? Καλά εχεις μεγάλη πλάκα ε? Γιαυτο υπάρχει ο διάλογος φίλε μου. Μέσω αυτού και με επιχειρήματα αναλόγως το θέμα βγαίνουν συμπεράσματα. Επειδη δεν μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο κάπου...βγάζεις όσους διαφωνούν μαζί σου κλίκα και λάθος και κολλημένα άτομα.... Καλά μιλάμε να'σαι καλά....έχω ακούσει καλύτερα επιχειρήματα απο τα ανιψάκια μου :rofl: Μέ έκανες και γέλασα μπαγάσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorMad Μάρτιος 13, 2007 #507 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 13:47] Kαλώς ή κακώς είμαστε φιλοξενούμενοι σε αυτό το χώρο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας φιλοξενούν - ακόμα κι αν δε συμφωνούμε μαζί τους σε κάποια θέματα. Έ όχι, είναι λάθος και πρέπει να το καταλάβουν. Αν δεν το καταλάβουν να κάτσουν να με διαγράψουν εγώ δεν κάθομαι με άτομα που θεωρώ ότι είναι τέρμα λάθος. Σας έχω βαρεθεί όλους με τις κλίκες και τις παρέες σας, επειδή έτσι το λένε όλοι στην κλίκα και στην παρέα έτσι είναι και το σωστό. Διαγράφομαι απο μόνος μου, δεν πρόκειται να ξαναγράψω ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #508 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Παλιο φλαμαδες, μου το ρημαξατε το θρεντ! Εσύ ξεκόλλα απο την κλίκα σου με το αρνί....και μετά να μας μιλάς Υπόσχομαι να το καθαρίσω το θρεντ μολις τελιώσουμε...dont worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 13, 2007 #509 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Θα παρακαλέσω να ηρεμήσουν τα πνεύματα λιγάκι Μη δημιουργούμε παρεξηγήσεις από το πουθενά. DoctorMad, θα σε παρακαλέσω να ρίξεις μία ματιά στις καταχωρήσεις σου. Αν δεις, εχεις μεταξύ των απαντήσεων σου, σου απευθύνονται και άλλες ερωτήσεις, τις οποίες μέχρι να δεις και να απαντήσεις έχουν γεμίσει και άλλες. Είναι κάπως άνω-κάτω. Στο φόρουμ γράφουμε για να μοιράσουμε τις γνώσεις μας και όχι για να λέμε "όποιος δεν θέλει ας μη διαβάσει τις καταχωρήσεις μου". Εμείς απλά ζητάμε να κάνεις μία μικρή τακτοποίηση και τίποτα περισότερο. Παρακαλώ να σταματήσει η αντιπαράθεση εδώ και περισσότερο προσοχή στο μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #510 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από DoctorMad Έ όχι, είναι λάθος και πρέπει να το καταλάβουν. Αν δεν το καταλάβουν να κάτσουν να με διαγράψουν εγώ δεν κάθομαι με άτομα που θεωρώ ότι είναι τέρμα λάθος. Σας έχω βαρεθεί όλους με τις κλίκες και τις παρέες σας, επειδή έτσι το λένε όλοι στην κλίκα και στην παρέα έτσι είναι και το σωστό. Διαγράφομαι απο μόνος μου, δεν πρόκειται να ξαναγράψω ποτέ. Λοιπόν....γιατρέ....καταρχήν πάρε μια dsl βρε παιδάκι μου....γιατί έχεις τρελλό lag. Μήπως σε παρεξηγήσαμε και όντως αργεί να φορτώσει η σελίδα σου.Κατα΄δευτερον...διαβάζεις τι γράφεις. Δεν κάθομαι λες με ατομα που ειναι τελιως λάθος.....εχμ...οκΜάλλον είναι περίπτωση που πρεπει να σου λέμε ΝΑΙ παντού? Αμ πες έτσι...πες έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 13, 2007 #511 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Elvis has left the building... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadamiraq Απρίλιος 13, 2007 #512 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 12:45] Φίλε σε λάθος φόρουμ γράφτηκες...Από αυτά που λες τίποτα δε στέκει καμιά πρότασή σου και τι να καθόμαστε να αναλύουμε τώρα....Δες τις υπογραφές πολλών μελών εδώ μέσα, δες κανά συγκριτικό δες κανά overclocking....Α για να μην είμαι άδικος συμφωνώ στη τελευταία πρόταση μόνο. * Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer55555 Απρίλιος 13, 2007 #513 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 :bye: :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 13, 2007 #514 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Sadamiraq [Σήμερα, στις 22:07] * Αξιος ! :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadamiraq Απρίλιος 13, 2007 #515 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 * Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 13, 2007 #516 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Ban_%28law%29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 13, 2007 #517 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Sadamiraq* Για την δικιά σου την μανούλα και το προσωπό σου..πές ότι θές...αλλά για την δικιά μου..κλείσε το στοματάκι σου απλάΚαι ο noobas φαίνεται πιος είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 13, 2007 #518 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 πολυ τις μανες εχουν πιασει μερικοι στο στομα τους τελευταια . κακο του κεφαλιου τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Μάϊος 19, 2007 #519 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 Αυτό είχε βγεί για τα Vista εδω και καιρό και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάϊος 19, 2007 #520 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 ετσι και αλιως οταν ολα τα προγραματα θα ειναι μονο για vista θα τα βαλουμε οποτε εχουμε καιρο ετσι και αλιως τα vista ειναι σαν τα xp με 3d περιβαλον οποτε μπωρουν να περιμενουν. κανεις δεν γλητονει απο την visto εγκατασταση οποτε καλιο αργα παρα ποτε...δεν τα βαζω ακομα οεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.