darkCount Απρίλιος 21, 2005 #181 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Σνιφφ σνιφφ.....μυριζεσαι τα γκολ? Προπογκόλ!!Γιατί για κει το βλέπω το θρέντ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 21, 2005 #182 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Θα σας παρακαλούσα όσο νευριασμένοι και να είστε, να περιορίζεστε σε γεγονότα και στοιχεία και όχι χαρακτηρισμούς. Το TheLab μας δίνει την δυνατότητα να εντοπίζουμε και να αναφέρουμε τις περιπτώσεις κακών επαγγελματιών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι χώρος για ξέσπασμα, συνεπώς λίγο περισσότερη προσοχή στην επιλογή των εκφράσεων σας.Ευχαριστώ.stamatas, δώσε μου ένα καλό λόγο για να μην σε (ξανα)banάρουμε, σε παρακαλώ.Εννοώ ρε παιδί μου ότι εντάξει, θα μας λείψει η συνεισφορά σου στο φόρουμ (μπινελίκια σε θέματα Linux, customisations και off topic θέματα) αλλά είμαι πρόθυμος να στερηθώ το επίπεδο της συζήτησης που μας προσφέρεις απλόχερα.Και αυτή τη φορά θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από ’ραβα hacker για να το αναιρέσεις.Λοιπόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 21, 2005 #183 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Εδώ δεν είναι κωτσόβολος, ούτε το value-for-money.gr αν stamatas δε μπορείς να αντέξεις την ιδέα οτι κάποιοι τα χώνουν χοντρά στο pc τους και γουστάρουν, μπορείς να αναζητήσεις άλλο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 21, 2005 #184 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από chromaαν stamatas δε μπορείς να αντέξεις την ιδέα οτι κάποιοι τα χώνουν χοντρά στο pc τους και γουστάρουν, μπορείς να αναζητήσεις άλλο forum. Αρχική απάντηση από Chosenstamatas, δώσε μου ένα καλό λόγο για να μην σε (ξανα)banάρουμε, σε παρακαλώ. Εννοώ ρε παιδί μου ότι εντάξει, θα μας λείψει η συνεισφορά σου στο φόρουμ (μπινελίκια σε θέματα Linux, customisations και off topic θέματα) αλλά είμαι πρόθυμος να στερηθώ το επίπεδο της συζήτησης που μας προσφέρεις απλόχερα. Και αυτή τη φορά θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από ’ραβα hacker για να το αναιρέσεις. Λοιπόν; (δεδομένης της μη παραβίασης κάποιου κανόνα, το απλό ignore είναι η απλούστερη - και δικαιότερη - λύση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 21, 2005 #185 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:16] (δεδομένης της μη παραβίασης κάποιου κανόνα, το απλό ignore είναι η απλούστερη - και δικαιότερη - λύση) ignore??? Και τι θα βγει με αυτό? Θα σταματήσει να αλωνίζει στο forum και να λέει ό,τι του κατέβει?? Τα έχουμε ξαναπεί: εδώ είναι τεχνολογικό forum και για μας οι υπολογιστές είναι κάτι παραπάνω από hobby... Σε όποιον δεν αρέσει αυτό ας πάει στο marika.gr (καμιά σχέση με την γνωστή Μαρίκα του Μητσοτάκη... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 21, 2005 #186 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris ignore??? Και τι θα βγει με αυτό? Θα σταματήσει να αλωνίζει στο forum και να λέει ό,τι του κατέβει?? Τα έχουμε ξαναπεί: εδώ είναι τεχνολογικό forum και για μας οι υπολογιστές είναι κάτι παραπάνω από hobby... Σε όποιον δεν αρέσει αυτό ας πάει στο marika.gr (καμιά σχέση με την γνωστή Μαρίκα του Μητσοτάκη... ) Δεν διαφωνώ επί της ουσίας αλλά επί της διαδικασίας (η οποία όμως μερικές φορές είναι εξίσου σημαντική): Συμφωνώ: ''ας πάει'' (όπως λες και εσύ) Διαφωνώ: στο ban = να τον πάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Απρίλιος 22, 2005 #187 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 εν το μεταξυ το αζθρεοθσ ειναι καλο αν καποισο θελει αν κεταωασει τορρεντσ. πρεπει ομςο να τα ωρει πρςτα.υπαρχει καποιο αππ το οποιο και να βρισκει και να κατεωαζει torrents κατι το αντισοιτοχ τοy emule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 22, 2005 #188 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Nik εν το μεταξυ το αζθρεοθσ ειναι καλο αν καποισο θελει αν κεταωασει τορρεντσ. πρεπει ομςο να τα ωρει πρςτα.υπαρχει καποιο αππ το οποιο και να βρισκει και να κατεωαζει torrents κατι το αντισοιτοχ τοy emule? Δεν καταλαβαινω τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Απρίλιος 22, 2005 #189 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 to azureus einai kalo alla den exei kapoia search function gia torrents. prepei prota na apei kapoios sto torrentspy.com i isohunt.com na vrei to torrent kai meta na katavei.thelo kapoio programma pou oxi mono na katevazei ta torrents alla na ta vriskei kiolas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 22, 2005 #190 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Ελληνικά λέμε, τόσο δύσκολο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Απρίλιος 22, 2005 #191 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 ναι γιατι οποτε προσπατηω να γραπσο με ελληνικα γαρφς πανατα ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 22, 2005 #192 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Καλα ειναι πια τοσο δυσκολη γλωσσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 22, 2005 #193 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Εγώ μια χαρά βλέπω τα προηγούμενα post σου πάντως. Eίναι κανόνας για το lab λίγο ξεφτίλα να μη μπορούμε να γράψουμε στη μητρική μας γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Απρίλιος 22, 2005 #194 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 kai mena mou aresoun ta ellinika alla opote prospathw na grapsw me auta kanw synexws lathoi kai xreizomai 5 fores perissotero xrono. Exallou kai auta pou grafoume ellhnika einai alla me xenous xaraktires.ps ana yparxei kapoio toll metatropis please steile to mou. OXI se morfis selidas alla ws app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 22, 2005 #195 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Ναι οκ ελληνικα με ξενους χαρακτηρες αλλα ειναι κουραστικο να τους διαβασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Απρίλιος 22, 2005 #196 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 einai alla einai pio eukolo kai exalloun otan prospathei na perigrapseis ena provlima den xreiazetai na allazeis syenxos glosses me alt-shift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 #197 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ξέχασα να το πώ....disabled αφου ειναι απενεργοποιημενο κατι αλλο παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 29, 2005 #198 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 10:46] ξέχασα να το πώ....disabled Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 10:48] αφου ειναι απενεργοποιημενο κατι αλλο παιζει απλα θεος......................................:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2005 #199 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Έλα τι μου λές.....Το θέμα είναι να μάθω τι παίζει.....γιατι απο 3,9 με πατεάσει στα 4γηζ όταν τρέχω spi32m.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 29, 2005 #200 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 10:48] αφου ειναι απενεργοποιημενο κατι αλλο παιζει Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 10:55] Έλα τι μου λές..... Το θέμα είναι να μάθω τι παίζει..... δεν αντεχω αλλο........εχω λιωσει λεμεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.