ergotelis Μάρτιος 10, 2007 #481 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM κοιταξτε κατι που ειδα στο φορουμ.... dellman said: "Εχω μια επιδότηση από vodafone 133 ευρά. Την δίνω για 100 ευρά" :clap: :clap: :clap: οmg τι είπε το άτομο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 10, 2007 #482 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM [Σήμερα, στις 21:08] κοιταξτε κατι που ειδα στο φορουμ....dellman said:"Εχω μια επιδότηση από vodafone 133 ευρά. Την δίνω για 100 ευρά":clap: :clap: :clap: Δεν κατάλαβα ποια είναι η ατάκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 10, 2007 #483 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 +1Και γώ απορώΑγγελία είναι...όχι ατάκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 10, 2007 #484 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Και το αστείο είναι που....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Μάρτιος 10, 2007 #485 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 εχει επιδοτηση 133 ευρω.. την πουλαει 100.. αρα μενουνε 33 ευρω για αυτον που 8α την χειριστει.. αν ομως πας απο μονος σου να παρεισ κινητο με συνδεση εχεις ηδη μια επιδοτηση τησ ταξεως των 50+ ευρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 10, 2007 #486 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Ναι, και τι είναι αυτό που την κάνει ατάκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 10, 2007 #487 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 Γελάτε και μην μιλάτε Όντως... ’μα θές να διώξεις την επιδότηση αυτά κάνεις.. Δλδ άμα πουλήσεις μια vga που την πήρες χθες...θα την πουλήσεις στην τιμή που την πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 11, 2007 #488 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM [Χθες, στις 23:56] εχει επιδοτηση 133 ευρω.. την πουλαει 100.. αρα μενουνε 33 ευρω για αυτον που 8α την χειριστει.. αν ομως πας απο μονος σου να παρεισ κινητο με συνδεση εχεις ηδη μια επιδοτηση τησ ταξεως των 50+ ευρω... Aπαιτώ να σβήσεις το ποστ σου και φυσικά να μου ζητήσεις συγνώμη. Και αν δεν ξέρεις κάτι το ρωτάς...ΦιλικάDellman Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 11, 2007 #489 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 @CyBeR_JiMΟι αγγελίες είναι κλειδωμένες για απαντήσεις και σχόλια.Είναι πολιτική του TheLab και δεν είναι διαπραγματεύσιμη.Τώρα βέβαια εσύ ως έξυπνος Νεοέλλην δεν το έβαλες κάτω.Βάφτισες τον σχολιασμό σου ατάκα.Που είναι ο ΓιαγκΤ να σου απαντήσει? (πολύ ωραία μου τα είπες Hipro).Νομίζω ότι κακώς δεν έχεις ήδη σβήσει το ποστ όπως σου ζητήθηκε, τη στιγμή μάλιστα που πιθανόν θα έχεις κυρώσεις από τους mods, για τους παραπάνω λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 13, 2007 #490 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 αντε βρε καλοριζικη@doctormadχωρις παρεξηγηση αλλα γιατι δεν χρησημοποιεις το κουμπακι "edit" και γραφεις το ενα ποστ κατω απο το αλλο...ειναι καπως κουραστικο αν μη τι αλλο και βλεπω οτι το κανεις παντου σε οποιο 8εμα συμμετεχεις.να ξεκα8αρισω οτι δεν εχω τπτ μαζι σου προς αποφυγη παρεξηγησεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorMad Μάρτιος 13, 2007 #491 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 11:05] αντε βρε καλοριζικη@doctormadχωρις παρεξηγηση αλλα γιατι δεν χρησημοποιεις το κουμπακι "edit" και γραφεις το ενα ποστ κατω απο το αλλο...ειναι καπως κουραστικο αν μη τι αλλο και βλεπω οτι το κανεις παντου σε οποιο 8εμα συμμετεχεις.να ξεκα8αρισω οτι δεν εχω τπτ μαζι σου προς αποφυγη παρεξηγησεων Να χρησιμοποιώ το κουμπάκι edit για να κάνω απάντηση σε post που έχουν γίνει μετά από το δικό μου? Δε λέω οικονομία θα κάνω αλλά δε το βλέπω να καταλαβαίνει κανείς αν απαντάω προκαταβολικά σε ποστ που βρίσκονται πιο κάτω.Δεν είναι τα πολλά ποστ που σου πειράζουν, είναι το ότι έχω απόψεις που διαφέρουν απο αυτές μιας δεδομένης κλίκας εδω μέσα. Αυτό είναι που σε πειράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #492 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από DoctorMad Δεν είναι τα πολλά ποστ που σου πειράζουν, είναι το ότι έχω απόψεις που διαφέρουν απο αυτές μιας δεδομένης κλίκας εδω μέσα. Αυτό είναι που σε πειράζει. ’ντε πάλι με τις κλίκες...Ποιός είναι κλίκα με ποιον...μπορείς να μου πεις?????Εντάξει έχει καταντήσει αηδία....ή μίλα ξεκάθαρα η μάσα καμια trident.Παρακαλώ έντονα να απαντηθεί το παραπάνω ερώτημα μου. Ποιά είναι η κλίκα και ποιοι την απαρτίζουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #493 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Και για να μην μας δουλεύεις....κοίτα τα ακόλουθα ποστ και πες μου ποιος απάντησε στο ενδιάμεσο: ποστ 12-13 ποστ 18-19 ποστ 22-23 ποστ 28-29 Εκτός αν μιλάει κάνας αόρατος που βλέπεις μόνο εσυ...οπότε πάω πάσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorMad Μάρτιος 13, 2007 #494 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:07] Και για να μην μας δουλεύεις....κοίτα τα ακόλουθα ποστ και πες μου ποιος απάντησε στο ενδιάμεσο: ποστ 12-13 ποστ 18-19 ποστ 22-23 ποστ 28-29 Εκτός αν μιλάει κάνας αόρατος που βλέπεις μόνο εσυ...οπότε πάω πάσο Ρε τι στο καλό, βαλτός είσαι η θέλεις να με κάνεις να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις. Επειδή δεν έκανα Quote νομίζεις ότι δεν απαντάω σε κανέναν. Τι στο καλό να σου πω που αναφέρονται να δούμε τι θα πεις μετά ποστ 12-13 έγινε έτσι επειδή αρχικά δεν υπήρχε το σχόλιο του Spc για την τιμή. Δες και το quote (εκτός τώρα αν μου πεις ότι άλλαξα το quote). Ναι θα μπορούσα να το βάλω στο ίδιο μύνημα αλλά έκεινη την στιγμή νόμιζα ότι είδα διαφορετικό μύνημα από τον Spc. ποστ 18-19 τι στο καλό δεν βλέπεις ότι είναι διαφορετικό Quote??? ποστ 22-23 Το 22 απαντάει στο 20, το 23 στο 21. Επειδή ξέχασα να πατήσω quote και πάλι. Εδώ έχω την εντύπωση ότι τα μυνήματα γράφτηκαν σε ενδιάμεσες στιγμές, δεν μπορούσα να απαντήσω και στα δύο μαζί. ποστ 28-29 είναι πάλι σε διαφορετικό quote. Απαντάω σε διαφορετικό άτομο. Θα μου πεις δεν μπορείς να κάνεις multiquote. Δεν το έχετε σαν επιλογή. Δεν μπορείς να τα βάλεις όλα σε ένα μύνημα? Την στιγμή που πάτησα το quote για να απαντήσω στο jogi δεν είδα το μύνημα το shaman που ήταν απο κάτω (δηλαδή δεν πρόσεξα ότι απευθύνεται σε εμένα). Συν τοις άλλοις έχω την συνήθεια να απαντάω με quote στον κάθε ένα χωριστά. Δεν μπορώ να αρχίσω να μαζεύω quote απο όλους σε ένα μύνημα. Βάλτε τουλάχιστον το multiquote να συνηθίσω να το χρησιμοποιώ για να τελειώνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #495 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από DoctorMad Βάλτε τουλάχιστον το multiquote να συνηθίσω να το χρησιμοποιώ για να τελειώνουμε. Εγώ θα έλεγα "Μάθε να χρησιμοποιείς το φόρουμ όπως όλοι οι υπόλοιποι να τελιώνουμε"Το "Δεν μπορώ---που σημαίνει δεν θέλω----οπότε γεμίζω 800χιλιάδες απαντήσεις το φόρουμ" δεν είναι αποδεκτή απάντηση.Και δεν μου απάντησες στο ερώτημα μου για τις κλίκες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorMad Μάρτιος 13, 2007 #496 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:24] Εγώ θα έλεγα "Μάθε να χρησιμοποιείς το φόρουμ όπως όλοι οι υπόλοιποι να τελιώνουμε"Το "Δεν μπορώ---που σημαίνει δεν θέλω----οπότε γεμίζω 800χιλιάδες απαντήσεις το φόρουμ" δεν είναι αποδεκτή απάντηση.Και δεν μου απάντησες στο ερώτημα μου για τις κλίκες.... Να κάτσω έγω δηλαδή όταν πρόκειται να γράψω ένα μύνημα, να βλέπω πόσοι και ποιοι έχουν απαντήσει σε εμένα, να τα συγκεντρώσω όλα τα quote και μετά να απαντήσω. Και αν μετά κάποιος άλλος απαντήσει στο ενδιάμεσο , πάλι να κάνω edit και να του απαντήσω με ξεχωριστό quote. Ρε τι στο καλό έχετε πρόβλημα με σκληρό δίσκο και δεν χωράνε τα μυνήματα? Να σας αγοράσω σκληρό δίσκο να με αφήσετε να γράφω όπως μου αρέσει δηλαδή. ’μα σε κάποιους είναι κουραστικό ας μην κάτσουν να διαβάσουν τα μυνήματα μου. Ποσώς με ενδιαφέρει.Α και η κλίκα είναι η κλίκα των διάφορων φορουμάκηδων(π.χ μεταξύ av και thelab). Παντού υπάρχουν κλίκες το να λες ότι δεν υπάρχουν κλίκες είναι σαν να λες ότι οι άνθρωποι δεν είναι κοινωνικά όντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 13, 2007 #497 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχηγέ....εδώ δεν ειναι το τσιφλίκι σου να κάνεις τα πράγματα όπως θες....και αμα δεν μας αρέσει "Ποσώς με ενδιαφέρει"Είναι 3-4 πραγματάκια που ακολουθούμε όλοι για να κρατάμε το φόρουμ ευανάγνωστο και ευχάριστο.Εσύ κάνεις του κεφαλιού σου και δεν σηκώνεις και κουβέντα? Όλα τα υπόλοιπα μέλη πως απαντάνε δηλαδή και εσύ αντιμετωπίζεις τόσο σοβαρά προβλήματα.Πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις...Ακόμα δεν μου απάντησες για τις κλίκες όμως..... Με αγνοείς σκόπιμα?EDIT: Η κλίκα δεν σημαίνει αυτό όπως το λες...και το ξέρεις. Μην κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου...φαίνεσαι κάποιας ηλικίας και είναι ντροπή να παίζουμε με τις λέξεις σαν παιδάκια.Σου ξαναλέω...αν έχεις να πεις κάτι που δεν σου αρέσει εδώ μέσα...πες το ξεκάθαρα για να βρούμε τη λύση. Μισόλογα ποτέ δεν έβγαλαν κάπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 13, 2007 #498 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Ρε δόκτορ...πολύ απλά...όταν απαντάς...και βλέπει ότι απάντησε κι άλλος...αλλή η απάντησή σου είναι κάτω από το ποστ που δεν έχεις δεί...πάτα το το τιμημένο το edit...so simple...πολύ καλύτερα από το να κάνεις πολλαπλά πόστ...και ποιο ευανάγνωστο το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorMad Μάρτιος 13, 2007 #499 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 13:35] Ρε δόκτορ...πολύ απλά...όταν απαντάς...και βλέπει ότι απάντησε κι άλλος...αλλή η απάντησή σου είναι κάτω από το ποστ που δεν έχεις δεί...πάτα το το τιμημένο το edit...so simple...πολύ καλύτερα από το να κάνεις πολλαπλά πόστ...και ποιο ευανάγνωστο το thread Και όμως για εμένα είναι πιο ευανάγνωστο έτσι. Είναι δυνατόν όταν είναι όλα μαζεμένα σε ένα να είναι πιο ευανάγνωστο? Μπερδεύονται τα quote, ο άλλος θα νομίζει ότι απαντάω σε quote του προηγούμενου και όχι στο δικό του επειδή θα είναι όλα τα quote σε ένα μύνημα. Το θέμα είναι ότι ντε και καλά εδώ είναι το δικό τους τσιφλίκι και πρέπει να γράφω με τους δικούς τους κανόνες και όπως αρέσει σε αυτούς. Ε άμα είναι έτσι ας με διαγράψουν , ποσώς με ενδιαφέρει. Δείχνουν ποιοι είναι οι τέρμα κολλημένοι με το να προσπαθούν να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο γραψίματος.’ντε να κάνω edit τώρα για να απαντήσω dark count που έγραψε ενδιάμεσα. Η κλίκα αυτό το πράγμα είναι, η οποιαδήποτε παρέα είναι κλίκα. Τα μέλη μιας παρέας αλληυποστηρίζονται όπως αλληλουποστηρίζονται τα μέλη μιας κλίκας. Όλα ξεκινάνε από την εμπλοκή του κοινωνικού ένστικτου που λέει, "Δεν μπορείς εσύ DoctorMad που είσαι ένας ενώ εμείς είμαστε πολλοί και παρέα, να πεις εσύ ο ένας στους πολλούς τι είναι σωστό και τί είναι λάθος, εμείς που είμαστε πολλοί και παρέα τα ξέρουμε όλα και είμαστε πάντα σωστοί." Θα πρέπει να ξεκολλήσει η παρέα από αυτού του είδους την λογική για να πάψει να είναι κλίκα. Που δεν γίνεται να ξεκολλήσει, πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expert Μάρτιος 13, 2007 #500 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2007 1.Ρε δόκτορ...τωρα δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις? Είναι δυνατόν άμα βάλεις quote να νομίζει ο άλλος ότι απάντησες σε άλλον*? 2.Υπάρχουν κάποιοι κανόνες όπου τους ακολουθούμε όλοι. 3.’μα δεν αναφέρεις πιο συγκεκριμένα την κλίκα που αναφέρεις...καλύτερα μην το ξανα αναφέρεις αυτό..γιατί μετά από έ3να σημείο καταντάει κουραστηκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.