acct Ιανουάριος 18, 2014 #3421 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Στο ίδιο φόρουμ που βρήκες κι αυτό το θέμα θα είναι μια χαρά: Windows Platform Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios1988 Ιανουάριος 19, 2014 #3422 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 ξεκίνησα το νέο θέμα. ευχαριστώ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 20, 2014 #3423 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 21, 2014 #3424 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Ιανουάριος 21, 2014 #3425 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Up στα 250, χωρίς το waterblock - 270 με το waterblock Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Ιανουάριος 27, 2014 #3426 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Στα 40 ευρώ να φεύγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 29, 2014 #3427 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2014 · Hidden Hidden Powermat Wireless Charging (Powermat 2x + Universal Powercube Receiver) PMM-2PA-B1-EU - 69,99€9,99€ : Play247.gr, 24 hours / 7days online ShoppingIt was an offer i could not refuse (αν και δε ξέρω τι ακριβώς το χρειάζομαι ) Καλο αλλα δεν ειναι συμβατο με το qi που ειναι κα ιτο πιο διαδεδομένο. Link to comment
nikdev Ιανουάριος 30, 2014 #3428 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 31, 2014 #3429 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 για πάμε εδώ f2p Loadout on Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Φεβρουάριος 4, 2014 #3430 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 θα μπορουσα ενδεχομενως να τις παντρεψω με αυτες? F3-10666CL9T-6GBNQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Φεβρουάριος 4, 2014 #3431 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Φεβρουάριος 5, 2014 #3432 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Τιμουλα ξεχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Φεβρουάριος 5, 2014 #3433 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Holy crap 90€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Φεβρουάριος 6, 2014 #3434 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 12, 2014 #3435 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 παμε μια πανω για να φυγει παιδια το κινητο :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandebill Φεβρουάριος 15, 2014 #3436 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 μικρο offtopic τα μαθηματικα για που ειναι?? :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Φεβρουάριος 18, 2014 #3437 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Κάποιες φορές συναντάς μια δουλειά και έχεις το αλάθητο αίσθημα ότι εδώ υπάρχει κάτι σημαντικό!!!Αυτή τη φορά ήταν τόσο έντονο που δεν μπορώ θα το πώ ξανά : Εύγε ! ! !Και -όπως ίσως δεν ξέρετε- δεν μιλάω για το τεχνικό μέρος του review -έχω πολύ δρόμο ακόμα να κάνω, για να αισθανθώ ότι μπορώ να εκφράσω μια αξιοπρεπώς εμπεριστατωμένη άποψη-, μιλάω γι' αυτό που σπανίζει τόσο πολύ στις μέρες μας, που όπου δεις, έστω και λίγο, πρέπει να το πείς !.Και εδώ όχι λίγο, ποτάμι ολόκληρο είναι ! ! ! Μιλάω για την "κατάθεση ψυχής" που λάμπει παντού στη δουλειά αυτή, για το μεράκι που βάζει την σφραγίδα του παντού, και μέσα από αυτά για τον έμπρακτο βαθύ σεβασμό σε αυτό που κάνεις και στο τελικό αποτέλεσμα του, τον σεβασμό που αποτείνεται στον αναγνώστη του review!Αυτό είναι ΤΟ σημαντικό, και το ακόμα σημαντικότερο είναι ότι εδώ έχουμε δύο ανθρώπους με την ίδια σπίθα, τον έναν το ξέρουμε καλά, τον άλλο, μόλις και του αξίζει το πιο θερμό θερμό καλωσόρισμα! ! !Παιδιά να είσαστε πάντα γεροί και δυνατοί να μας δίνετε τα ψήγματα αυτής της "ψυχούλας", είναι πολύτιμα ! ! !Είναι πολύ φτωχό, αλλά ελπίζω την πενία του λόγου, να την αναπληρώνει η ειλικρίνειά του! Ευχαριστούμε ! ! ! !Φίλε Seafalco, εδώ και μήνες θέλω να σε ρωτήσω το εξής: Τι δουλειά κάνεις / έχεις σπουδάσει, και έχεις τέτοιο πληθωρικό και πλούσιο λόγο; Μιλάμε δεν έχω δει τέτοια γλώσσα, όχι σε τεχνολογικό φόρουμ, αλλά πουθενά! Μόνο σε κάτι βιβλία φιλοσοφίας, που είχα διαβάσει πριν δεκαετίες, είχα δει τέτοιο πλέξιμο, πολυπλοκότητα, έμπνευση! :clap:Με σένα απαλύνεται λίγο η πικρία μου για το ότι η νέα γενιά, ακόμη και μορφωμένοι σε θεωρητικές επιστήμες, ΔΕΝ ξέρουν σωστά την ελληνική γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 18, 2014 #3438 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Φίλε Seafalco, εδώ και μήνες θέλω να σε ρωτήσω το εξής: Τι δουλειά κάνεις / έχεις σπουδάσει, και έχεις τέτοιο πληθωρικό και πλούσιο λόγο; Μιλάμε δεν έχω δει τέτοια γλώσσα, όχι σε τεχνολογικό φόρουμ, αλλά πουθενά! Μόνο σε κάτι βιβλία φιλοσοφίας, που είχα διαβάσει πριν δεκαετίες, είχα δει τέτοιο πλέξιμο, πολυπλοκότητα, έμπνευση! :clap:Με σένα απαλύνεται λίγο η πικρία μου για το ότι η νέα γενιά, ακόμη και μορφωμένοι σε θεωρητικές επιστήμες, ΔΕΝ ξέρουν σωστά την ελληνική γλώσσα. Φίλε [MENTION=14671]dimgr[/MENTION], μολονότι με φέρνεις σε «δύσκολη θέση», για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα σου πω ότι χαίρομαι πολύ με τα λόγια σου ! Δεν σου κρύβω ότι είναι παρηγοριά, γιατί αφενός, όσο «εύκολα» και αν μου έρχεται, το θέλει το κανάκεμά του (για να βγει το κείμενο βατό και χωρίς λεκτικές ακροβασίες που στην πράξη υπονομεύουν το τελικό σκοπό , την επικοινωνία!) και αφετέρου, γιατί έχω ακούσει και το ακριβώς αντίθετο (περί απόπειρας βερμπαλιστικού εντυπωσιασμού !) πράγμα που δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να προκαλέσω! Όμως, μιας και το ανέφερες, από σπουδές, ηλεκτρολόγος μηχανικός, από έρωτα, ηλεκτρονικός και από «πετριά» πολυτεχνίτης και –ευτυχώς- χωρίς το συνοδό χαρακτηριστικό της παροιμίας . Αλλά ο τρόπος που μιλάω οφείλεται σε δυο κύριους παράγοντες. Πρώτον μια φιλόλογος που είχα στο (εξατάξιο ) γυμνάσιο που φοίτησα, η οποία μας έδειξε την μαγεία που κρύβεται πίσω από τις λέξεις και το πώς αυτές δημιουργήθηκαν, πράγμα που με έκανε να τις βλέπω με «δέος» και να τις σέβομαι ! Δεύτερο –και πιο σημαντικό- η εξαιρετικά επικίνδυνη δουλειά που κάνω, η οποία περιλαμβάνει πολλές προφορικές συνεννοήσεις, από την ακρίβεια των οποίων –ουσιαστικά και κυριολεκτικά- εξαρτάται η ζωή των εργαζομένων, εμού συμπεριλαμβανομένου! Αυτά τα δύο, σε συνδυασμό με την «φυσική» ροπή κάθε ανθρώπου να μαθαίνει, και με την μαγεία που από παιδί μου εξασκούσαν τα εργαλεία, με έκαναν να βλέπω την «γλώσσα» σαν ένα πανίσχυρο εργαλείο, το οποίο όταν το αγαπήσουμε και το σεβαστούμε, μας δίνει τη δύναμη να εκφραστούμε σωστά και αποτελεσματικά! Δυο άνθρωποι για να συνεννοηθούν ανεκτά, χρειάζονται περίπου 1500 λέξεις και για να μιλήσουν στοιχειωδώς, μόνο καμιά 500ρια είναι αρκετές, αλλά η Ελληνική γλώσσα έχει περίπου 130.000 λέξεις! ! ! Είναι κρίμα λοιπόν, αυτές να πέφτουν σε «αχρηστία» και ενώ έχουμε λέξη για κάτι συγκεκριμένο που το περιγράφει επακριβώς, να χρησιμοποιούμε περιφράσεις, που πολλές φορές είναι ανεπαρκείς! Βέβαια, μεγάλο ρόλο σε αυτό, παίζει και ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την «ψηφιακή» οντότητα που έχει ο καθένας μας στον Ιστό, είμαστε αυτό που «γράφουμε» και συμπεριφερόμαστε με τον τρόπο που «γράφουμε», το έχω ξαναπεί σε άλλη ευκαιρία, ότι η επικοινωνία (στο διαδίκτυο) με το γραπτό λόγο, είναι «ανάπηρη»! Όχι γιατί ο γραπτός λόγος έχει πρόβλημα –κάθε άλλο- αλλά γιατί η αμεσότητα της ανταπόκρισης, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η επικοινωνία είναι «διά ζώσης»! Έτσι τείνουμε να γράφουμε όπως ακριβώς μιλάμε, ξεχνώντας ότι στην πραγματική ζωντανή επαφή, έχει πολύ μεγάλη δύναμη και θεμελιώδη συμμετοχή, η γλώσσα του σώματος, οι χειρονομίες, οι εκφράσεις του προσώπου, το βλέμμα του συνομιλητή μας, πράγματα που στην διαδικτυακή συνομιλία λάμπουν δια της απουσίας τους! Αποτέλεσμα …. πολύ συχνά να γινόμαστε μάρτυρες αστείων, ή μη, παρεξηγήσεων που απλά υπογραμμίζουν το πρόβλημα που πολλές φορές επιμένουμε να παραγνωρίζουμε! Ο λόγος θέλει κανάκεμα, θέλει τα μαξιλαράκια της η επικοινωνία, για να μπορέσει να φανεί η ουσία πέρα από τις πρώτες εντυπώσεις, θέλει να τον αγαπάς για να σου δώσει αυτά που μπορεί και μπορεί πολλά! Αλλά πέρα από αυτό, η μάλλον, τιμώντας αυτή την πεποίθηση, πιστεύω ότι ο «πλήρης λόγος» τιμάει το συνομιλητή και δίνει αξία στην ίδια τη συνομιλία. Εδώ όμως για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι ο μόνος τρόπος να «μιλάς» είναι αυτός, σε καμία περίπτωση μια πιο «στακάτη» διατύπωση δεν έχει μικρότερη αξία, ασχέτως αν έχει σοβαρό ή σκωπτικό θέμα, άλλωστε κι εγώ πολλές φορές μιλάω έτσι. Απλά, πιστεύω ότι, δύσκολα κάτι από αυτά που συζητάμε, δεν αξίζει να του αφιερώσεις φροντίδα και να τιμήσεις θέμα και συνομιλητές, προσέχοντας τι λες, αλλά και πως το λες! Βέβαια αυτή μου η αντίληψη –ιδιαίτερα αν το θέμα είναι απάντηση σε κάποια ερώτηση- καταλήγει να γεννά τα γνωστά «σεντόνια» ! Συμπαθάτε με, απλά, "δεν την παλεύω"! ! ! Ευτυχώς, κάπου άρχισα να έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν ξενίζει πια τόσο πολύ, και απλά δίνει αφορμές για καλοπροαίρετα πειρακτικά σχόλια ! Κλείνοντας το «σεμεδάκι» αυτό, θέλω να σταθώ σε κάτι που είπες, που είναι στενάχωρο σαν διαπίστωση, αλλά απέχει –ευτυχώς- από την βαθύτερη αλήθεια. Σίγουρα οι νέοι σήμερα έχουν την τάση να μιλάνε …όπως μιλάνε ( ), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μιλήσουν και αλλιώς, απλά ίσως δεν έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα που υπάρχει κάποιες φορές, να μιλήσουμε λίγο πιο ολοκληρωμένα, αυτό το λέω αντλώντας εμπειρίες που έχω μιλώντας με τα παιδιά μου και κυρίως με τους φίλους τους, όπου βλέπεις: Ο ίδιος άνθρωπος που πριν συνεννοείτο με «πέντε» λέξεις, να «παρασύρεται» από το ύφος της κουβέντας και «μεταμορφώνεται» σε ένα δεινό συνομιλητή με άποψη, επιχειρήματα και κυρίως με τρόπο να σταθεί στο «ύψος» της συζήτησης. Έτσι, η προσωπική μου άποψη για τα νέα παιδιά είναι ότι έχουν πολλές δυνατότητες ήδη, και κυρίως, έχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα να γίνουν οι άνθρωποι που καμαρώνουμε και χαμογελάμε κρυφά με περηφάνια, γιατί κάποιο λιθαράκι βάλαμε κι εμείς –οι μεγαλύτεροι- σε αυτό το θαύμα που ανθίζει μπροστά στα μάτια μας! Έτσι θα έλεγα ότι –και αυτό είναι η φυσική σειρά των πραγμάτων - εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε την πιο σπουδαία πρόκληση –αλλά και πρόσκληση συνάμα, να σταθούμε στο πλάι των νέων, στο «σωστό ύψος» και κυρίως με το «σωστό ύφος», αυτή είναι η μεγάλη αποζημίωση που μας επιφυλάσσει η ζωή, γιατί τα νέα παιδιά μπορούν και μπορούν και ακόμα καλύτερα! Αρκεί να βοηθάμε κι εμείς όσο μπορούμε, με το παράδειγμά μας, τους νεώτερους να δουν και μια άλλη οπτική των πραγμάτων και αυτό, όχι από καθέδρας, όχι με την «αυθεντία» του «μεγάλου», αλλά με τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε εμείς, γιατί πάντα έρχεται η στιγμή –και είναι μεγάλη ευτυχία όταν έρθει- που το παιδί που «δασκαλεύαμε», θα δώσει και το ίδιο μαθήματα και μακάρι τότε να έχουμε κάνει τα σωστά «βήματα», ώστε να τα αξίζουμε και κυρίως να μπορούμε να τα αντιληφθούμε! Να είμαστε πάντα καλά και να θυμόμαστε ότι δεν θα τους περάσει, οι καλύτερες μέρες μας δεν έχουν έρθει ακόμα! Στέλιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Φεβρουάριος 18, 2014 #3439 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Βέβαια αυτή μου η αντίληψη –ιδιαίτερα αν το θέμα είναι απάντηση σε κάποια ερώτηση- καταλήγει να γεννά τα γνωστά «σεντόνια» ! Συμπαθάτε με, απλά, "δεν την παλεύω"! ! !Ευτυχώς, κάπου άρχισα να έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν ξενίζει πια τόσο πολύ, και απλά δίνει αφορμές για καλοπροαίρετα πειρακτικά σχόλια ! Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα -ή μήπως ευλογία;- είχα κι εγώ Στέλιο σε διάφορα φόρα που συμμετείχα. Μου ήταν απλά αδύνατο να εκφραστώ με μία δύο προτάσεις, όπως έκανε η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων μελών. Παρόλα αυτά, και η δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής έχει δείξει τα εξής: α. Όταν θα γράψεις ένα αναλυτικό "σεντόνι", έχεις ουσιαστικά "εκμηδενίσει" κάθε πιθανότητα παρεξήγησης, μια και έχεις επεξηγήσει το αντίστοιχο θέμα από όλες τις πιθανές διαφορετικές οπτικές γωνίες. β. Αυτοί που απλά βαριούνται να διαβάσουν το "σεντόνι", μπορούν πανεύκολα απλά να το προσπεράσουν και να πάνε παρακάτω. Αυτοί που ενδιαφέρονται όμως να το διαβάσουν και να το αναλύσουν, έχουν και αυτοί τη δυνατότητα-επιλογή να το κάνουν. γ. Όσο και να πιστεύουν οι περισσότεροι ότι ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, του "εύπεπτου", και του "άρπα κόλλα" στα πάντα, ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο τμήμα του λαού μας που εκτιμά βαθύτατα τον άρτιο εκφραστικά λόγο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο υπνωτισμένος και μαγεμένος κυριολεκτικά, άκουγα τον Χρήστο Γιανναρά να μιλάει στις εκπομπές της ΕΤ3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 24, 2014 #3440 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Καλησπέρα στο εργαστήρι !αντιμετώπισα ενα προβληματάκι που φοβάμαι μην κάνω καμία βλακεία στο linux και για αυτό σας γράφω.έχω ενα laptop με mint 16 και ενα σταθερό με vista θέλω να δικτυωθούν έτσι ώστε να περνάνε αρχεία απο τον έναν στον άλλο (ποιο πολύ απο vista σε Linux)προσπάθησα να βάλω samba με βάση οδηγούς στο νετ αλλα δεν κατάφερα να ολοκληρώσω την διαδικασία και το άφησα μην κάνω τίποτε λάθος (και αντε να βρω πως φτιάχνετε μετα ) το αν θα γίνετε η σύνδεση ασύρματα (wifi laptop => wifi usb tplink pc), ethernet καλώδιοή μέσω ρούτερ (ΖΤΕ ZXV10 H201L )δεν έχω θέμα , απλά ο σταθερός (vista) δεν γίνετε να συνδεθεί ενσύρματα με το ρουτερ λόγο απόστασης ( πληροφ. διαμέρισμα )προσπάθησα να δω τις επιλογές μου καθώς γενικά θα περάσει ολίγον όγκος (40Gb ) και το κλασικό usb δεν βοηθάει .αλλα στην πράξη δεν κατάφερα να δεί το Laptop το σταθερό και το ανάποδο laptop Dell Inspiron 15 3521 471326724-742μητρική Motherboards - M5A97οτι βοήθεια καλοδεχούμενηΈλεος αν δεν μπορείς να βάλεις samba,που η εγκατάσταση είναι απλούστερη γίνεται με τον διαχειριστή λογισμικού ,το πρόγραμμα samba αλλα και τον χειρισμό του system-config-samba .........βάλε τα οχταρια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.