kyr.. Ιούνιος 1, 2014 #3561 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 γιατι ρε συ alex εσυ δεν λες τα ιδια και τα ιδια ασε την εταιρεια να κανει αυτο που θελει και νομιζει οτι ειναι σωστο Η ΝV παει τρενο για την ωρα μην *ανησυχεις*,αν δουμε οτι κατι δεν παει καλα,θα σε προτεινουμε για συμβουλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούνιος 1, 2014 #3562 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 γιατι ρε συ alex εσυ δεν λες τα ιδια και τα ιδιαασε την εταιρεια να κανει αυτο που θελει και νομιζει οτι ειναι σωστο Η ΝV παει τρενο για την ωρα μην *ανησυχεις*,αν δουμε οτι κατι δεν παει καλα,θα σε προτεινουμε για συμβουλο Welcome kyr!!! Τώρα μπορείς να κάνεις παρέα του φίλου σου και να μας πείτε παρέα πόσο αγαπάτε την Nvidia σας! Πάντα έσπαγα πλάκα με τα fanboys!!! Προσωπικά δεν πάει να κάνει ότι θέλει η κάθε εταιρεία... Εγώ σχολιάζω μονάχα αυτά που συμβαίνουν και τπτ παραπάνω! Άμα ενοχλούνται ορισμένοι να κοιτάξουν γιατί τους συμβαίνει αυτό! Εδώ μέσα θα ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις όπως σε κάθε ανοικτό για το κοινό διαδικτυακό φόρουμ. Μερικοί όμως, όπως συμβαίνει σε όλα τα φόρα, θέλουν να ζούν και να πιστεύουν στον "κόσμο" τους... καλύτερα να μην τους ξυπνήσουμε, ας τους αφήσουμε να ονειρεύονται! Σε χαιρετώ μεγάλε kyr CEO and Chief Marketing Officer της Πρασινούλας! :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούνιος 1, 2014 #3563 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 Η εταιριες παντα κανουν αυτο που νομιζουν οτι ειναι σωστο ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. Το θεμα ειναι ο καταναλωτης να εχει τη νηφαλιοτητα που χρειαζεται για να το δει.Και σταματηστε επιτελους να μιλατε σαν επικοινωνιακοι εκπροσωποι της NVidia/AMD/intel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούνιος 1, 2014 #3564 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2014 Welcome kyr!!! Τώρα μπορείς να κάνεις παρέα του φίλου σου και να μας πείτε παρέα πόσο αγαπάτε την Nvidia σας! Πάντα έσπαγα πλάκα με τα fanboys!!! Προσωπικά δεν πάει να κάνει ότι θέλει η κάθε εταιρεία... Εγώ σχολιάζω μονάχα αυτά που συμβαίνουν και τπτ παραπάνω! Άμα ενοχλούνται ορισμένοι να κοιτάξουν γιατί τους συμβαίνει αυτό! Εδώ μέσα θα ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις όπως σε κάθε ανοικτό για το κοινό διαδικτυακό φόρουμ. Μερικοί όμως, όπως συμβαίνει σε όλα τα φόρα, θέλουν να ζούν και να πιστεύουν στον "κόσμο" τους... καλύτερα να μην τους ξυπνήσουμε, ας τους αφήσουμε να ονειρεύονται! Σε χαιρετώ μεγάλε kyr CEO and Chief Marketing Officer της Πρασινούλας! :hi: δεν σου ειπα να μην λες την γνωμη σου.....αλλα κανεις αυτο που λες οτι κανουν οι αλλοι(επαναλβανεσαι διαρκως) λες αυτος που θα αγορασει την τιταν z να μας ρωτησει? η πρωταρης θα ειναι και θα σκασει 3000e για καρτα? τα ξεκαθαρισαμε αυτα.....τα ιδια ισχυουν και για την κοκκινουλα σου Πάντα έσπαγα πλάκα με τα fanboys!!! αυτο δεν το περιμενα απο εσενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Ιούνιος 5, 2014 #3565 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 Φίλοι μου τα νέα της ευρεσιτεχνίας από νέα πειράματα που έκανα με και χωρίς το αντισεισμικό σύστημα, της ευρεσιτεχνίας ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα ως προς την αποτελεσματικότητα και χρησιμότητα της μεθόδου. 1) Το πρώτο πείραμα φέρει το σύστημα της ευρεσιτεχνίας και με πολύ μεγάλη επιτάχυνση δεν έπαθε την παραμικρή ζημιά. 2) Στο δεύτερο πείραμα έχει αφαιρεθεί το σύστημα της ευρεσιτεχνίας, και βίδωσα την βάση του μοντέλου με την σεισμική βάση. Με πολύ μικρή επιτάχυνση έσπασε λίγο η βάση του μοντέλου στο δεύτερο πείραμα. 3) Και στο τρίτο πείραμα που έκανα δεν υπάρχει το σύστημά μου. Η διαφορά με το δεύτερο είναι ότι σταθεροποίησα ακόμα περισσότερο την βάση του μοντέλου με την σεισμική βάση για να μπορέσω να το κουνήσω με μεγαλύτερη επιτάχυνση χωρίς να μου φύγει το μοντέλο πάνω από την βάση. Το μοντέλο είναι το ίδιο σε όλα τα πειράματα, αλλά μόνο όταν είχε επάνω του την αντισεισμική τεχνολογία που προτείνω αυτό δεν έπαθε τίποτα. Μόλις αφαίρεσα την αντισεισμική τεχνολογία της ευρεσιτεχνίας, ήταν εμφανείς οι ζημιές που έπαθε και στα δύο πειράματα με μικρή και μεγάλη επιτάχυνση. Αυτά τα πειράματα δείχνουν την χρησιμότητα της μεθόδου επί των δομικών κατασκευών, διότι είναι συγκρίσιμα. Πείραμα με τοποθετημένο το σύστημα της ευρεσιτεχνίας. image ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... Πρώτο Πείραμα χωρίς το σύστημα της ευρεσιτεχνίας, αλλά με βιδωμένη την βάση του μοντέλου, με την σεισμική βάση. (Έσπασε η βάση του μοντέλου με λίγη επιτάχυνση) ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΒΙΔΟΜΕΝΟ ... Δεύτερο Πείραμα χωρίς το σύστημα της ευρεσιτεχνίας, με μεγαλύτερη επιτάχυνση. ( τελική κατάρρευση ) 2013 05 03 04 34 26 χωρίς το αντισεισμικό 100% ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Έλεγχος ζημιών μετά το πείραμα δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό. https://www.dropbox.com/s/2ruph6n752ntcre/MKT%201o%202014.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 5, 2014 #3566 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 ^^^"Ας του απαντησει καποιος ρε παιδια εγω πρεπει να φυγω"^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 5, 2014 #3567 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 ^^^"Ας του απαντησει καποιος ρε παιδια εγω πρεπει να φυγω"^^^Billpeppas ή jimk ειχε πει κατι παρόμοιο σε ΙΤ ερώτηση στο pctech και τον είχαμε μούρλανει στο δουλεμα; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 5, 2014 #3568 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 Billpeppas ή jimk ειχε πει κατι παρόμοιο σε ΙΤ ερώτηση στο pctech και τον είχαμε μούρλανει στο δουλεμα; Sent from my iPhone using Tapatalko πρωτος αλλα νομιζω εδω στο λαμπ. Πανε και 10 χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 5, 2014 Author #3569 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 Billpeppas ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 8, 2014 #3570 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Πωλείται το κουτί της υπογραφής, χωρίς σκληρό δίσκο και χωρίς mouse / πληκτρολόγιο.Είναι σε άριστη κατάσταση δουλεύει με τον επεξεργαστή στα 3.6 GHz και τις μνήμες στα 1080 CL5.300 euro - δεν σπάει σε κομμάτια.Για τα περισσότερα κομμάτια υπάρχουν και όλα τα παρελκόμενα στο κουτί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemosx Ιούνιος 8, 2014 #3571 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το tower να επικοινωνήσουμε αύριο για λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 12, 2014 #3572 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Το tower έφυγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatos Ιούνιος 12, 2014 #3573 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 τα ηχεια υπαρχουν ακομα ? αν ναι τι τιμη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 13, 2014 #3574 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Δηλώνω ενδιαφέρον για την οθόνη και έχω τις εξής ερωτήσεις :1. Βρίσκομαι Άργος. Μπορείς να την στείλεις κατόπιν κατάθεσης; Υπάρχει το κουτί της ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια; (Τα ΕΛΤΑ χρεώνουν πλέον 0,5 euros το κιλό, ενώ με χαμηλό κόστος μπορεί να έρθει και με ΚΤΕΛ)2. Σε τι κατάσταση είναι η οθόνη (όσον αφορά γρατζουνιές, χτυπήματα και βρώμα - έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι αυτό ρωτάω);3. Είναι αυτή που έχει τις συνδέσεις στην βάση της;4. Είναι εύκολο να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία της.5. Δίνεις μαζί και το DVI καλώδιο;6. Εάν τα βρούμε στα παραπάνω, στα 35 shipped είμαστε ΟΚ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 16, 2014 #3575 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 :confused::confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 19, 2014 #3576 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Σοβαρα τωρα δεν καταλαβα που ειναι το αστειο, ενας loser ηθελε να μοιραστει τα κερδη του με μια γυναικα που δεν τον αγαπουσε και απλα τον ανεχοταν μεχρι την ημερα που αποφασισε να σπασει την σιωπη της, ποιος ειναι ο χαμενος της υποθεσης ειπαμε ? (κορμαρα η "ταπωμενη" btw ) Στα 3 λεπτά που δεν μίλησε στο βίντεο τον έβγαλες χαμένο!! Κληρονομικό χάρισμα; Αλλά μάλλον το γνωστό εμείς είμαστε γαμίκουλες και όλοι οι άλλοι είναι χαμένοι. Η γυναίκα είναι μπάζο αλλά και κούκλα να ήταν με τέτοιο αντιερωτικό χαρακτήρα θα προτιμούσα να παίξω Diablo : P Περί ορέξεως.. άμα σου αρέσει να την πάρεις και καλούς απογόνους. : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 19, 2014 #3577 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Καταρχην ολα αυτα στο βιντεο ητανε υποθετικα, ποιο το νοημα να αποκαλεσω loser εναν φανταστικο χαρακτηρα για να νιωσω ο ιδιος καλυτερα ? 70 χρονων ανθρωπος μαζεψου λιγο, ιδια ηλικια με τον πατερα μου εχεις - ο οποιος καθε τοσο και λιγακι βγαζει πραγματα απο το κεφαλι του - 2ον μιλουσα για την εμφανιση της ηθοποιου και τπτ παραπανω, αν εσυ τωρα νομιζεις πως για να επαιξε τοσο πειστικα την σκυλα τοτε πρεπει να ειναι οντως ετσι και στην ζωη της τοτε τι να πω ? κανεις σαν τις γιαγιαδες που βλεπανε "ατιθασα νιατα" και νομιζανε πως ο Πωλ τρακαρε στα αληθεια. Τελος ειμαι ηδη με ενα "μπαζο" 3 χρονια τωρα ( ενας φιλος την λεει "χοντρη", προσφατα την ειπε ενας γειτονας "μουμια" γιατι ειδε φωτογραφια χωρις να του πω ποια ειναι πρωτα και ελιωσα στο γελιο ) τοσες γυναικες βλεπω καθε μερα λογω δουλειας - το youtube περιμενα να μου βρει την καταλληλη :tw: Σορι για το παραπανω υφος, μου ελεγε κατι περιεργα ενας πελατης κοντα στην ηλικια σου πριν λιγες ωρες και ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκ, νομιζα στην αρχη οτι ηθελε να με προξενεψει (πρακτορας γαμπρος λεφτα εμπρος ) αλλα τελικα με ηθελε για την παρτη του :sick: οσο περνανε τα χρονια εξασθενει η μνημη ( και το γουστο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 19, 2014 #3578 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Τελος ειμαι ηδη με ενα "μπαζο" 3 χρονια τωρα ( ενας φιλος την λεει "χοντρη", προσφατα την ειπε ενας γειτονας "μουμια" γιατι ειδε φωτογραφια χωρις να του πω ποια ειναι πρωτα και ελιωσα στο γελιο ) τοσες γυναικες βλεπω καθε μερα λογω δουλειας - το youtube περιμενα να μου βρει την καταλληλη :tw: Αν το "μπαζο" είναι εμφανισιακά όπως το άλλο "μπάζο" στο βιντεο, τότε καλές παντρειές. Ελπίζω μόνο να μην μιλάει το ίδιο πολύ, γιατί σε βλέπω να μιλάς με τρεις συλλαβές ("ναι", "όχι", "σεξ"). Μην χαίρεσαι, το "όχι" θα είναι για τους φίλους σου Όσο για τον παππούλη, το hidden desire του θα ήταν πριν πεθάνει. Να πάει με πράκτορα του ΟΠΑΠ. Μπράβο του πάντως που προσπαθεί (φήμες λένε ότι εμπνεύστηκε από την κοντσίτα). Μην ανησυχείς, όπως είπες κι εσύ, δεν αργούν οι μέρες που θα τα ξεχάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 19, 2014 #3579 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Καταρχην ολα αυτα στο βιντεο ητανε υποθετικα, ποιο το νοημα να αποκαλεσω loser εναν φανταστικο χαρακτηρα για να νιωσω ο ιδιος καλυτερα ? 70 χρονων ανθρωπος μαζεψου λιγο, ιδια ηλικια με τον πατερα μου εχεις - ο οποιος καθε τοσο και λιγακι βγαζει πραγματα απο το κεφαλι του -2ον μιλουσα για την εμφανιση της ηθοποιου και τπτ παραπανω, αν εσυ τωρα νομιζεις πως για να επαιξε τοσο πειστικα την σκυλα τοτε πρεπει να ειναι οντως ετσι και στην ζωη της τοτε τι να πω ? κανεις σαν τις γιαγιαδες που βλεπανε "ατιθασα νιατα" και νομιζανε πως ο Πωλ τρακαρε στα αληθεια. Τελος ειμαι ηδη με ενα "μπαζο" 3 χρονια τωρα ( ενας φιλος την λεει "χοντρη", προσφατα την ειπε ενας γειτονας "μουμια" γιατι ειδε φωτογραφια χωρις να του πω ποια ειναι πρωτα και ελιωσα στο γελιο ) τοσες γυναικες βλεπω καθε μερα λογω δουλειας - το youtube περιμενα να μου βρει την καταλληλη :tw: Σορι για το παραπανω υφος, μου ελεγε κατι περιεργα ενας πελατης κοντα στην ηλικια σου πριν λιγες ωρες και ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκ, νομιζα στην αρχη οτι ηθελε να με προξενεψει (πρακτορας γαμπρος λεφτα εμπρος ) αλλα τελικα με ηθελε για την παρτη του :sick: οσο περνανε τα χρονια εξασθενει η μνημη ( και το γουστο ) Κατά αρχήν όλα τα βίντεο που δεν είναι ντοκιμαντέρ είναι βασισμένα σε υποθετικό σενάριο. Τα μεγάλα σενάρια ονομάζονται ταινίες τα μικρότερα σειρές η σκετς κλπ. Εδώ στο Thelab έχουμε ολόκληρα θέματα αφιερωμένα σε υποθετικούς χαρακτήρες, ρίξε μια ματιά. Δεν γνωρίζω γιατί κατέκρινες τον υποθετικό χαρακτήρα του βίντεο, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Δεν είμαι 70 αλλά 76 και αυτά τα συμμαζέψου καλύτερα να τα απευθύνεις στους υποτακτικούς σου! Τέλος θα σε συμβούλευα να μάθεις να απαντάς στα επιχειρήματα του άλλου και να μην χρησιμοποιείς μπούσουλες φυλής, ηλικίας, φύλου, σωματότυπου κλπ που τσουβαλιάζουν ξεχωριστούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 19, 2014 #3580 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Το θεμα μας ειναι το "αστειο" βιντεο και τα μυνηματα που περναει προς τα εξω Οτι και καλα αμα ηξερε η γυναικα απο πριν οτι ο δικος της κερδισε το λαχειο δεν θα του ελεγε τιποτα στο δειπνο γιατι με τοσα λεφτα θα τον παντρευοτανε - δεν πα να ειχε και στο σοι του ολη την οικογενεια ανταμς. Μονος μου πηγα την κουβεντα στα προσωπικα μου μονο μου την παω εκει που ητανε για να μην βγουμε τελειως off topic, απλα ειναι η πολλοστη συνεχομενη φορα που γραφτηκε "εξυπναδα" για το ατομο μου και οσο ναναι οταν ο αλλος δεν σε ξερει προσωπικα μερικες φορες ειναι πολυ δυσκολο να μην απαντησεις, δεν ξερω αν ειμαι "γαμικουλας" ξερω σιγουρα ομως, να μαθαινω στον αλλο πως δεν πρεπει να κανει σε μενα αυτο που δεν θελει να κανει στον εαυτο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.