Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Καλα κανεις και δεν το σχολιζεις γιατι αυτο το εχει σχολιασει η <<microsoft>> edit :intel με το ετος κατασκευης που δινει για τον επεξεργαστη της 2011

ARK | Intel

Τον ενδιαφερομενο για την μητρικη εσυ θα τον βρεις μονο εαν το γραψεις οτι τα δινεις και ξεχωριστα γιατι οι εποχες των <μεγαλων πακετων> τελειωσαν.....τωρα κοματακι κοματακι και βλεπουμε

φιλικα

Το πιστεύεις όταν την αγορά και το κόστος την ορίζουν οι Κινέζοι.

Edited: Πάντως με ram 1GB καινούργιο κινητό δεν θα το συνιστούσα, όσο καλά και να ρόλαρε, είναι θέμα χρόνου πότε θα βγεί αυτό το πρόβλημα στην επιφάνεια.

Διαφωνω καθετα.

Αν το κινητο ειναι οπως πρεπει, το 1gb ειναι υπεραρκετο για πολυ καιρο ακομα.

Εχω 3 κινητα εδω και ολα ξεκινανε με 400ΜΒ+ ελευθερα

Η διαχειρηση που κανει το android ειναι καταπληκτικη.

Εδω διαφωνώ κι εγω ,εχω note 2 με 2 gb ram και πάλι ώρες ωρες βαριανασαινει,ειχα note 1 kai moto atrix με 1 gb και ηταν απαράδεκτα (για μενα) εξαρτάται τι ανοχές και υπομονή εχει ο καθένας .

Αυτή τη στιγμη 1gb το θεωρώ οτι κανει για midrange προς entry level συσκευές...

sent from mobile

Εδω διαφωνώ κι εγω ,εχω note 2 με 2 gb ram και πάλι ώρες ωρες βαριανασαινει,ειχα note 1 kai moto atrix με 1 gb και ηταν απαράδεκτα (για μενα) εξαρτάται τι ανοχές και υπομονή εχει ο καθένας .

Αυτή τη στιγμη 1gb το θεωρώ οτι κανει για midrange προς entry level συσκευές...

sent from mobile

Αγκομαχουσαν απο το bloat που ειχαν πανω.

Παιδια αφήστε το,σχεδόν παντα γυμνα τρέχουν τα λειτουργικά στις συσκευές μου,εκτος απο το note 2 που εχω τωρα που εχω αφήσει τα s note κτλ.

Το ,android ΔΕΝ εχει καλη διαχείριση ,κάκιστη θα έλεγα.

Ενα 1gb ram για mobile λειτουργικό ειναι τραγικό,ποσο μαλλον οταν χρειάζονται πλέον 3 gb και παραπάνω.

Γιατί νομίζετε θα βγάλουν 64bit cpus?

sent from mobile

Παιδια αφήστε το,σχεδόν παντα γυμνα τρέχουν τα λειτουργικά στις συσκευές μου,εκτος απο το note 2 που εχω τωρα που εχω αφήσει τα s note κτλ.

Ενα 1gb ram για mobile λειτουργικό ειναι τραγικό,ποσο μαλλον οταν χρειάζονται πλέον 3 gb και παραπάνω.

sent from mobile

Οχι, 4gb θελεις και octacore.

Και το δικο μου 1gb εχει, και τρεχει και 500 προγραμματα (viber,whatsup,kakaotalk,swipepad,all-in-one gestures,zooper, Nils + Nils floating panel, Muzei) και εχω εγκατεστημενα καμια 100ρια apps συνολικα.

Πανγρηγορο οπως την πρωτη μερα, ουτε κιχ δεν κανει.

Αντε να κανει κανα redraw o launcher οταν σερφαρω ωρα (μιλαμε για 0.5 sec lag)

Μερικοι εχετε μπλεξει το android με το καθε κ@λοskin που βαζει η καθε εταιρια.

Lenovo S650 (110€)

Το εχω εδω και 3 μερες.

Ελληνικα, dual sim, vibe ui (miui lookalike)

Αν παρεις κανα S4 mini, ελα απο το σπιτι μου και πες μου αν καταλαβεις ποιο εχει 220€ και ποιο 110€.

Εχω μεινει πραγματικα εκπληκτος απο το Lenovo, ειναι τρομερα ομορφο, τοσο εξωτερικα οσο και απο το skin του, ειναι πανγρηγορο (δεν υπαρχει ιχνος lag/stuttering) και εχει και καλη καμερουλα για τα λεφτακια του.

Εχει και kitkat version, δεν την εχω δοκιμασει ακομη.

Λίγο άσχετο και sorry για το offtopic, το συγκεκριμένο κατάστημα το έχεις τσεκάρει ? (εννοώ τελωνεία κλπ)

Λίγο άσχετο και sorry για το offtopic, το συγκεκριμένο κατάστημα το έχεις τσεκάρει ? (εννοώ τελωνεία κλπ)

Έχω πάρει από εκεί το xiaomi mi2s, 3 εβδομάδες έκανε στις αρχές του χρόνου, χωρίς τελωνείο και με απλό ταχυδρομείο(paypal εννοείται).

Απο ποιο μαγαζι αγορασμενο και πώς και το δίνεις αν επιτρέπεται?

Σε ποιά περιοχή είσαι?

Αυτη η ερωτηση που κάνουν πολλά άτομα στις αγγελίες είναι εντελώς, παντελώς άχρηστη...

Οτι και να σου απαντήσει ο φίλος venom7 θα σε καλύψει ?

Θα σου πω εγω γιατι το πουλάει, δεν του αρεσε το μαυρο χρωμα και την θελει σε ροζ!

Sorry φιλε [MENTION=9875]venom7[/MENTION] για το hijacking....

Οχι, 4gb θελεις και octacore.

Και το δικο μου 1gb εχει, και τρεχει και 500 προγραμματα (viber,whatsup,kakaotalk,swipepad,all-in-one gestures,zooper, Nils + Nils floating panel, Muzei) και εχω εγκατεστημενα καμια 100ρια apps συνολικα.

Πανγρηγορο οπως την πρωτη μερα, ουτε κιχ δεν κανει.

Αντε να κανει κανα redraw o launcher οταν σερφαρω ωρα (μιλαμε για 0.5 sec lag)

Μερικοι εχετε μπλεξει το android με το καθε κ@λοskin που βαζει η καθε εταιρια.

Κανεις λαθος .

Σου λεω οτι τα εχω σχεδόν vanilla τα κινητα μου.

Skin εννοείς το launcher φαντάζομαι,το προβλημα δεν ειναι εκεί.

Ειναι οι πόροι που απαιτούνται απο υο ΣΥΣΤΗΜΑ.

Απο ice cream σε Jelly bean βάρυνε γ@μησε τα το note 2.

To note 1 μονο με 2.3 πηγαινε σφαιρα,μετα...το χάος.

Και ξαναλέω ,εξαρτάται τις ανοχές του καθενός.

Το s3 μπορω μα σας το πω απο πρώτο χέρι ,όπως βγαίνει ΤΏΡΑ απο το εργοστάσιο με jellybean κολλάει.

Έπρεπε να σβήσω τη Σαρα και τη Μαρα.

Οποιος δεν πιστεύει ,απλα ειναι άσχετος ,δε θα κατσω να εξηγηται στον κάθε ενα ξεχωριστά,μιλάμε για πραγματα γνωστά σε ολους που αρέσκονται να αλλάζουν συσκευές οσαν τα υποκαμισα.

Πρεπει να εχεις μετρο σύγκρισης για να κρίνεις ίσως ,δεν ξέρω.

sent from mobile

Τι μαθαίνει κανεις...το linux έχει κάκιστη διαχείριση μνήμης!

/facepalm

παντως οχι για αυτο που νομιζεις εσυ...

Καλα κανεις και δεν το σχολιζεις γιατι αυτο το εχει σχολιασει η <<microsoft>> edit :intel με το ετος κατασκευης που δινει για τον επεξεργαστη της 2011

ARK | Intel

Τον ενδιαφερομενο για την μητρικη εσυ θα τον βρεις μονο εαν το γραψεις οτι τα δινεις και ξεχωριστα γιατι οι εποχες των <μεγαλων πακετων> τελειωσαν.....τωρα κοματακι κοματακι και βλεπουμε

φιλικα

Ο επεξεργαστής δεν έχεις ιδέα πόσο καλός είναι φίλε [MENTION=21641]EZEL[/MENTION], επειδή από ότι βλέπω μπερδεύεσαι αρκετά και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την Microsoft από την Intel τσέκαρε εσύ και όποιος ενδιαφέρεται τι απόδοση έχει σε σχέση με τον νέο 4670Κ που κοστίζει 210€ και τον 8350 της amd που κοστίζει 168€

Η διαφορά με τον 4670Κ είναι συνολικά στο 7%

Intel Core i5 4670K vs 2500K

Και του 8350 στο 1%

Intel Core i5 2500K vs AMD FX 8350

Η μητρική είναι αυτή Προδιαγραφές - GA-Z68XP-UD4 (Rev. 1.0) - Z68 - Chipset Socket 1155 - Μητρικές - GIGABYTE

Και αν δεις τις προδιαγραφές έχει ότι διαθέτει και μια μητρική του 2014 η οποία κοστίζει από 130€ και πάνω

Φιλικά

Το android ειναι linux?

sent from mobile

Seriously? :o:O

Φυσικά και ναι!

Btw, αν ισχύσει και για την Ευρώπη αυτό τότε το Optimus G είναι μονόδρομος κάτω απο 250€(σε Android). Το μοναδικό μεμπτό σημείο του ήταν ότι είχε μείνει σε 4.1.

Εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος γιατι δεν σχολιάσα την αποδοση του επεξεργαστη σου αλλα την ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κατι που δεν μπορεσες να απαντησεις σε αυτο και δεν χρειαζετε πλεον γιατι εχει απαντηση η Intel και γιατι αποσύρω το ενδιαφέρον μου

Καλο θα ηταν να μην ειρωνευσε με χαρακτηρισμους τους ενδιαφερομενους στην αγγελιας σου με ασκοπες αναλυσεις-συγκρισεις.

Οπως και να εχει σου ευχομαι ΚΑΛΟ ΠΟΥΛΗΤΑ και θα βρεις καποιον ενδιαφερομενο να συμφωνεισεις:happy2:

Εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος γιατι δεν σχολιάσα την αποδοση του επεξεργαστη σου αλλα την ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κατι που δεν μπορεσες να απαντησεις σε αυτο και δεν χρειαζετε πλεον γιατι εχει απαντηση η Intel και γιατι αποσύρω το ενδιαφέρον μου

Καλο θα ηταν να μην ειρωνευσε με χαρακτηρισμους τους ενδιαφερομενους στην αγγελιας σου με ασκοπες αναλυσεις-συγκρισεις.

Οπως και να εχει σου ευχομαι ΚΑΛΟ ΠΟΥΛΗΤΑ και θα βρεις καποιον ενδιαφερομενο να συμφωνεισεις:happy2:

Φίλε με όλο τα θάρρος, είσαι πολύ λάθος γιατί και την χρονολογία που σχολίασες πάλι off topic ήσουν, ας σχολίαζες φερ' ειπείν το ότι είναι χωρίς εγγύηση, ναι θα το δεχόμουν, αλλά το ότι η ιντέλα βγάζει eol επεξεργαστάρες σαν κι αυτόν δεν σημαίνει ότι πρέπει οι υπόλοιποι να τους πουλάνε 70 ευρώ!

Το αν υπάρχει ''αγορά'' ή όχι ασε να το κρίνει η ''αγορά''!

ΥΣ. Πρόσφατα πούλησα Ι5 2500 απλό στα 140 με εγγύηση όμως έως 3/2015.

Τι μαθαίνει κανεις...το linux έχει κάκιστη διαχείριση μνήμης!

Το linux οχι, αλλα απο τη μια η καθε διανομη (συμπεριλαμβανομενου του android ) εχει τις δικες της ιδιετεροτητες, και απο την αλλη -πολυ σημαντικοτερο- το μεγαλυτερο ρολο τον παιζουν οι εφαρμογες...

Ενας γυμνος πυρηνας με 5 drivers και 10 βασικες εφαρμογες δε θα κολλαγε ουτε στον ENIAC! αλλα οταν κατεβαζουμε τα aps με το κιλο δεν αποκλειεται να πεσουμε σε ενα (δυο...τρια...κοκ) που να ειναι ψιλοκακογραμμενο και να σπαταλαει πορους αδικα

ουτε συμφωνω αλλα ουτε διαφωνω...

Το να λες οτι το android ομως εχει κακιστη διαχείριση οταν το ιδιο εχει σχεδιαστεί ωστε να είναι ελαφρυ στους πόρους που ζητάει αφού προορίζεται για φορητές συσκευές ειναι λιγο χαζο.

Μπορεις να δεις τι τρεχει η συσκευη σου,( 3.4 πιθανον) και δε διαφερει πολυ απο αυτον που τρεχει ενα pc, @ das

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.