Papakitou Απρίλιος 23, 2014 #3481 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 τα εχουνε κανει μπαχαλο με τα ασυρματα στα 8αρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Απρίλιος 23, 2014 #3482 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Λίγο flame το post. Διάβασες καθόλου το θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2014 #3483 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 4.3 ή 4.5" pretty please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 24, 2014 #3484 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια). Το ίδιο πιστεύει και για τον γαύρο. Ότι θα ισοφαρίσει και θα πάει και αυτός ο προημιτελικός σε 5ο παιχνίδι. Εκεί θα αποχαιρετήσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες.Αααααα ωστέ ο πατέρας σου είπε στον Fridzon να πατήσει την γραμμή. Τώρα εξηγούνται όλα...Να μαντέψω ότι και το τρίποντο δεν το έβαλε ο Φώτσης αλλά ο πατέρας σου ντυμένος batman ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 24, 2014 #3485 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 πληρούν αυστηρά πιστοποιητικά βιωσιμότητας, όπως το TCO 6.0 ή το Energy Star 6.0Εκτός του ότι τα πιστοποιητικά δεν πληρούνται, τα TCO, Energy Star κλπ είναι προδιαγραφές. Αυτές πληρούνται κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 24, 2014 #3486 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Αααααα ωστέ ο πατέρας σου είπε στον Fridzon να πατήσει την γραμμή. Τώρα εξηγούνται όλα...Να μαντέψω ότι και το τρίποντο δεν το έβαλε ο Φώτσης αλλά ο πατέρας σου ντυμένος batman ε;Αν θέλεις να ειρωνευτείς εμένα κάνε το. Αν θέλεις να ειρωνευτείς τον πατέρα μου ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2014 #3487 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Τα παράπονά σου στην εταιρία που βγάζει τα δελτία τύπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 24, 2014 #3488 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 αν δεν τα διαβάζεις δεν φταίει η εταιρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2014 #3489 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Τα δελτία τύπου τα βγάζεις όπως είναι. Δεν τα διορθώνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 24, 2014 #3490 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 αν δεν τα διαβάζεις δεν φταίει η εταιρεία Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 24, 2014 #3491 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 ήμουν και εγώ εδώ :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oipeirates Μάϊος 2, 2014 #3492 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0325980/ αυτή και ήταν πολύ ωραία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 4, 2014 #3493 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Ε εντάξει, δεν γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι αυτές οι κινήσεις, ενώ τα review εξ' υπακούονται με κάθε νέο προϊόν. Και οι reviewers από την άλλη έχουν και αυτοί τα τυχερά τους, έτσι δεν είναι; Δεν ασχολούνται μόνο με μια εταιρεία, άλλες είναι πιο γενναιόδωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 4, 2014 #3494 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Αν έλειπε το κλειστό ματάκι στο τέλος δε θα σου απαντούσα, αλλά τώρα δε μπορώ Πριν καιρό είχα κάνει ένα ποστ με το κόστος του να είσαι reviewer στα κουτιά (δε τόλμησα να πιάσω τα τροφοδοτικά) και δε με πίστεψαν οι περισσότεροι. Μετά απο 2,5 χρόνια συνεχίζω να είμαι μείον. (πάλι δε θα με πιστέψουν οι περισσότεροι) Οσο για τα δώρα που λες ναι αμέ. 2,5 χρόνια κάνω reviews και τα δώρα μου είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, ένα tester, ένα headset και ένα psu που αν φύγω από τα case reviews και θέλω να είμαι σωστή, θα πρέπει πάει στον επόμενο reviewer. Και να στο πω και αλλιώς; Και αυτά πληρωμένα είναι από τα διάφορα τραπέζια που κάνεις στον κάθε PR όταν έρχεται Ελλάδα. Άσε που τα reviews ΔΕΝ εξυπακούoνται όταν είσαι reviewer σε μια χώρα όπως η δικιά μας. Εκεί που πραγματικά εποφελούμαστε είναι στη περίπτωση RMA που γίνεται πολύ πιο γρήγορα η όλη διαδικασία και πολύ σπάνια θα σκαλώσει κάπου, αν έχεις επαφές με την εταιρία που θα κάνει το RMA. Τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά θα έσκαγα αν δε τα έλεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 4, 2014 #3495 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Αν έλειπε το κλειστό ματάκι στο τέλος δε θα σου απαντούσα, αλλά τώρα δε μπορώ Πριν καιρό είχα κάνει ένα ποστ με το κόστος του να είσαι reviewer στα κουτιά (δε τόλμησα να πιάσω τα τροφοδοτικά) και δε με πίστεψαν οι περισσότεροι. Μετά απο 2,5 χρόνια συνεχίζω να είμαι μείον. (πάλι δε θα με πιστέψουν οι περισσότεροι) Έλα τώρα που είσαι μείον. Εκτίθεσαι. Με το ψυγείο γεμάτο όπως προκύπτει από το άλλο το σιχαμερό το θέμα είσαι μακριά από το μείον. Μέχρι και επώνυμη μουστάρδα έχεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Μάϊος 6, 2014 #3496 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 [MENTION=2995]Papas[/MENTION] έχεις pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupus_mortis Μάϊος 6, 2014 #3497 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Σου έχω στείλει pm για να κανονίσουμε για το MotoG Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Μάϊος 8, 2014 #3498 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 BUMP! 1) MSI P67A-C43 (B3) MSI P67A-C43 (B3) | Skroutz.gr στο κουτί της με υπόλοιπο εγγύησης, στα 60 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Μάϊος 12, 2014 #3499 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2014 καλημερα ! ψαχνω και εγω ενα 200αρακι οχι τπτ ιδιαιτερο για 600Τ . αν εξυπηρετηθεί ο φιλος και περισσέψει κανενα θελω pm !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 13, 2014 #3500 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 το λεει στο πρωτο ποστ οτι δεν εχει εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.