Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Παει να πει αγαπητό μου παιδι ,γνώση ,γνωστή στον καθένα ,κατι κοινώς αποδεκτό που εχει αποδειχθεί απο τις εταιρείες τις ίδιες ,δεν ειναι λεπον δική μου γνώση να την χαρίζω απλόχερα όπως σε τόσα αλλα ,ουτε κατι που σηκώνει debate .

Ειλικρινά ,απο ολα τα ελληνικα ειδικά φόρουμ ,και τα δυο τρια γνωστά ξενα ,αυτο εχω το τοπικ ειναι το μονο που ισχυρίζεται οτι το android ειναι ενα ελαφρύ mobile λειτουργικό!

I rest my case .

Μπορείτε να ειρωνεύεστε και να λέτε αερολογίες ,δικιο όμως δεν έχετε.

sent from mobile

Μη συγκρινεις το iOS όμως, το Android δεν σχεδιάζεται εξ ολοκλήρου για 1-2 συσκευές ( iPad - iPhone ) αλλά έχει να "πατησει" πάνω σε εκατοντάδες συνδυασμούς hardware.

Αυτό είναι το μυστικό στο iOS κατά την άποψη μου, εξου και τα σχόλια "δε λαγκαρει" κλπ

Δεν αντιλέγω καθόλου μα καθόλου,ομως εχουμε ενα μετρο συγκρισης βρε αδερφε ,εχουμε δει τι παει να πει "οχι lag- το αποτέλεσμα όμως μετράει ,και οχι οι αμπελοσοφιες του καθενός.

sent from mobile

Αν δουλεύει κάποιος ios ξερει τι παει να πει έλλειψη lag ,οι υπόλοιποι μαλλον έχετε διαφορετική ανοχή απο την υπόλοιπη οικουμένη.

sent from mobile

nexus 4 εχω και μπροστα στο iphone 4 (που ειχα πριν) ΚΑΜΙΑ σχεση, ποτε δεν εχω δει κολλημα στο νεξους.

Με διάφορα gadget + εφαρμογές στο background εχω συνήθως πανω απο 700 mb ελεύθερα στη μνήμη , και σε περίπτωση που λεμε τώρα παει να γεμισει το λειτουργικο αναλαμβανει αυτοματα να κλείσει τις εφαρμογές.

Ενα καθαρο android τρεχει και με 512 mb ram με νορμαλ χρηση

Να λες οτι δεν ειναι linux ειναι για γελια, μπορεις πολυ απλα να το δεις απο τα settings στο info.

Απο εκει πανω δουλευει ο dalvik που τρεχει τις εφαρμογές του χρηστη (αυτο ειναι εικονική μηχανή , οπως και εικονική μηχανή ειναι αυτο που τρεχει και η java σε οποιαδήποτε συσκευή τρέχει)

Μου αρεσει που λες οτι εχεις android απο τις πρώτες κιόλας συσκευές αλλα ο ios/iphone ειναι καλύτερο.Γιατι δεν αγοραζεις iphone αγορινα μ ?

Α να γεια σου.

"Με νορμάλ χρήση" .

Όπως την ορίζει ο καθένας.

Το iphone το 4 επειδη το ειχα ,σαν καινουργιο πέταγε καμια σύγκριση με android,μολις πήρε αναβάθμιση...τον κλαίγανε...

sent from mobile

Καλα ,συνεχιστε κι άλλο με το Linux... και μετα ειμαι εγω για γέλια...

Εσυ που δεν είσαι για γέλια,πόσες εφαρμογές linux εχεις στο κινητο σου ;στα ισια

sent from mobile

Για να σε βγάλω απο τη δύσκολή θέση ,ΚΑΜΙΑ ,ενα κινητο εχει τρεξει linux εργοστασιακα ,και αυτο ειναι το atrix.

Δεν πιάνω το linux phone που ΘΑ βγει.

sent from mobile

Να σε ρωτήσω...παίρνεις ναρκωτικά ?

Σου λεμε κατι πολυ απλο: λες ασυναρτησίες.

ΟΛΑ τα κινητα που ειναι android εχουν πυρηνα linux μπορεις να το δεις και μονος σου στο κινητο σου, οι εφαρμογες που τρεχουν στο android ειναι γραμμενες σε java ...τι μου λες ποσες εφαρμογες linux τρεχω? λολ, αμα ηθελα να τρεξω δικη μου εφαρμογη στο linux FYI θα ηταν γραμμένη σε C ή java οπως λογικά το εννοείς εσυ. Να φανταστω εχεις περισσότερες εγκατεστημένες και αρα οτι πεις ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο

.

Τι γνώσεις εχεις πανω στην επιστήμη των υπολογιστών?

(Υποψιν τα "ελληνικα" forum δε πιάνονται ως απάντηση)

:wq

Πωλειται το προπονητηριο Tacx Flow T2200, ειχε αγοραστει τον Μαϊο του 2012 και απο τοτε εχει γινει ελαχιστη χρηση, ζητημα αν εχω ξεπερασει τα 2000km μιας και δεν ειχα πολυ χρονο για να το χρησιμοποιησω. Ειναι σε αψογη κατασταση και δινεται στο κουτι του με ολα τα αξεσουαρ που ειχε και η αρχικη του συσκευασια. Μαζι δινεται και ζωνη της polar που δειχνει τους καρδιακους παλμους.

Το προπονητηριο κανει για κουρσες και για mtb ποδηλατα και διαθετει λειτουργια για πεταλιες ανα λεπτο, καρδιακους παλμους, κλιση, προπονηση με watt καθως και με μια αναβαθμιση μπορει να συνδεθει με υπολογιστη και να γινει virtul trainer με αγωνες σε ολο τον κοσμο.[ame=www.youtube.com/watch?v=eNu9bhJ7CD8]virtual trainer[/ame]

Τιμη 290 ευρω, Περιοχη Αχαρναι-Αθηνα.

Επικοινωνια εδω με προσωπικο μηνυμα η στο nikas.stel@gmail.com.

post-9964-1416078454,1844_thumb.jpg

post-9964-1416078454,2285_thumb.jpg

Παιδιά το έγραψα και στις αγγελίες το γράφω και εδώ.

Αν κάποιος έχει κάποιο 2ο,3ο,4ο ή τέλως πάντων θέλει να πουλήσει το πληκτρολόγιό του μέχρι 60-65 ευρώ ενδιαφέρομαι.

Δεν έχω πρόβλημα με τους διακόπτες εκτός από Blue.

Παιδιά το έγραψα και στις αγγελίες το γράφω και εδώ.

Αν κάποιος έχει κάποιο 2ο,3ο,4ο ή τέλως πάντων θέλει να πουλήσει το πληκτρολόγιό του μέχρι 60-65 ευρώ ενδιαφέρομαι.

Δεν έχω πρόβλημα με τους διακόπτες εκτός από Blue.

Όποιος θέλει ας στείλει ένα μήνυμα.

A εχεις χοντρο θεμα εσυ. ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TITAN Z!

Η καρτα ειναι για συλλέκτες που γουστάρουν να τα σκάσουν...

Ρε στην τσεπη τους σε έχουν ?

TO ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ Ζ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ!!! Εσυ μιλάς για έξυπνες αγορές και πράσινα άλογα..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ θα σε παρακαλέσω να μαζευτείς!!! ΔΕΝ είμαι ο κολλητός σου!!!

TO ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ Ζ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ!!! Εσυ μιλάς για έξυπνες αγορές και πράσινα άλογα..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ θα σε παρακαλέσω να μαζευτείς!!! ΔΕΝ είμαι ο κολλητός σου!!!

Εαν δεν το εχεις καταλαβει ακομα αλλα στο πρασινο στρατοπεδο πριν την Titan Z εχεις 1.000.000 αλλες επιλογές AΠΟ ΤΗΝ NVIDIA για ολα τα γουστα για να εχεις αποδοση Titan Z σε πολυ πολυ χαμηλότερη τιμή.

Νομιζεις οτι αυτο η Nvidia δεν το ξερει ?

Δεν ξερει οτι εσκεμμένα τιμολογεί υψηλα την Titan Z ?

No sense, no hope! ....αυτό έλειπε να ήσουν και κολλητός μου!

[MENTION=478]sebastian[/MENTION] όλα αυτά που εξακολουθείς να μου λες είναι γνωστά και μπορώ να σου πώ, πως δεν απέχουν και απο την δική μου λογική... ΑΛΛΑ δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ πέρα ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!! Εδώ εξετάζουμε την Titan Z και δεν με ενδιαφέρει τπτ άλλο!!! Δεν θα κάτσω να φέρω στο τραπέζι πράγματα/επιχειρήματα που τα ξέρουν και οι πέτρες για εκατομμυριοστή φορά, αυτό κάτσε να το κάνεις εσυ! Απο κεί και πέρα άσε τα "No sense,no hope" να ουμ, και ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ για το οποίο συζητάμε εδώ πέρα! Έχεις την εντύπωση οτι όσοι μας διαβάζουν αυτήν την στιγμή ΔΕΝ ξέρουν τι παίζει με την Titan Z??? Η κάρτα είναι ανέκδοτο, ή δεν έχουν την λογική να καταλάβουν ότι μία "έξυπνη αγορά" φυσικά και συνιστάται έναντι της Titan Z??? Εσύ πως μας κόβεις δλδ...?? Stay on topic please και άσε την Nvidia που τόσο πολύ αγαπάς απο ότι βλέπω και κοίτα τα πράγματα με καθαρή/αντικειμενική ματιά! ΤΕΛΟΣ!!!

Συνεχίζουμε επι του θέματος γιατί κουράστηκα με τέτοιου είδους ανούσιες συζητήσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.