Maximus Οκτώβριος 21, 2005 #341 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Βεβαια με την εισοδο των Catalyst 5.10a και αρχες Νοεμβρη των 5.11(συμφωνα με του πατριωτη ΕλληνοΚαναδου Terry Makedon η αλλιως Catalyst Maker) τα πραγματα ειναι καπως διαφορετικα....Ηδη με τη μηχανη του Doom3 (που θα χρησιμοποιηθει και στο Quake 4) και με Catalyst 5.11 beta η ΑΤI με το X1800XT NIKAEI την Nvidia με το 7800GTX οπως εγινε στο αναλογο τεστΟσο για το Fear θα δειξει μιας και το X1800ΧΤ δεν εχει βγει ακομα στα μαγαζια και ουτε και οι επισημοι Catalyst 5.11 για να υπαρχει καποια πραγματικη απαντηση απο την ΑΤΙ 1) Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η κορυφαία κάρτα της ΑΤΙ κερδίζει την μη κορυφαία της Nvidia (αν επαληθευτούν οι φήμες για 7800ultra) μετά από...4 μήνες και μόνο με την προσθήκη των νέων drivers. Σωστά?2) Δηλαδή με λίγα λόγια το θέμα στις κάρτες σήμερα είναι αν έχουν καλή απόδοση στο F.E.A.R. και το DOOM και όχι το αν θα υποστηρίζουν DX10.3) Πραγματική απάντηση μετά από 4 μήνες έχω καιρό να δω.4) Ξύπνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 22, 2005 #342 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 12:26] 1) Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η κορυφαία κάρτα της ΑΤΙ κερδίζει την μη κορυφαία της Nvidia (αν επαληθευτούν οι φήμες για 7800ultra) μετά από...4 μήνες και μόνο με την προσθήκη των νέων drivers. Σωστά?2) Δηλαδή με λίγα λόγια το θέμα στις κάρτες σήμερα είναι αν έχουν καλή απόδοση στο F.E.A.R. και το DOOM και όχι το αν θα υποστηρίζουν DX10.3) Πραγματική απάντηση μετά από 4 μήνες έχω καιρό να δω.4) Ξύπνα. 1) Η 7800GTX ειναι η κορυφαια της Νvιdια για την ωρα (μεχρι να επαληθευτουν οι φημες για 7800 Ultra και οσα ειπε ο μπομπιρας σχετικα με οσα ειπε αντιπροσωπος της Νvidia στο Amsterdam) οπως και για την ATI η Χ1800ΧΤ (παροτι δεν εχει βγει ακομα στα μαγαζια) συμφωνα με τα τεστ της Anandtech που καναν το λεγομενο συγκριτικοPS: ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ OPENGL (στα αναλογα παιχνιδια OpenGL)στο DIRECT3d και στα παιχνιδια που χρησιμοποιουν το DIRECTX το Χ1800ΧΤ ηδη τα πηγαινε ιδια και καλυτερα απο το 7800GTX διαβασε το καλυτερα2) Ξερεις ποτε βγαινεις το DX10 ?....αλλα και οταν βγει θα ειναι ετοιμες πιο καταλληλες λυσεις απο το 7800 και απο Χ1800 και απο την Nvidia και απο την ΑΤΙ ?? Μεχρι να βγει το DX10 με τα Vista(φθινοπωρο 2006 ειναι η επισημη κυκλοφορια) και μεχρι να βγουν παιχνιδια που θα το χρησιμοποιουν θα παρει αρκετο καιρο ...... Μιλαμε για τελη 2006 αρχες 2007 και μεταΤι θες απο τωρα λυσεις με DX10 υποστηριξη αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ, θα υπαρξουν οταν ερθει η ωραΑμα ησουν πραγματικος Gamer (και δεν μιλαω να εχεις παιξει ωρες μονο κανενα World of Babycraft κλπ) δεν θα επρεπε καν να μου ειχες κανει αυτη την ερωτηση σχετικα τη ειναι πιο σημαντικο ΑΠΟΔΟΣΗ-DX103) Και ?? Βιαζεσαι ??4) Kοιμησου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 22, 2005 #343 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Για το ποιος είναι gamer από τους δυο μας δε θα ασχοληθώ, για το ποιος είναι το κορόιδο που δίνει τα λεφτά του σε νέες τεχνολογίες ΧΩΡΙΣ να έχει κανένα λόγο, μην ανησυχείς, ξέρω καλά ποιος είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Οκτώβριος 22, 2005 #344 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 12:54] 1) Η 7800GTX ειναι η κορυφαια της Νvιdια για την ωρα (μεχρι να επαληθευτουν οι φημες για 7800 Ultra και οσα ειπε ο μπομπιρας σχετικα με οσα ειπε αντιπροσωπος της Νvidia στο Amsterdam) οπως και για την ATI η Χ1800ΧΤ (παροτι δεν εχει βγει ακομα στα μαγαζια) συμφωνα με τα τεστ της Anandtech που καναν το λεγομενο συγκριτικοPS: ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ OPENGL (στα αναλογα παιχνιδια OpenGL)στο DIRECT3d και στα παιχνιδια που χρησιμοποιουν το DIRECTX το Χ1800ΧΤ ηδη τα πηγαινε ιδια και καλυτερα απο το 7800GTX διαβασε το καλυτερα2) Ξερεις ποτε βγαινεις το DX10 ?....αλλα και οταν βγει θα ειναι ετοιμες πιο καταλληλες λυσεις απο το 7800 και απο Χ1800 και απο την Nvidia και απο την ΑΤΙ ?? Μεχρι να βγει το DX10 με τα Vista(φθινοπωρο 2006 ειναι η επισημη κυκλοφορια) και μεχρι να βγουν παιχνιδια που θα το χρησιμοποιουν θα παρει αρκετο καιρο ...... Μιλαμε για τελη 2006 αρχες 2007 και μεταΤι θες απο τωρα λυσεις με DX10 υποστηριξη αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ, θα υπαρξουν οταν ερθει η ωραΑμα ησουν πραγματικος Gamer (και δεν μιλαω να εχεις παιξει ωρες μονο κανενα World of Babycraft κλπ) δεν θα επρεπε καν να μου ειχες κανει αυτη την ερωτηση σχετικα τη ειναι πιο σημαντικο ΑΠΟΔΟΣΗ-DX103) Και ?? Βιαζεσαι ??4) Kοιμησου Οχι,δεν ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ της ΑTi....Οχι, λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 22, 2005 #345 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 14:16] Για το ποιος είναι gamer από τους δυο μας δε θα ασχοληθώ, για το ποιος είναι το κορόιδο που δίνει τα λεφτά του σε νέες τεχνολογίες ΧΩΡΙΣ να έχει κανένα λόγο, μην ανησυχείς, ξέρω καλά ποιος είναι. Ωραια οποτε μπορεις να κρατησεις την γνωμη σου για τον εαυτο σου μιας και δεν την ζητησε και κανενας εδω που τα λεμεΔικαιωμα μου να θεωρησω τι ειναι αχρηστο για μενα οπως και δικαιωμα ΜΟΥ να χαλασω τα λεφτα ΜΟΥ σε οσες αχρηστες νεες τεχνολογιες θελωΜηπως θες να σου δωσω λογαριασμο πως πρεπει να χαλαω τα λεφτα μου στον υπολογιστη ΜΟΥ??Ελα ρεεεεεε daddy !!!!Νομιζα οτι ησουνα αρκετα ωριμοςΚρατα τις ""ζηλιες"" για τον εαυτο σου και τους συνομηλικους σου και την επομενη φορα που θα ζητησω την γνωμη σου (κατα τον αλλο αιωνα υπολογιζω) θα σε ειδοποιησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 22, 2005 #346 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 17:37] Οχι,δεν ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ της ΑTi....Οχι, λεμε! Kαλα μου μυρισε Κλικα λεμε... Eυκαιρια ψαχνανε Oσο ειμαι ειμαι εγω της fanΑΤΙc αλλο τοσο εισαι και εσυ Nvidiot Solid Shake "Κουνα το" μηπως και κανεις κατι Ξυνεται για Flame war η Κλικα Πολλα νευρα τι εγινε οι γκομενες σας εδωσαν χυλοπιτα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 23, 2005 #347 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris κατ' αρχάς υπάρχουν 2 τύποι μνημών στην αγορά, οι ddr και οι ddr2. οπότε ανάλογα με τη μητρική και πλατφόρμα που θα επιλέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις και άλλες μνήμες. πες μας πρώτα τι θα πάρεις, και τι έχεις βρει, να σου πούμε απόψεις η θεωρία λέει ότι όσο περισσότερα MHz συχνότητα έχει η μνήμη και όσο μικρότερο είναι το CL τόσο καλύτερη είναι σε επιδόσεις. MHz είναι η συχνότητα που δουλεύουν οι μνήμες και cas latency είναι η υστέρηση (σε κύκλους ρολογιού) σε σχέση με τον επεξεργαστή. Ψάξε και παλιότερα θέματα στις μνήμες, όπου έχει αναλυθεί περισσότερο (αν σε ενδιαφέρει το θεωρητικό κομμάτι). Σωτηρη απατας την Αννα με την Σοφια τσ τσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 24, 2005 #348 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ison Σωτηρη απατας την Αννα με την Σοφια τσ τσ τι θα γίνει με σένα ρε σπαμέρι, κάτω από κάθε post μου θα βλέπω και σχόλιο? ποιος νομίζεις ότι είσαι, οι σκύλοι του muppet show? (φιλικά πάντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 29, 2005 #349 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Copy/Paste από το site της WD είναι Ναι, ε; Κοίτα να δεις φίλε μου! Κι εγώ σε φανταζόμουν να έχεις ξεκοιλιάσει τον δίσκο και να μετράς V, A κλπ (ε, λίγο με τις στροφές μου έκανε λίγο εντύπωση πως τις μέτρησες ακριβώς 10.000 και δεν έχασες ούτε μία - αλλά μετά σκέφτηκα: Με τέτοιο αετίσιο μάτι ο Φανούρης, μάλλον τα κατάφερε (ενώ εγώ ο κεφάλας θα τις έβγαζα στην καλύτερη 9.987)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 29, 2005 #350 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από spc Ναι, ε; Κοίτα να δεις φίλε μου! Κι εγώ σε φανταζόμουν να έχεις ξεκοιλιάσει τον δίσκο και να μετράς V, A κλπ (ε, λίγο με τις στροφές μου έκανε λίγο εντύπωση πως τις μέτρησες ακριβώς 10.000 και δεν έχασες ούτε μία - αλλά μετά σκέφτηκα: Με τέτοιο αετίσιο μάτι ο Φανούρης, μάλλον τα κατάφερε (ενώ εγώ ο κεφάλας θα τις έβγαζα την καλύτερη 9.987)). ...άσχετος έμπορας.... ανοίγεις μια τρύπα σε ένα σημείο του δίσκου (διαμπερώς σε όλα τα platter) και εφαρμόζεις μια μόνιμη οπτική δέσμη με αισθητήρα από την άλλη μεριά (οπτική για να μη χαλάσεις τον υπόλοιπο δίσκο από το κομμάτι που τρύπησες ). μετρώντας τη συχνότητα μπορείς να υπολογίσεις την γωνιακή ταχύτητα και άρα τις στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 29, 2005 #351 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ...άσχετος έμπορας.... ανοίγεις μια τρύπα σε ένα σημείο του δίσκου (διαμπερώς σε όλα τα platter) και εφαρμόζεις μια μόνιμη οπτική δέσμη με αισθητήρα από την άλλη μεριά (οπτική για να μη χαλάσεις τον υπόλοιπο δίσκο από το κομμάτι που τρύπησες ). μετρώντας τη συχνότητα μπορείς να υπολογίσεις την γωνιακή ταχύτητα και άρα τις στροφές. Πω πω! Πάλι βλακεία είπες μπουμπούνα! Και πως θα κλείσεις την τρούπα μετά εξυπνάκια; Δεν γίνεται! Έχω δοκιμάσει με τσίχλα (babilicious για την ακρίβεια) και το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνω μία φούσκα! (spam off) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 29, 2005 #352 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 E OXI , ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!Ο spc ξερει να κανει και φουσκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 29, 2005 #353 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Μα δεν εκανε αυτος! Ο HD του εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 29, 2005 #354 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 μα την παλεύει κανένας σας εδώ μέσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Νοέμβριος 29, 2005 #355 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas μα την παλεύει κανένας σας εδώ μέσα??? Όλοι κάτι παλεύουν εδω μέσα δε τουσ βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 29, 2005 #356 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από kender Όλοι κάτι παλεύουν εδω μέσα δε τουσ βλέπεις Χοχο, κοιταχτε ποιος μιλαει Πως θα γινεις spc ρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Νοέμβριος 29, 2005 #357 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 19:55] μα την παλεύει κανένας σας εδώ μέσα??? Πώς φαίνεται η επιρή του στρατού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Νοέμβριος 29, 2005 #358 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Βάζοντας τόνους εκεί που πρέπει για αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 30, 2005 #359 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αν εξαιρεσεις 2-3 ποστ στην αρχη που κατι ειπωθηκε για psu....το υπολοιπο thread εχει πλακα!!!!! SPC τι σkατα κανεις και αποκτας fan?????Πρωτα ειχαμε το xylokastro και τωρα ο kender!! [attach]62262[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 29, 2005 #360 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Τι κόλλημα έχετε με το stressprime?To prime σε Α64 δεν δείχνει τίποτα....Μπορεί να τρέχεις ώρες ατελείωτες Prime και τελικά να κρασάρει στα πρώτα λεπτά του snm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.