Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Χαιρετω το φορουμ,

ειχα παραγγειλει πριν καμποσο καιρο την καρτα του τιτλου απο amazon περιπου στα 255€ shipped. Σημερα με ενημερωσαν οτι θα την στειλουν στις 26 Μαρτιου, αλλα πλεον δεν με ενδιαφερει. Επειδη μου φαινεται καλη τιμη, αν υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη που ενδιαφερεται, να με ενημερωσει αν την θελει, ωστε να την παρει, αντι να την ακυρωσω.

Αν το θεμα ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ, παρακαλειται να διαγραφει απο καποιον admin η moderator (ξεκαθαριζω πως δεν προκειται για πωληση απο μερος μου, αλλα για μια διευκολυνση προς καποιον που ψαχνεται για αυτην την καρτα).

• 2 weeks later...
Η κάρτα, όπως ειπα, είναι σφραγισμένη οπότε δεν μπορω να ξέρω τι μνημες φοράει.

Οκ τότε αποσύρω το ενδιαφέρον.

Αν υπάρχει τρόπος να την βάλεις σε κάποιο μηχάνημα να δεις τις μνήμες και δεν έχει elpida τότε την αγοράζω άμεσα.

Κ πάνω που θα πόσταρα οτι μπορούμε να προχωρήσουμε στη συναλλαγή. :(

Επείδη δε θα θελά να αρχίσω την κλάψα τύπου:μαμά μου πήρε τη σειρά μου μπουχουχου -αν κ θα χε πλάκα-, θυμίζω μόνο οτι έστω κ τυπικά είχα προτεραιότητα.

καλή τύχη με την πώληση

Τυπικά εφόσον δεν πόσταρες υπέθεσα σιωπηλή αποδοχή -θεωρώ πως για αυτούς τους λόγους μπήκε το ζήτημα της προτεραιότητας κ της δημόσιας συζήτησης-, οπότε το δικό μου έτερο πόστ επιβεβαίωσης 4 ώρες κατόπιν του πρώτου είχε βάση.

Καταλαβαίνω οτι ασχολούμαστε με αηδίες κ διυλίζουμε τον κώνωπα,αλλά είναι θέμα αρχής.

Δηλαδή για να καταλάβω, από μένα δεν μπορούσες να περιμένεις μερικές ώρες, παρόλαυτα αν σου χαλάσει η μανέστρα θα με ειδοποιήσεις. λολ

Τόσο τυπικά όσο κ ουσιαστικά έχω δίκιο. :banging:

υγ:συγγνώμη για τα άσχετα με την αγγελία πόστ

Τυπικά εφόσον δεν πόσταρες υπέθεσα σιωπηλή αποδοχή -θεωρώ πως για αυτούς τους λόγους μπήκε το ζήτημα της προτεραιότητας κ της δημόσιας συζήτησης-, οπότε το δικό μου έτερο πόστ επιβεβαίωσης 4 ώρες κατόπιν του πρώτου είχε βάση.

Καταλαβαίνω οτι ασχολούμαστε με αηδίες κ διυλίζουμε τον κώνωπα,αλλά είναι θέμα αρχής.

Δηλαδή για να καταλάβω, από μένα δεν μπορούσες να περιμένεις μερικές ώρες, παρόλαυτα αν σου χαλάσει η μανέστρα θα με ειδοποιήσεις. λολ

Τόσο τυπικά όσο κ ουσιαστικά έχω δίκιο. :banging:

υγ:συγγνώμη για τα άσχετα με την αγγελία πόστ

Καταρχήν συγνώμη που παρεμβαίνω στην αγγελια του παιδιού.

sosna το πρωτο σου ποστ τα λεει ολα.

Παλήκαρε δώσε μου χρόνο μέχρι το βραδάκι -αν γίνεται φυσικά- για να σου δώσω απάντηση.

Λες ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ για να σου δώσω απάντηση.

Εκτός του ότι δεν πήρες απάντηση και κακώς το έλαβες ως σιωπηρή αποδοχή,σαν πολλές φορές κι εγω πωλητής,έχω πάρει αμέτρητα παρόμοια μηνύματα τα οποία στην πορεία το 99% ήταν αποσύρομαι για τον Α ή Β λόγο.Εν το μεταξύ εγώ η ο spc θα χάσει έναν αγοραστή ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τη αγορά ακόμα και εκείνη την ώρα.Το βρίσκεις σωστό αυτό??

Στην περίπτωσή σου εγώ κατάλαβα ότι η δεν διέθετες τα χρήματα εκείνη την στιγμή και θα ψάξεις να τα βρεις τώρα,με αμφίβολο αποτέλεσμα για τον πωλητή, ή είσαι υπό σκέψη για το αν θα προχωρήσεις στην αγορά.

Εν το μεταξύ έχεις την απαίτηση ο πωλητής να σε περιμένει.

Εγώ πιστεύω ότι ούτε τώρα διαθέτεις τα χρήματα.Απλώς έγραψες όλα αυτά με την σιγουριά ότι τώρα δεν την παίρνεις,ακόμα και αν χαλάσει η μανέστρα με τον πιθανό αγοραστή.Μπορεί και να κάνω και λάθος και αν δεν είναι έτσι σου ζητάω συγνώμη ως προς το ότι δεν έχεις τα χρήματα ακόμη,Έμενα όμως αυτή την εντύπωση μου έδωσες.

Έλα λοιπόν και στην θέση του πωλητή πρώτα, που ίσως έχει πάρει 10 μηνύματα, για παρόμοια περίμενε μέχρι το βράδυ ή αύριο και μετά κρίνε τον.

Βλέπεις ότι στο επόμενο ποστ ζητάω να πάρω κι εγώ σειρά για την αγορά.Αν είχα αποφασίσει από την αρχή το "ότι μνήμες κάτσουν" τώρα πιθανότατα θα την είχα στα χέρια μου μιας και ήμουν πρώτος. Αυτά έχουν οι αναποφάσιστες αγοροπωλησίες.

Καταρχήν συγνώμη που παρεμβαίνω στην αγγελια του παιδιού.

sosna το πρωτο σου ποστ τα λεει ολα.

Παλήκαρε δώσε μου χρόνο μέχρι το βραδάκι -αν γίνεται φυσικά- για να σου δώσω απάντηση.

Λες ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ για να σου δώσω απάντηση.

Εκτός του ότι δεν πήρες απάντηση και κακώς το έλαβες ως σιωπηρή αποδοχή,σαν πολλές φορές κι εγω πωλητής,έχω πάρει αμέτρητα παρόμοια μηνύματα τα οποία στην πορεία το 99% ήταν αποσύρομαι για τον Α ή Β λόγο.Εν το μεταξύ εγώ η ο spc θα χάσει έναν αγοραστή ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τη αγορά ακόμα και εκείνη την ώρα.Το βρίσκεις σωστό αυτό??

Στην περίπτωσή σου εγώ κατάλαβα ότι η δεν διέθετες τα χρήματα εκείνη την στιγμή και θα ψάξεις να τα βρεις τώρα,με αμφίβολο αποτέλεσμα για τον πωλητή, ή είσαι υπό σκέψη για το αν θα προχωρήσεις στην αγορά.

Εν το μεταξύ έχεις την απαίτηση ο πωλητής να σε περιμένει.

Εγώ πιστεύω ότι ούτε τώρα διαθέτεις τα χρήματα.Απλώς έγραψες όλα αυτά με την σιγουριά ότι τώρα δεν την παίρνεις,ακόμα και αν χαλάσει η μανέστρα με τον πιθανό αγοραστή.Μπορεί και να κάνω και λάθος και αν δεν είναι έτσι σου ζητάω συγνώμη ως προς το ότι δεν έχεις τα χρήματα ακόμη,Έμενα όμως αυτή την εντύπωση μου έδωσες.

Έλα λοιπόν και στην θέση του πωλητή πρώτα, που ίσως έχει πάρει 10 μηνύματα, για παρόμοια περίμενε μέχρι το βράδυ ή αύριο και μετά κρίνε τον.

Βλέπεις ότι στο επόμενο ποστ ζητάω να πάρω κι εγώ σειρά για την αγορά.Αν είχα αποφασίσει από την αρχή το "ότι μνήμες κάτσουν" τώρα πιθανότατα θα την είχα στα χέρια μου μιας και ήμουν πρώτος. Αυτά έχουν οι αναποφάσιστες αγοροπωλησίες.

Δεκτή η συγγνώμη σου καθότι δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω κ αναμενόμενο πόστ ιδιοτέλειας από μέρους σου.

Προσωπικά απάντησα έτσι κ ενοχλήθηκα κυρίως για λόγους αρχής κ τίποτε περισσότερο.Αν θέλετε να βάζετε περιορισμούς, τηρήστε τους κιόλας -όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου-.Εφόσον δεν ήταν διατεθειμένος να περιμένει, ας ενημέρωνε.Ξεκάθαρα κ κατανοητά.

Όσο για το αν έχω τα λεφτά,το ενδιαφέρον,τον Ερμή ανάδρομο κ δεν ξέρω κ γω τι άλλο,καλά κάνεις κ υποθέτεις αλλά δυστυχώς είσαι εντελώς λάθος -δικαίωμά σου φυσικά,αλλά εφόσον ποστάρεις ανοησίες,οφείλω να τις ξεδιαλύνω-

Από τη στιγμή που είδα οτι ο πωλητής κατατάσσεται στην κατηγορία του ό,τι κάτσει κ δεν είναι έστω κ τυπικά ξεκάθαρος, δεν υπήρχε πιθανότητα να ασχοληθώ μαζί του ή με το τι πουλάει -θα το καταλάβαινες αν διάβαζες λίγο καλύτερα αυτά που έγραψα παραπάνω-

Κ για να μην νομίζετε οτι ξύπνησα στραβά ή οτιδήποτε,έχω αγοράσει κ πουλήσει αρκετά πράγματα εδώ στο φόρουμ χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Άλλη φορά λοιπόν καλύτερα θα ήταν να κρατάς τις υποθέσεις για τον εαυτό σου -φιλική παραίνεση-.

Ξαναμανά ζητώ συγγνώμη που έχω ανθρώπινες απαιτήσεις κ υπόσχομαι να παραμείνω σιωπηλός.

Καλή τύχη με την πώληση. :daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.