jpavly Σεπτέμβριος 8, 2006 #441 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Φίλος καταλαβαίνω είσαι νευριασμένος, αλλά σεβάσου το ότι δεν μιλάμε άσχημα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2006 #442 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Σεμνάαα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 8, 2006 #443 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 χαχαχαχα.ελατε ρε παιδια.θυχτηκατε τωρα απο 2 κακες λεξουλες?ενταξι να μη βριζουμε αλλα να μην ειμαστε και τοσο πολυ ψυρες...φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2006 #444 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Δε θίχτηκε κανείς... Προς Θεού... Απλά δεν είναι ωραίο... Κι εγώ θα μπορούσα να βρίζω και να εκτονώνω τα νεύρα μου εδώ αλλά δεν το κάνω, απλά επειδή σέβομαι τον άλλον που θα διαβάσει το ποστ μου...ΠΑΝΤΑ φιλικά... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 8, 2006 #445 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x χαχαχαχα.ελατε ρε παιδια.θυχτηκατε τωρα απο 2 κακες λεξουλες?ενταξι να μη βριζουμε αλλα να μην ειμαστε και τοσο πολυ ψυρες...φιλικα Κανείς δεν θίγεται. Φαντάσου 200 άτομα να αρχίσουν να "αποτυπώνουν" αφιλτράριστη την σκέψη τους στο "χαρτί". ....Δεν θα είναι τεχνολογικό φορουμ εδώ αλλά ταινία του Γκουσγκούνη. Ο προφορικός λόγος δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τον γραπτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 #446 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 ευκαιρια για postakia ψαχνουμε Ε?? δεν νομιζω πως εθιξα κανεναν..κ ουτε ειπα κτ κακο.εχω δει κ χειροτερα... δεν δεχτηκα παρατηρηση απο admin...οποτε,το αφηνω ως εχει! αν δεχτω θα κανω επεξεργασια. καλημερα σε ολους! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 8, 2006 #447 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά! Πλάκα κάνεις! "ΑΝ δεχτώ θα κάνω επεξεργασία".....Έγραψες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 #448 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 ενταξει τωρα???νιωθεις καλυτερα???πες μου αν ειναι να το διορθωσω παλι...δεν θελω να μου παθεις κ τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 8, 2006 #449 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Πέραν του ότι δεν παραδέχεσαι το λάθος σου, ειρωνεύεσαι κιόλας.......δεν πειράζει...Νo hard feelings...Α και να μην ξεχάσω:Παρακαλώ έναν ADMIN να μου αφερέσει 4 posts.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2006 #450 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer ενταξει τωρα???νιωθεις καλυτερα???πες μου αν ειναι να το διορθωσω παλι...δεν θελω να μου παθεις κ τπτ. Η ειρωνεία δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 #451 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 επειδη ειπα ενα "ρε πουστη μου" κ για την μανα μου που εβγαλε τις μπριζες εσυ θιχτηκες?????? :O:O:O τι να πω!???.... οπως ξανα ειπα δεν ελαβα παρατηρηση απο συντονιστη κ παρολα αυτα το διορθωσα,αρα αυτο σημαινει πως επειδη σε ενοχλησε το αλλαξα.οκ?? το σχολιο νταξει το κανα πανω στα νευρα μου επειδη με επρηξες χωρις λογο. ληξαν το θεμα?:flag::flag::flag:??? δεν εχω κτ με κανεναν,απλα δεν περιμενα να παρεξηγηθει το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2006 #452 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Εντάξει ρε παλικάρι... Τέλος δεν το τραβάμε άλλο...Απλά λίγο περισσότερη προσοχή next time γιατί είδες τι γίνεται με τις παρεξηγήσεις και τα συναφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 #453 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 δεν νομιζω πως εχει ξαναγινει κτ τετοιο τοσο καιρο που ειμαι εδω μεσα για να το κοπανατε με το που το δειτε...αλλα τεσπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick26 Σεπτέμβριος 8, 2006 #454 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 ta thelei tora kai sena o kolarakos soy kai to synexizeis.mallon theleis na stin lene sinexeia Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2006 #455 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Ρε παίδες πρέπει να πατήσουμε αναφορά στο διαχειριστή για να σταματήσετε εδώ?Είπαμε... ΤΕΛΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 #456 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 οπως ειδες δεν το συνεχισα..ΤΕΛΟΣ.απλα θελω να ξερω αν ο φιλος Snips εχει παρεξηγηθει..πραγμα που δεν θα ηθελα.κ του ζηταω συγνωμη αν ειπα κτ που τον εθιξε.(αυτο με την αναφορα στον διαχειριστη δεν το χα προσεξει τοσο καιρο!!!!)θα γινω το καρφι του lab μου φαινεται :happy2::happy2::happy2:(πλακα κανω..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 8, 2006 #457 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Στο είπα και πριν κανείς δεν θίγεται ...αλλά λίγη προσοχή παραπάνω δεν βλάπτει....Thats all....:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 #458 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 :T: εγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 10, 2006 #459 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 να αυτο σκευτομε να βαλω στη θεση των dvd... δυο στροσεις στις οποιες να παρεμβαλετε στη θεση ενος φιλτερ ενα καλτσον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2006 #460 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 να αυτο σκευτομε να βαλω στη θεση των dvd... δυο στροσεις στις οποιες να παρεμβαλετε στη θεση ενος φιλτερ ενα καλτσον!! Δώσε μου ένα λόγο να μην μεταφέρω αυτή τη δημοσίευση στη μαύρη τρύπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.