Candyman Απρίλιος 4, 2014 #3461 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Οι SSD και το HTPC (το No.3) πουλήθηκαν (thanks vassilis-7 και giannis303).Μένουν τα εξής:CPU: AMD Athlon x2 5050e BrisbaneCOOLER: ΑMD με heatpipes (απο Phenom II)BOARD: ECS A780GM-A AM2+RAM: Geil Dragon 2x2gb DDR2-800HDD: WD Blue AAKS 500gb [16mb cache]VGA: Asus GF 7600GS Top (ο/ced στα επίπεδα της 7600gt) με aftermarket cooler Accelero L2 PlusCASE: Heroichi full towerPSU: Thermaltake Toughpower 700wOPTICAL: Asus DVD-ROM (IDE)TIMH: 120 ΕΥΡΩΣημείωση: Από το παραπάνω λείπει το ΕΝΑ (το δεύτερο υπάρχει) modular καλώδιο του psu (αυτό με τα 4pin molex). Sorry αλλά έχει χαθεί. Κατα τα άλλα είναι κομπλέ (τα υπόλοιπα cables υπάρχουν). Mπορείτε να βρείτε ανταλλακτικό πάντως και στην oktabit, και ίσως σε κανα service του Plaisio ή άλλου καταστήματος που έχει service.CPU: AMD Athlon x2 7750 KumaBOARD: ASrock K10N78 (AM3 support)RAM: GEIL 2x2gb DDR2-800VGA: Gainward GTS 250HDD: WD Blue AAKS 320GB [16mb cache]PSU: Thermaltake TR-2 500wCASE: Thermaltake Wing RS midi towerOPTICAL: Dvd-rom & Dvd/rwΤΙΜΗ: 150 ΕΥΡΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 5, 2014 #3462 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 Sold Locked (μετά από τόσα χρόνια, ένα πράγμα έχω καταλάβει: αν πουλάς κάτι σε καλή τιμή, στο τέλος κάποιος θα στην πει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3463 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3464 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 μαλιστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3465 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 πολυ ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3466 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Πολύ καλή ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3467 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Γιατι να τα αγορασεις αφου ολοι σπασμενα τα βαζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3468 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 πεταμααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3469 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Όσο περισσότερη μνήμη τόσο το καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3470 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 μια χαρα για HTPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3471 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 θα γινει χαμος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3472 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 μοτο τζι +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3473 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 θα ειναι πανακριβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3474 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 οι τιμες ειναι απλησιαστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3475 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 η blizzard μετα το wow ειναι αποτυχια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isno1986 Απρίλιος 6, 2014 #3476 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 ευχαριστω για τις πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 14, 2014 #3477 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Καταρχας την αμεσως προηγουμενη φορα που πηγα και σχολιασα review του cain δεν θυμαμαι να εγραψα κατι εριστικο ουτε ειχε κανενα νοημα να του γραψω σε pm, αν θυμασαι το σχολιο μου στο recon review ειχε μαζεψει καμποσα like και εγραψα οτι εγραψα δημοσια για να μαθαινουν και οι υπολοιποι που διαβαζουν το θεμα στο φορουμ 2-3 πραγματα επι της ουσιας, FYI λαμβανω 10-15 προσωπικα μυνηματα καθε χρονο με ερωτησεις περι mouse - headset - ακομα και συμπληρωματων διατροφης Τωρα αν οτι εχεις γραψει ειναι απλα μια σποντα για τα σχολια μου trigger-Z review θα σου προτεινa να κοιταξεις τα δικα σου "ραμματα" πρωτα και μιλαω φυσικα για το arc XL review που ειχες κανει προσφατα. Ξερω πολυ καλα πως ειτε κατσει και κανει ενας reviewer 3 βδομαδες δουλεια για να βγει ενα "προβλεπε" review (για το οποιο χρειαζεται πολυ καλη γνωση + εμπειρια γυρω απο το αντικειμενο και φυικα να εχει "επενδυσει" στον καταλληλο εξοπλισμο για να βγουν σωστα οι φωτογραφιες και να γινουν οι μετρησεις που πρεπει να γινουν με τα καταλληλα εργαλεια / μεθοδους ) το οποιο θα καμαρωνουν μετα ολα τα μελη του site - θα "βαζει τα γυαλια" σε αλλα "μεγαλα" site τα οποια παιρνουν τα απειρα sample λογω επισκεψιμοτητας / αναγνωρισημοτητας και εχουν την δυνατοτητα να πληρωνουν την δουλεια του review με μισθο και οχι με το "review sample" - μαζευει 60-70 like ειτε βγηκε το review ΧΑΛΙΑ γιατι Το τελικο αποτελεσμα για μερικους reviewer σαν εσενα φαινεται πως ειναι το ιδιο ! Επισης ξερω πολυ καλα οτι με την πωληση ενος review sample δεν μπορεις καλα καλα να πληρωσεις την ΔΕΗ, οχι [ quote] Με τα χρήματα που θα οικονομήσουμε από την πώληση του Arc Mini R2, και για να είμαστε πληρέστεροι στο review του Arc XL, αγοράσαμε ένα βασικό σύστημα για να δούμε πόσο εύκολα και άνετα εγκαθίσταται στο εσωτερικό του Full Tower της Fractal Design. Το σύστημα περιελάμβανε τις παρακάτω υπομονάδες CPU: Intel i7-4770k Motherboard: Asus Maximus VI Extreme CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 612s RAM: 4 x 4GB Kingston Technology HyperX Predator 2666MHz GPU: Gigabyte TITAN 6GB PSU: CoolerMaster Silent Pro Hybrid 1050W SSD: 2 x 500GB Samsung 840 EVO Το να διαβαζω ενα κακο-προχειρο review το οποιο για τον Α-Β λογο βγηκε ετσι μπορω να το "χωνεψω" γιατι λαθη ειμαστε και ανθρωπους κανουμε ! αλλα με το να γραφεις τα παραπανω αντι να μας πεις ωραια και ομορφα " δανειστηκα το παρακατω συστημα απο ενα φιλο και μπλα μπλα " δινεις την εντυπωση πως αντιμετωπιζεις τους επισκεπτες του site σαν παιδακια που γεννηθηκανε χθες και τρωνε κουτοχουρτο, ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις επιτελους που το παω, το ιδιο ελπιζω και για τον απο κατω σου που μολις τον εβαλα στην ignore list. Επιτέλους έχουμε μια σοβαρή κουβέντα και δεν ασχολούμαστε με το χρώμα από τα διαγράμματα, αλλά επειδή φαίνεται ότι έχεις επιλεκτική μνήμη ας κάνουμε κουβέντα, αν και δεν χρειάζεται να κάθομαι να "απολογούμαι". Όχι οτι αισθάνομαι έτσι, αλλά κουβέντα να γίνεται. Πριν το ριβιου του Arc XL λοιπόν το οποίο ΕΣΥ θεωρείς ότι βγήκε χάλια, προφανώς όχι λόγο περιεχομένου αλλά λόγω των ποστ μου, είχε γίνει το Arc Mini R2. Προφανώς δεν πρόσεξες ότι το πρώτο ποστ που έγινε ΚΑΙ σε αυτό ήταν rant για τον καταπληκτικό λόγο του ότι δεν το έκανε η Αγάπη ασχέτως αν θεωρώ πως το κάλυψα επαρκώς. Οι θερμοκρασίες που αναφέρθηκε πως έλειπαν δεν έγινε απο θέμα βαρεμάρας γιατί δεν υπήρχε αντίστοιχο σύστημα με της αγάπης να έχουμε σύγκριση. Και ΌΧΙ δεν προλάβαινε να μου στείλει το δικό της. Όλα τα πράγματα έχουν deadlines. Προφανώς άνθρωπος είμαι, έχω και εγώ τα όριά μου. Οπότε βγήκε μαζεμένη η "κακία" μου απο όλα τα κουλά που έχουμε ακούσει και δεχτεί τόσα χρόνια, στο δεύτερο ριβιού(ArcXL) και ειδικά μετά το δικό σου ποστ που όπως και να το κάνεις πάμε λίγο "προκατειλημμένα". Θα σου θυμίσω επίσης πως τα σχόλιά σου αναφορικά με παλαιότερά μου ριβιού (π.χ Ceres 400 σχετικά με impendance των 668b και εγωισμούς) είναι εσφαλμένα και αν ξαναδιαβάσεις το ριβιού θα το διαπιστώσεις. Πάντα διορθώνω ή προσπαθώ να διορθώσω τα λάθη μου. Μάλιστα είχαμε μιλήσει σε πμ με τον Petrossortep σχετικά με αυτό το λάθος. Τότε το διόρθωσα. Σχετικά με τα samples τώρα. Αν νομίζεις πως η ποιότητα ορισμένων από τα review μας θα συγκριθεί ποτέ με του anandtech και με του κάθε anandtech τότε γελιέσαι. Επιπλέον αν θεωρείς οτι κάνοντας το τέλειο ριβιού θα σκάνε τα review samples βροχή, εκεί και αν γελιέσαι οικτρά. Η Ελλάδα είναι νεκρή ζώνη και γι' αυτό τα samples δεν... Το τι έχουμε κάνει και δεν έχουμε κάνει, και το τι έχει παίξει για να δείτε έστω αυτά τα samples που βλέπετε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αν θεωρούσαμε ότι τρώτε κουτόχορτο ούτε τα μισά samples δεν θα βλέπατε και σίγουρα δεν θα ασχολούμασταν να εξοπλιστούμε ο καθένας κατά τις δυνατότητες του. Και για να θεωρήσεις τον άλλο κουτί θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως εσύ είσαι έξυπνος. Και ερχόμαστε στο κομμάτι που πονάει πιο πολύ. Το κατά πόσο αναγνωρίζεται έστω και στο ελάχιστο η όποια δουλειά του κάθε ριβιούερ. Όπως πόσταρα κάποια στιγμή κάπου, το μεγαλύτερο σκότωμα είναι να έχεις κάνει ριβιού κάτι, καλό-κακό και η ίδια η κοινότητά σου να μη σε στηρίζει. Οταν ανοίγει ένα θέμα, πόσοι θα ποστάρουν λινκ απο το λαμπ και πόσοι απο site του εξωτερικού; Το 90% θα ποστάρει κάτι απ' έξω και ας έχεις κάνει και γαμώ τις δουλειές(Άρης, Αγάπη). Να σου πώ και ένα προσωπικό παράδειγμα. Στο review του 3770k έκανα τον τιραμόλα και είμασταν το πρώτο site που έκανε σύγκριση crossfire μεταξύ 2600k/3770k/3930k. Έστω και βασική σύγκριση γιατί αυτό το χρόνο/μέσα/όρεξη είχα, αυτό έκανα. Το παρατήρησε κανείς; Το σχολίασε κανείς; @@. Το μόνο στο οποίο στάθηκαν όλοι είναι η βαθμολογία(όχι και άδικα) και το υπόστρωμα "σιλικόνης". Δηλαδή αν σε εσάς ότι και να κάνουμε σας φαίνεται ίδιο, που θα οδηγήσει σταδιακά και εμάς; Σε προτρέπω να κάνεις μια αναδρομή. Να δείς τα σχόλια σε όλα τα ριβιουζ. Γενικά, όχι μόνο τα δικά μου. Πές οτι εμένα δεν ξέρω τι μου γίνεται. Δες και τους άλλους. Θυμίσου θέματα επί θεμάτων που έχουν ανοίξει σχετικά με τα samples και τα "εκατομμύρια" που βγάζουν οι ριβιούερς κτλ. Νισάφι. Όταν λοιπόν δέχεσαι αχαριστία και παραξενιά σε ότι και να κάνεις, καλό κακό, αναπόφευκτα θα σε κουράσει και θα χάσεις κάθε όρεξη. Θα μου πείς, αν δεν έχεις όρεξη, άντε σπίτι σου. Γι' αυτό προσωπικά δεν ασχολούμαι και τόσο τον τελευταίο καιρό. Ούτε να ποστάρω δεν ασχολούμαι. Γιατί όπως και να έχει έχουμε ζωή και έχει και προβλήματα πολλές φορές. Δεν είμαστε όλοι 18 χρονών, ούτε είμαστε μόνοι μας, ούτε μας τρέχουν απο τα πατζάκια. Ξέρω πως δεν θα σε καλύψει η απάντησή μου αλλά ελπίζω να σε μπάσει στο τρυπάκι να αρχίσεις να δείχνεις καλύτερος απ' ότι έχεις δείξει με τα ποστ σου ως τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johniem Απρίλιος 14, 2014 #3478 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 bump! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 14, 2014 #3479 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Μιας και μας έπιασε το πνεύμα των γιορτών να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου στους άξιους συνδικαλιστές που ρίχνονται στη μάχη των ευρωεκλογών. Άξιοι συνεχιστές μιας αρμαδας εργατοπατέρων που διακρίθηκαν στον πολιτικό στίβο με τη ΠΑΣΟΚαρα ver1. Είχαμε τα τελευταία χρόνια μια μετάλλαξη το ΠΑΣΟΚ μας άφησε χρόνους, αλλά οι μύγες έχουν την ικανότητα να βρίσκουν πάντα σκ@το για να φάνε. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXILEASGEORGE Απρίλιος 15, 2014 #3480 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ FIREFOX,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΟΗΘΕΙΕΣ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.