Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\////////////////////

LINEAGE ][

////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

#FRESH OPENING 1.7.2014 18:00 GMT +2 ! DONT MISS IT!

#Type : PVP

#Chronicle : HIGH FIVE

#Platform :

New Destiny on h5 servers incoming for one more time this year , if you are ready for your best jurney just prepare your friends and yourself

to get the highest experienced that u ever had.

FOR MORE INFORMATIONS VISIT OUR WEB SITE or FORUM!

WWW.google.CΟM @ 2014-15 Copyrights , Notice this is a work by

FULLY FRESHED FEATURED LIST HERE : [FUNDC] [Lineage 2 - FRESH FEATURES] THE LATEST SERVER THAT YOU NEED TO PLAY! - Features - Lineage ][

GET YOUR PRE-ITEM NOW! EVENT RUNNING - DONT MISS IT ! : [ADVERTISMENT OF FRESH START - GP 1.7.2014] - Events - Lineage ][

Σαρώνει η σχολή του στοματικού έρωτα - NEWS247

Κυριολεκτικά δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ ή στις ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο...60€ το μάθημα? Τζάμπα σε μας!! hahahahahahaha έχω πεθάνει στα γέλια... :rofl: :rofl: :rofl:

Σαρώνει η σχολή του στοματικού έρωτα - NEWS247

Κυριολεκτικά δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ ή στις ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο...60€ το μάθημα? Τζάμπα σε μας!! hahahahahahaha έχω πεθάνει στα γέλια... :rofl: :rofl: :rofl:

Προβλέπω διαφημιστικό σποτ:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Θέλετε να ευχαριστήσετε το αμόρε σας αλλά δεν ξέρετε το πως?

Το αμόρε σας σας κάνει μούτρα για τις ικανότητες που δεν έχετε?

Θέλετε να εξασκηθείτε με καθοδήγηση και ασφάλεια ενώ παράλληλα να μείνετε πιστές?

Η σχολή στοματικού έρωτα "Μόνο Χείλη" σας υπόσχεται πως να χρησιμοποιείτε με δεξιότητα στόμα και γλώσσα στα πλήρως υπερσύγχρονα και εξουσιοδοτημένα καταστήματά μας, παρέα με ψυχολόγους και κοινωνιολόγους για καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου.

Καταλάθος δάγκωμα? Τέρμα πια!

Καθόλου ρυθμός? Τέρμα πια!!

Χαμηλή αυτοπεποίθηση? Τέρμα πια!!!

Τηλεφωνήστε τώρα με το αγόρι σας στο 090 123 123 123 και κερδίστε ΔΩΡΟ τη μισή τιμή του πακέτου PREMIUM* "Τα καταπίνω όλα"

Προλάβετε για να μην χάσετε!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Παρατήρησε κανείς ότι τους έδωσαν τα 20ποντα εργαλεία? Απώτερος σκοπός να μάθουν deepthroating για να πάνε μετά στο αμόρε τους και να τους φαίνεται παιχνιδάκι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.