jogi Σεπτέμβριος 10, 2006 #461 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Δώσε μου ένα λόγο να μην μεταφέρω αυτή τη δημοσίευση στη μαύρη τρύπα http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=437107#post437107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Οκτώβριος 2, 2006 #462 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 -----( sorry, double post! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 6, 2006 #463 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 21:01] Το αρθράκι που έδωσες έχει σοβαρές ελλείψεις και κενά στην επιχειρηματολογία και στις πηγές του. Παρόλα αυτά έχω ξαναγράψει : 1) Ο Κ8L δεν θα είναι conroe Killer δλδ θα πρεπει να περιμενουμε το Κ8 GLX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Οκτώβριος 6, 2006 #464 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 ανοησίες ea6gka. quattro λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Οκτώβριος 10, 2006 #465 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Ποιά options?Το ποίο γνωστο απο αυτά είναι το IceCold ReLoaded μάλιστα παγώνει και το msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 18, 2006 #466 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2006 Η απόλυτη πίτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Δεκέμβριος 29, 2006 #467 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2006 adssadasda Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Ιανουάριος 24, 2007 #468 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Λοιπον, επειδη μου ετυχε ενα πακετο hosting SpiderWorX το οποιο ομως δεν θα το χρησιμοποιησω, διατιθεται στον πρωτο ενδιαφερομενο που θα ποσταρει στο θεμα.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 24, 2007 #469 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Εγω το θελω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιανουάριος 24, 2007 #470 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Οποιος θέλει πουλάω την EVGA Nforce 680i που κέρδισα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 24, 2007 #471 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Οποιος θέλει πουλάω την EVGA Nforce 680i που κέρδισα.. Γιατί την πουλάς? Τσάμπα την πήρες, άρα και τώρα να την χαρίσεις [σε μένα]... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 24, 2007 #472 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 το ερωτημα ή μαλλον καλυτερα η απορεια ολων μας ειναι γιατι την "πουλας" 265 +μεταφορικα ευρω,απο τη στιγμη που καινουρια εχει 269 αφενος και αφετερου την εχεις παρει τσαμπα....το να ελεγες 2 κατοσταρικα 8α ηταν μια λογικη τιμη (+μεταφορικα δικα σου 8α ελεγα εγω) αλλα εσυ το παρακανες πιστευω...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35249 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιανουάριος 24, 2007 #473 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 225 κανενας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 31, 2007 #474 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:16] γιατι καποιος με 3000 posts θεωρειτε by default αξιοπιστος, ενω καποιος με 10 οχι; ο αλλος με 3000+ posts δε γνωριζε βασικες λεξεις και αξιες και αλλου υποσχοταν την παρασκευη και αλλου πουλουσε το σαββατο. για το συμβαν οτι ειχα να πω το ειπα.εαν τετοιες περιπτωσεις χρηζουν διαφορετικης μεταχειρισης και πρεπει να τιμωρηθουν για παραδειγμα με αποκλεισμο απο το τμημα αγγελιων να γινει και να ειμαι εγω ο 1ος.απλα ξεκολλα λιγακι απο το προσωπο μου.ολοι γυρνανε και με ρωτανε γιατι τοσο ερωτας προς το προσωπο μου απο τοτε που εγκατελειψα την θεση μου ως news poster.........εαν θες να με κανεις ΒΑΝ και απο το φορουμ να γλυτωσει το φορουμ απο την ανταλλαγη σχολιων μεταξυ μας να το κανεις.δικο σου ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιανουάριος 31, 2007 #475 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 ρε σταματηστε να μιλατε σαν gays...ημαρτον.τεχνοφορουμ ειναι.κανεις δεν εθιξε κανεναν και αφηστε τις καστες και τα καστανα...τερμα.ετσι ειναι τα ποστ για αγγελια επειδη ετσι ειναι το συστημα του φορουμ.αλλιως ας μην ειχαμε μοντς και αντμινς.ξεκολλατε.βαρεθηκα να λαμβανω μειλ για το ιδιο θεμα και ο καθενας να γραφει το μακρυ και το κοντο του... ΑΑΑ και ενα προβλημα που αντιμετοπιζω:ΠΑΩ ΤΕΘΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΑΠΤΟ ΘΕΟ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΛΩΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 31, 2007 #476 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:45] για το συμβαν οτι ειχα να πω το ειπα.εαν τετοιες περιπτωσεις χρηζουν διαφορετικης μεταχειρισης και πρεπει να τιμωρηθουν για παραδειγμα με αποκλεισμο απο το τμημα αγγελιων να γινει και να ειμαι εγω ο 1ος.απλα ξεκολλα λιγακι απο το προσωπο μου.ολοι γυρνανε και με ρωτανε γιατι τοσο ερωτας προς το προσωπο μου απο τοτε που εγκατελειψα την θεση μου ως news poster.........εαν θες να με κανεις ΒΑΝ και απο το φορουμ να γλυτωσει το φορουμ απο την ανταλλαγη σχολιων μεταξυ μας να το κανεις.δικο σου ειναι. ειδες πουθενα να αναφερεται το ονομα σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 31, 2007 #477 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 το οτι δεν αναφερθηκε το ονομα μου μεχρι το ''αναφεροσουν εμμεσως σε μενα'' απεχει οσο ο κ@λος μιας καρφιτσας.τα υπολοιπα στο μσν.το δικο μου ανοιχτο ειναι.οσες φορες προσπαθησα να επικοινωνησω στο παρελθον απλα με αγνοησες χωρις να δωσεις καμια εξηγηση για την ασχημη και ατεκμηριωτα ασχημη κυριως συμπεριφορα σου απεναντι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 31, 2007 Author #478 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Sorry Γιώργη αλλά εδώ έχεις άδικο, είναι του στυλ όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ούτε είπε ούτε υπονόησε τίποτα... Όπως και όλα τα εκτός θέματος posts έτσι κι αυτά σε ολίγον θα φύγουν για μαύρη τρύπα, τα pm και το msn είναι γιαυτές τις δουλειές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 31, 2007 #479 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 δυστυχως δεν μυγιαστηκα μονος μου.....τοσοι που με βρηκαν στο μσν και μου εκαναν την εξης ερωτηση...... ''αληθεια εσυ και ο μητσος ακομα στα μαχαιρια ειστε?'' ρωτωντας λοιπον να μαθω γιατι υπεθεσαν κατι τετοιο διαβασα το παραπανω ποστ που φωτογραφιζε στην ουσια εμενα....γιατι αλλο τετοιο περιστατικο δεν εχει υπαρξει τουλαχιστον τελευταια...... σκεφτομαι ποσο πιο απλο θα ηταν απο καποιον που ηδη εχει μια αντιπαραθεση με καποιον αλλον να μην χρησιμοποιει παραδειγματα που φωτογραφιζουν τον αλλον...... και ενταξει ας μην γελιομαστε........ουτε 10χρονων παιδακια ειμαστε να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. εμενα εννοουσε ο δημητρης και ειτε ειχα τη μυγα ειτε δεν την ειχα το μισο φορουμ αυτο γυρισε και μου πε. και προς θεου........αυτο μου λειπε να καθομαι να συνεχιζω την κοντρα μου μαζι του.παντοτε ομως απο τοτε που ξεκινησε το ολο σκηνικο ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ο δημητρης ειναι που ξαναριχνει σπιθες. ε νισαφι πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Μάρτιος 10, 2007 #480 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2007 κοιταξτε κατι που ειδα στο φορουμ....dellman said:"Εχω μια επιδότηση από vodafone 133 ευρά. Την δίνω για 100 ευρά":clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.