Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Αναλόγως πως εννοείς το "γενικά"...

Γενικά σημαίνει , να μη βαριέσαι να διαβάσεις εκέι που έκανα αναφορά MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming Review - Review - Article - Guide

εδώ δηλαδή, για να δεις ότι η 780 δε γ*μεί και δέρνει την 290x, ΓΕΝΙΚΑ! Ούτε σε παιχνίδια όυτε σε 3d mark. Κάτι fps ανάξια λόγου εκτός κι αΝ είσαι ψυχαναγκαστικός. Εντάξει είσαι καλύτερα τώρα? Δηλ πως να εννοεί κάποιος το γενικά? Πως αλλιώς?

πωπω νευρα πρωι πρωι..

απλα το γενικα για σενα μπορει να ειναι 10 fps στην κλιμακα των 40fps ενω για τον αλλον μπορει ειναι σημαντικη διαφορα.

Συνεχιζεις να μη διαβαζεις ωστε να δεις οτι δε μιλαμε για 10fps στα 40,που ειναι σημαντικη διαφορα και οχι "γενικα",και να λες τα δικα σου...Στην πυρα!!!:triniti:

ξεκαθαρο ειναι οτι πρεπει να μιλας πιο ομορφα και σε πιο ηπιο τονο.Απο την αλλη ξεκαθαρο ειναι οτι το σχολιο με το "γενικα" ΔΕΝ το εκανα εγω και επισης το αθρο το ΕΧΩ διαβασει και εχω δει.Αλλα επειδη εχεις μια ταση να ορμας στον αλλον , ειναι ξεκαθαρο οπως λες οτι ΔΕΝ καταλαβες το σχολιο μου.αν θες εχω ολη την καλη θεληση να στο επαναλαβω μεχρι να το καταλαβεις.Αλλιως αστο...πηγαινε για μπανιο να ηρεμησεις γτ πολυ αναμμενος εισαι και τωρα με την ζεστη ειναι επικινδυνα τα πραγματα.

Γενικά σημαίνει , να μη βαριέσαι να διαβάσεις εκέι που έκανα αναφορά MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming Review - Review - Article - Guide

εδώ δηλαδή, για να δεις ότι η 780 δε γ*μεί και δέρνει την 290x, ΓΕΝΙΚΑ! Ούτε σε παιχνίδια όυτε σε 3d mark. Κάτι fps ανάξια λόγου εκτός κι αΝ είσαι ψυχαναγκαστικός. Εντάξει είσαι καλύτερα τώρα? Δηλ πως να εννοεί κάποιος το γενικά? Πως αλλιώς?

Δε θα σου πω πολλά, γιατί φαίνεται ότι θα χάσω τον χρόνο μου.

Απλά θα σου πω ότι έχω μάθει να μην δίνω και πολύ βάση στα review, γιατί όλα για το συμφέρον γίνονται.

Βλέπω στην πραγματικότητα τι κάνει η καθεμία.

Έτσι για να σου φύγει και η κάψα, 290 έχω.

Καλα ειναι, ευαισθησια να δειχνετε οχι μονο στο εντονο υφος αλλα και στην ειρωνια , απο την οποια ξεχειλιζουν ολα οσα ξεστομιζετε οκ; μπανακι για τις κ@υλες σου να κανεις εσυ, εχε υποψιν ομως πως υπαρχουν και αλλοι τροποι να τις σβησεις συμφοροτμιτη gomar .

τουμπανακι ειναι
δυνατο...
780 αυτα,,,
[MENTION=29850]alexandros14[/MENTION], άσε το spamming και γράφε για να προσφέρεις κάτι στην κουβέντα και όχι για να ανεβάσεις το post count. Μηδενίζεται πανέυκολα. ΟΚ ??

:warning2:

Αγαπητέ/ή nicoc89,

Λάβατε μία Κόκκινη Κάρτα από το TheLab.gr.

Αιτία: Χρήση υβριστικής γλώσσας

-------

Θα το πω μια φορά μόνο, γιατί το έχεις παραξηλώσει.

ΜΑΖΕΨΟΥ!

-------

Αυτή η Κόκκινη Κάρτα σας στοιχίζει 2 πόντο(πόντους). Μέγιστο όριο πόντων ποινών είναι οι 5. Σε περίπτωση που συμπληρώσετε 5 πόντους, θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας αυτόματα για 5 ημέρες. Η κάρτα θα μείνει 'χρεωμένη' στο λογαριασμό σας μέχρι να λήξει. Σοβαρές ποινές δεν λήγουν ποτέ.

Αρχική καταχώρηση:

Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab) - Page 1474

Το πηγαινε για επιμηκυνση αλλα δεν εκατσε.

αυτό γίνεται και με το κόκκαλο του πέους ? :shifty::shifty:

Με εκτίμηση,

TheLab.gr

απο πότε ειναι υβριστική γλώσσα η λέξη πέος ? τι λε ρε χαβαλε , μηπως έχεις κανένα κόμπλεξ λόγο ανατομικής αναπηρίας πεους και τσαντίζεσαι?

λελ , έλα πλάκα σε κάνω μάγκα μου , απλά εισαι λάθος κ εγώ σωστός , τι να κάνουμε , κατάλαβε το λαθος σου , ζήτα μου συγνώμη κ ειμαστε κομπλέ.

κ όσο για τις κόκκινες κάρτες , κομμουνι εισαι ρε? α?

Κάνε με κι εμένα thread ban για συμπαράσταση στον σύντροφο LL_NEO. Του το χρωστάω για την προχθεσινή του τόλμη.

Thanks!

Δεν χρειάζεται να κάνεις υποδείξεις στην Δ.Ο. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να γράψεις στο θέμα, μπορείς να απέχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.