Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Νομίζω ότι συμφωνει μαζί μου κι αυτός που ξεκίνησε το thread που γράφεις.

Έχεις να του προτείνεις κάτι χρήσιμο ή πάμε παρακάτω;

κοιτα, ψαξε να δεις τι ακριβως ειναι το kali linux και μετα υπογραψε το παρακατω:

ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

(σιγα μην το κανεις δηλαδη... ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ :hehe:)

Είσαι εκτός θέματος.

Το συγγραφέα του thread δε τον ενδιαφέρει "τι είναι το Kali Linux" αλλά πώς θα το βγάλει.

Γκε-γκε;

ο "συγγραφεας" του θεματος φυσικα και ξερει τι ειναι το kali τη στιγμη που πηγε να το χρησιμοποιησει...

Αυτο που δεν ξερει ειναι πως δε χρειαζοταν να το εγκαταστησει στο σκληρο αφου τρεχει ανετα κι απο το cd η το στικακι και κανει ακριβως την ιδια δουλεια.

Οσο για βοηθεια στο συγκεκριμενο θεμα, προφανως εισαι το τελευταιο ατομο που θα μπορουσε να δωσει οποιαδηποτε χρησιμη οδηγια.

Το απιστευτα γελοιο της υποθεσης ειναι πως με δικαιωσες (ειπες παλι κοτσανες χωρις να ψαξεις να δεις τι σκ... ειναι αυτο που μιλαμε, αλλα φυσικα θες να εχεις και αποψη)

ο εντελως εκτος θεματος btw εισαι εσυ απο το πρωτο κι ολας μυνημα (οι θεοι να το κανουν μυνημα).... πηγε λεει να γινει wannabe χρηστης linux και εγκατεστησε το kali :rofl::hehe: ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!

Από τα φτηνότερα 8άρια (1χ8GB) Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3-1600MHz (BLS8G3N169ES4CEU) ~63Ευρώ

To kit που έχει 2 τέτοια ξεκινά από ~150Ε.

και οι φτηνότερες τιμές του ίδιου σε EU Crucial Ballistix SO-DIMM 8GB, DDR3L-1600, CL9-9-9-24 (BLS8G3N169ES4CEU) Preisvergleich | Geizhals EU από ~69Ε

Για laptop έτσι... Μην την παραγγείλει κανείς καταλάθος...

[MENTION=4171]deninho[/MENTION]

Εσύ πιο πάνω που μου έγραψες να ζήσω την ουτοπία μου εκφράστηκες καλύτερα; Μάλιστα σου δόθηκαν δύο συσκευές των 150€ που πάνε νερό σε βασική smartphone χρήση; Μου αρέσει που σου έκαναν like και άλλοι mods.

Εγώ ξέρω ότι όσα προανέφερα για το core της γυναίκας μου είναι αληθή. Δεν υπάρχει το παραμικρό κόλλημα στη χρήση των εφαρμογών που έγραψα.
Εξαρτάται τι εννοεί "νερό" ο καθένας. Γιατί άλλο είναι "νερό" για τον χρήστη nexus 5, άλλο για τον χρήστη moto g, και άλλο για τον χρήστη samsung.
Εντάξει, έκανε η karmen που είναι admin.

Ναι και? Απαγορεύεται να εκφέρει άποψη επειδή είναι admin? Ή μήπως απαγορεύεται να συμφωνήσει με κάποια άποψη που είναι αντίθετη από την δική σου?

Ναι και? Απαγορεύεται να εκφέρει άποψη επειδή είναι admin? Ή μήπως απαγορεύεται να συμφωνήσει με κάποια άποψη που είναι αντίθετη από την δική σου?

συγγνωμη για την παρέμβαση... αλλά να τα πει ένα άλλο μάτι τι βλέπει

δικαίωμα του καθενός να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τον οποιοδήποτε...το ποιος έκανε Like δεν με νοιάζει προσωπικά..

Όμως δεν μπορεί να τον απειλεί με ban και permaban επειδή ο ένας του είπε ότι τα έχει μπερδέψει

Τα εχεις κανει ολα σουπα και αχταρμα.
(δεν ήταν προσβλητικό ούτε τον έβρισε, σιγά τα αυγά) και επειδή ο ίδιος είναι admin/mod whatevah..

Συγγνώμη, με όλο το σεβασμό και χωρίς διάθεση για καυγάδες και αντιπαραθέσεις και καθαρά φιλικά, αλλά δείχνετε ότι κάποιοι έχετε το απυρόβλητο και μπορείτε να έχετε ότι υφάκι γουστάρετε, επειδή κάποιοι εδώ γνωρίζεστε προσωπικά ή μέσω του φόρουμ ή επειδή είστε ομοιδεάτες κλπ και γνωρίζετε ότι θα έχετε την ηθική υποστήριξη εάν κάποιος admin/mod ή και απλός χρήστης ξεκινήσει flame war με κάποιον άλλο χρήστη.

αυτά..φιλικά πάντα (όποιος το εκλάβει ως εχθρικό i do not f....g care) και ας μείνουμε στο θέμα γιατί με ψήνει το tablet πολύ. :D

[MENTION=1066]gdp77[/MENTION] Έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Για ποια απρεπή συμπεριφορά μιλάς?

Το like γίνεται στην άποψη που εκφέρει κάποιος. Τώρα αν εσύ είσαι προκατειλημμένος θεωρείς ότι όλη η ΔΟ είναι το ένα και το αυτό (όπως πχ επιτήθεσαι σε μένα για κάτι που είπε άλλος mod) και είμαστε κλίκα ενάντια στους χρήστες.

Από πότε είναι κατακριτέο moderator να κάνει σύσταση για την συμπεριφορά κάποιου? Που μάλιστα αυτός ο κάποιος κάνει πάντα ειρωνικό like όταν του γίνεται σύσταση (αλλά εσύ δεν το βλέπεις, θεωρείς οτι η karmen εκανε κακό like) και ο οποίος έχει λάβει παμπολες συστάσεις και κάρτες για την συμπεριφορά του.

Επειδή το ξεφτυλίσαμε το θέμα, ότι άλλη εξηγηση θες, στείλε μου πμ.

Εχετε ξεφύγει ειλικρινά. Να ζητήσουμε και άδεια για να βάλουμε like ή να πάμε wc.

Απο τα δύο σκέλη της απάντησης μπορώ να συμφωνήσω σε όποιο απο τα δύο θέλω και αντί να γράψω απο κάτω συμφωνώ να πατήσω like? Επιτρέπεται? :nada:

To θέμα θα καθαρίσει εντός ολίγου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.