ganastasiou Μάϊος 14, 2014 #3521 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 No, G2 is the one you are looking for young one! Sent from my MI 2S using TapatalkΗ αλήθεια είναι ότι το G2 είναι καλύτερο συνολικά(κυρίως λόγω διαθέσιμου χώρου,μπαταρίας,κάμερας) αλλά το nexus με αυτή την μικρή διαφορά των(20-30€) φθηνότερο στα σκρουτζομάγαζα ίσως είναι καλύτερη επιλογή.ουτε συμφωνω αλλα ουτε διαφωνω...Το να λες οτι το android ομως εχει κακιστη διαχείριση οταν το ιδιο εχει σχεδιαστεί ωστε να είναι ελαφρυ στους πόρους που ζητάει αφού προορίζεται για φορητές συσκευές ειναι λιγο χαζοΣχετικό είναι και το "ελαφρύ", αλλιώς θα μέναμε με παλιές συσκευές(εφόσον μπορούσαμε να περάσουμε σε αυτές το android). Οι απαιτήσεις-ανάγκες που δημιουργούν οι φορητές συσκευές απαιτούν συνεχώς βελτίωση και του υλικού. Για να εξηγήσω, είχα το ideos x5 pro με 786mb ram αν θυμάμαι καλά, σίγουρα υπήρχε κάποιο όριο στο τι μπορούσα να κάνω με αυτή την συσκευή στην πάροδο του χρόνου, όταν μεγάλώσαν οι απαιτήσεις μου από το λειτουργικό(κυρίως από τις εφαρμογές και το multitasking) πέρασα στο xiaomi mi2s που έχεις σαφώς καλύτερο hardware(και 2GB ram). Οπότε για κάποιον μπορεί και το 1GB ram να είναι αρκετό αναλόγως των αναγκών του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 14, 2014 #3522 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Η αλήθεια είναι ότι το G2 είναι καλύτερο συνολικά(κυρίως λόγω διαθέσιμου χώρου,μπαταρίας,κάμερας) αλλά το nexus με αυτή την μικρή διαφορά των(20-30€) φθηνότερο στα σκρουτζομάγαζα ίσως είναι καλύτερη επιλογή.Προσωπικά με τη μπαταρία του G2, ίσα που είμαι ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 14, 2014 #3523 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 To moto g με 1GB ραμ παει νερακι! Ειναι θεμα του τι εχει φορτωμενα πανω καθε συσκευη. Πχ η σαμσουνγκ βαζει ενα σωρο αηδιες που ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει.Στο θεμα μας τωρα, αν μπορεσεις να βαλεις κατι ακομα, παρε το G2 χωρις δευτερη σκεψη.Θα λατρεψεις την μπαταρια του.Για μεταχειρισμενο το σκεφτεσαι; ισως βρεις κανενα τωρα που θα βγει το G3.Ή αν μπορεις να περιμενεις το καλοκαιρι μηπως και βρεις κανενα OnePlus One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZEL Μάϊος 14, 2014 #3524 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Ουδεν σχολοιον γιατι αν απαντησω θα ειμαι εκτος θεματος.Εαν θελεις να ξαναδιαβασεις την προταση μου που εγραψα απλος ειπα οτι ειναι 2011 μοντελο οποτε βαση της ραγδαιασ εξελιξης των επεξεργαστων που υπαρχει τοτε θεωρειτε παλιοτερο μοντελο κατι που δεν μπορει να το αμφησβητησει κανενας τουλαχιστον μεσα σε λογικα πλαισιαΤο ιδιο πραγμα εγραψε και με επιβεβεωσε κατα καποιον τροπο και ο χρηστης nikos73 που ειπε το ιδιο πραγμα για την παλαιοτητα Και παλι καλες πωλησεις να εχετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos73 Μάϊος 14, 2014 #3525 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 καταρχάς το ενδιαφέρον ήταν για λογαριασμό φίλου μουτο ότι οεπεξεργαστής είναι του 11 αυτό δεν μου λέει κάτι ,για να πάρεις κάποιον πιο καινούριοθα χρειαστείς 300-400euro.είναι δικαίωμα του καθενός να πουλάει όσος θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZEL Μάϊος 14, 2014 #3526 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 ενδιαφερεται φιλος για το πακετο.αν μπορεις να περιμενεις ως αυριο για τελικη απαντηση καλόςΑκυρο από μένα γιατί βρήκε άλλο πακέτο πιο καινούριο ( έτσι μου είπε)Sent from my iPhone using Tapatalkκαταρχάς το ενδιαφέρον ήταν για λογαριασμό φίλου μουτο ότι οεπεξεργαστής είναι του 11 αυτό δεν μου λέει κάτι ,για να πάρεις κάποιον πιο καινούριοθα χρειαστείς 300-400euro.είναι δικαίωμα του καθενός να πουλάει όσος θέλειΟυδεν Σχολιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 14, 2014 #3527 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Κανεις λαθος .Σου λεω οτι τα εχω σχεδόν vanilla τα κινητα μου.Skin εννοείς το launcher φαντάζομαι,το προβλημα δεν ειναι εκεί.Ειναι οι πόροι που απαιτούνται απο υο ΣΥΣΤΗΜΑ.Απο ice cream σε Jelly bean βάρυνε γ@μησε τα το note 2.To note 1 μονο με 2.3 πηγαινε σφαιρα,μετα...το χάος.Και ξαναλέω ,εξαρτάται τις ανοχές του καθενός.Το s3 μπορω μα σας το πω απο πρώτο χέρι ,όπως βγαίνει ΤΏΡΑ απο το εργοστάσιο με jellybean κολλάει.Έπρεπε να σβήσω τη Σαρα και τη Μαρα.Οποιος δεν πιστεύει ,απλα ειναι άσχετος ,δε θα κατσω να εξηγηται στον κάθε ενα ξεχωριστά,μιλάμε για πραγματα γνωστά σε ολους που αρέσκονται να αλλάζουν συσκευές οσαν τα υποκαμισα.Πρεπει να εχεις μετρο σύγκρισης για να κρίνεις ίσως ,δεν ξέρω.sent from mobileΌτι ναναι. Όχι μόνο δεν ξέρεις, αλλά επιμένεις. Whatever.... Jiayu G3S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 14, 2014 #3528 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Όχι, δεν παίρνω μεταχειρισμένο. Περισσότερο κλίνω προς το LG G2. Το είδα το απόγευμα σε Media Markt. Έχει νομίζω από τις καλύτερες οθόνες, και παρατήρησα ότι έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία από το Nexus 5, όμως δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι, από τα 2 GB ram έχει ελεύθερα 750 MB περίπου, χωρίς να έχει τίποτα εγκατεστημένο, με κλειστές όλες τις εφαρμογές και με καθαρή την προσωρινή μνήμη. Στο Nexus 5 δεν κατάφερα να βρω που είναι και αν έχει επιλογή για να δω πόση RAM χρησιμοποιεί και πόση έχει ελεύθερη. ? μου αρέσει όμως ότι είναι pure Android. Και σε μένα η ram παίζει στα 450-550 free (πριν ανοίξω εφαρμογές manual ). Αν και με 2-3 προγραμματάκια και 2-3 παιχνιδάκια στο background, δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα (από θέμα ανταπόκρισης, κτλ). Συνήθως τα κλείνω. Από μπαταρία όπως είπα και πριν, ίσα που είμαι ικανοποιημένος. Με βαρβάτη χρήση (4G/wi-fi, παιχνίδι, κανα δυο tasks, brightness 70%, messaging και internet) μέσα σε ένα τριωρο (και μάλλον παραπάνω) πρέπει να έπεσε 50-60% η μπαταρία (πολύ ενδεικτικά αυτό αλλά πρέπει να το ξανατσεκάρω. η ουσία είναι ότι η μπαταρία καταναλώθηκε αρκετά γρήγορα). Το battery saver option που ενεργοποιείται στο 30% κάνει φοβερή δουλειά btw. Η φόρτιση πρέπει να παίρνει τουλάχιστον μια ώρα με το κινητό σε locked screen (ούτε καν να το λειτουργείς) κι εγώ προσωπικά δεν έχω κάθε μέρα την ευχέρεια της 24/7 πρίζας δίπλα μου. Αυτά πολύ ενδεικτικά του τι να περιμένεις (αναλόγως την χρήση). Από ότι έχω διαβάσει το Nexus 5 έχει χειρότερη αυτονομία οπότε με βάση αυτή τη σκοπία, θα έλεγα μακριά. Η μία φορά φόρτιση στη διάρκεια της ημέρας μανατζάρεται ενώ οι πολλές είναι για μένα πρόβλημα. Αυτά από LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 14, 2014 #3529 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Τα έχω ξαναπεί και με γράφετε. Οι αγγελίες είναι ανοιχτές για στοιχειώδη επικοινωνία. ΔΕΝ προσφέρονται για συζήτηση. Συμμετέχουμε σε αγγελία, ΜΟΝΟ ΑΝ μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε.Ο σημερινός απολογισμός είναι:2 κίτρινες1 κόκκινη2 μήνες αγγελιο-ban στον EZELΤην επόμενη φορά θα είναι χειρότερα τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Μάϊος 14, 2014 #3530 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Αν μπορεί να καθαρίσει η αγγελία μου παρακαλώ, και ευχαριστώ για την παρέμβαση [MENTION=5110]qbiefox[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 15, 2014 #3531 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Λίγο άσχετο και sorry για το offtopic, το συγκεκριμένο κατάστημα το έχεις τσεκάρει ? (εννοώ τελωνεία κλπ)Eχω παρει 5-6 συσκευες απο εκει, ολες κομπλε.Σχετικό είναι και το "ελαφρύ", αλλιώς θα μέναμε με παλιές συσκευές(εφόσον μπορούσαμε να περάσουμε σε αυτές το android). Οι απαιτήσεις-ανάγκες που δημιουργούν οι φορητές συσκευές απαιτούν συνεχώς βελτίωση και του υλικού.Μην τα γενικευεις ολα κατω απο την ταμπελα 'φορητες συσκευες'Αλλο οι φορητοι, αλλο τα tablets, αλλο τα κινητα.Η επεξεργαστικη δυναμη στα κινητα εδω και πολυ πολυ καιρο ειναι αρκετη.Παρε ενα galaxy S3, φορα του μια AOSP και πες μου τι δεν μπορει να κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 15, 2014 #3532 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Και σε μένα η ram παίζει στα 450-550 free (πριν ανοίξω εφαρμογές manual ). Αν και με 2-3 προγραμματάκια και 2-3 παιχνιδάκια στο background, δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα (από θέμα ανταπόκρισης, κτλ). Συνήθως τα κλείνω. Από μπαταρία όπως είπα και πριν, ίσα που είμαι ικανοποιημένος. Με βαρβάτη χρήση (4G/wi-fi, παιχνίδι, κανα δυο tasks, brightness 70%, messaging και internet) μέσα σε ένα τριωρο (και μάλλον παραπάνω) πρέπει να έπεσε 50-60% η μπαταρία (πολύ ενδεικτικά αυτό αλλά πρέπει να το ξανατσεκάρω. η ουσία είναι ότι η μπαταρία καταναλώθηκε αρκετά γρήγορα). Το battery saver option που ενεργοποιείται στο 30% κάνει φοβερή δουλειά btw. Η φόρτιση πρέπει να παίρνει τουλάχιστον μια ώρα με το κινητό σε locked screen (ούτε καν να το λειτουργείς) κι εγώ προσωπικά δεν έχω κάθε μέρα την ευχέρεια της 24/7 πρίζας δίπλα μου. Αυτά πολύ ενδεικτικά του τι να περιμένεις (αναλόγως την χρήση). Από ότι έχω διαβάσει το Nexus 5 έχει χειρότερη αυτονομία οπότε με βάση αυτή τη σκοπία, θα έλεγα μακριά. Η μία φορά φόρτιση στη διάρκεια της ημέρας μανατζάρεται ενώ οι πολλές είναι για μένα πρόβλημα. Αυτά από LG G2 >3 ώρες ανοιχτή οθόνη, έπεσε 50-60% η μπαταρία και δεν είσαι ικανοποιημένος; τι κινητό είχες πριν; btw, Λονδίνο δεν είσαι; γιατί έχεις 70% φωτεινότητα στην οθόνη; Δε βλέπεις κάτω από τον ήλιο του Λονδίνου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 15, 2014 #3533 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Παιδιά, κατά αρχάς σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Έκανα και μια βόλτα στην αγορά σήμερα, είδα από κοντά μερικά τηλέφωνα και νομίζω ότι θα βάλω κάνα πενηντάρικο ακόμα και θα πάρω αυτό https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html ή κάτι σ αυτήν την κατηγορία επειδή θα αργήσω να ξανακάνω "αναβάθμιση". Μου άρεσε και το moto G, και μου το πρότειναν κιόλας, αλλά δεν θέλω να πάρω Motorola. Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτο που αναφέρει με την Motorolora όμως το G είναι οτι ακριβώς ήταν το Fiat Punto για την Fiat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάϊος 15, 2014 #3534 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Το android δεν ειναι Linux ρε παιδια τι λέτε ,vm ειναι ...sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάϊος 15, 2014 #3535 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Ότι ναναι. Όχι μόνο δεν ξέρεις, αλλά επιμένεις. Whatever.... Jiayu G3SΘα μας πεις ρε Ελληναρα ανίκητε τι κάνουν οι συσκευές μας; εκεί έχουμε φτάσει;Εισαι ανίκητος.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 15, 2014 #3536 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Το android δεν ειναι Linux ρε παιδια τι λέτε ,vm ειναι ...sent from mobileΤι εννοείς είναι vm;;Σε παραθέτω στην wikipedia, αφού δεν ξέρουμε τι λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 15, 2014 #3537 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Θα μας πεις ρε Ελληναρα ανίκητε τι κάνουν οι συσκευές μας; εκεί έχουμε φτάσει;Εισαι ανίκητος.sent from mobileΕγω μιλαω για το android, εσυ μιλας για touchwiz. You see the difference;Επειδη εσυ εχεις παραστασεις μονο απο samsung, εγω δες σου φταιω που εσυ νομιζεις οτι ενα κινητο θελει 3gb ram για να τρεξει σωστα.Δες και κανα Moto G, δες κανα Nexus, εστω δες ενα Κινεζικο της πλακας ποσο ωραια τρεχει με 1gb και come again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάϊος 15, 2014 #3538 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Αμα πρεπει να σου πω τι ειναι vm και αμα ψαχνεις Wikipedia ,αστο.Έχετε πει ενα σωρό επιχειρήματα ,που όμως ωχριουν μπροστά στο πιο σημαντικό:Την εμπειρία.Αμα η πράξη δείχνει οτι ενα τηλεφωνο λαγκαρει ,το τηλεφωνο παιδια ΛΑΓΚΑΡΕΙ, ας μου πείτε εσείς οτι εχει και debian μεσα.Το android πονάει στους πόρους που χρειαζεται και φυσικά ειναι κατι γνωστό απο το πολυθρυλιτο Droid 1 ,και ειναι το μονιμο πρόβλημα,και ξαφνικά βρίσκεται ο Ελλην προπονητής και βαζει τη google στην θέση της .Αλλιως τα nexus θα συνέχιζαν να βγαίνουν με 512 ram ,ο ενας λεει φταίει το skin (!) ,αλλος επιμένει οτι το android ειναι linux ,αλλος λεει δεν ειναι vm αλλα τι παει να πει vm...Τι να πω...Έχετε τοσο πολυ σκυλιασει να αποδείξετε οτι το android δε θελει και πολυ ram βρε αδερφέ ,που λέτε κυριολεκτικά οτι να'ναι.Ξεκοληστε ,και εγω androidακιας ειμαι απο το G1 και droid 1 ύστερα.Αν δουλεύει κάποιος ios ξερει τι παει να πει έλλειψη lag ,οι υπόλοιποι μαλλον έχετε διαφορετική ανοχή απο την υπόλοιπη οικουμένη.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάϊος 15, 2014 #3539 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Εγω μιλαω για το android, εσυ μιλας για touchwiz. You see the difference;Επειδη εσυ εχεις παραστασεις μονο απο samsung, εγω δες σου φταιω που εσυ νομιζεις οτι ενα κινητο θελει 3gb ram για να τρεξει σωστα.Δες και κανα Moto G, δες κανα Nexus, εστω δες ενα Κινεζικο της πλακας ποσο ωραια τρεχει με 1gb και come again.Καμια σχέση,ξαναλέω για τρίτη φορα οτι μιλάω για vanilla ,αλλα κατά πως φαίνεται δεν πρόκειται να συνενοηθω εδώ περα ,είστε fanboyδες; τα λεω τοσο μπερδεμένα ίσως ,γιατί αυτά που λεω ειναι κοινή γνώση δεν εκφράζω άποψη.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 15, 2014 #3540 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Δώσε μας την γνώση σου τρισμεγιστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.