Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

ποιος τον μαμαει τον κατασκευαστη αφου ο κοκκινος ειναι οτι ναναι :hehe:

95c + μποινγκ + 1.4 ρευμα για oc :hehe: και μαμω της προδιαγραφες :hehe: = εχω παιξει και τις καλτσες μου,ελεηστε τον αομματο

Πωωω ρε 'συ kyr εσύ έχεις αθηναϊκές πινακίδες :hehe:.Κάτσε να κυκλοφορήσουν και εδώ τις δικές τους υλοποιήσεις οι εταιρίες και μετά κρίνε τους 95 βαθμούς κ τα φςςς μπόινγκ...

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
και μετά κρίνε τους 95 βαθμούς κ τα φςςς μπόινγκ (Boeing)...

Boeing R9-290X taking off - YouTube Παει πεταξε :hehe:

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] καλη αντάμωση στην προσγείωση! Αν δεν εχεις κανενα black screen εν ωρα πτησης :hehe:

Aφησε τα μαμά και τα μπαμπά, σε πιτσιλάει το GK110 ?

Ναι ή ΟU ?

nai.jpg

Αφου ξερεις οτι και η 290 και η 780 την πιτσιλανε την καρτουλα σου και πρεπει να την μαιμουδεψεις/ξεχειλωσεις για να βγεις μπροστα.

Αραξε τωρα με την μπανανα σου και πεισε τον γιωτα να αλλαξει πλατφορμα μπας και παρει κανα καρε ... :hehe:

Nvidia ”GTX 790” Will have 10 GB GDDR5 of Memory, 640Bit Bandwidth and 4992 Cuda Cores – Stated to Release sometime February.

Read more: Details Regarding Nvidia Geforce GTX 790 Finally Surface - 4992 Cuda Cores and 10 GB of Memory

image.jpg

specs GTX 790

2 x GK110

2 x 2496 = 4992 CUDA cores

2 x 320 bit bus

10GB ram

Ω ρε Παναγιά μου τι έρχεται!!!

nVIDIA live blog απο CES -> AnandTech | NVIDIA CES 2014 Press Conference Live Blog

Σε 790 GTX SLI εχεις 9984 cuda shaders, 192 rops, και 5gb ανα πυρήνα, χτυπας και την DELL 4K 24αρα στα 1300 ευρω και με 3.000 ευρω εχεις το μελλον του PC Gaming!

Και θα παιζεις κανα game οταν γινεις ο μαμιας του χωριου με τα 3000 που θα εχεις σκασει η θα βαρας ολη μερα bench παλι?

Και θα παιζεις κανα game οταν γινεις ο μαμιας του χωριου με τα 3000 που θα εχεις σκασει η θα βαρας ολη μερα bench παλι?

Nα βαλουμε ποσα games εχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ εγω τα τελευταια 2 χρονια και ποσα εχω τελειωσει με καμια 20αρια απο εσας.... ?

Δεν νομιζω να σας συμφέρει....

Nα βαλουμε ποσα games εχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ εγω τα τελευταια 2 χρονια και ποσα εχω τελειωσει με καμια 20αρια απο εσας.... ?

Δεν νομιζω να σας συμφέρει....

Αφου ολη μερα εισαι εδω μεσα και κανεις promotion καρτες γραφικων. Ποτε προλαβαινεις να παιξεις?

Mεχρι και στο ποσα παιχνιδια εχεις τελειωσει θελεις να αναμετρηθεις με καποιον...

Τι να πω, ολοι εχουμε τα κοληματα μας!

Αφου ολη μερα εισαι εδω μεσα και κανεις promotion καρτες γραφικων. Ποτε προλαβαινεις να παιξεις?

Mεχρι και στο ποσα παιχνιδια εχεις τελειωσει θελεις να αναμετρηθεις με καποιον...

Τι να πω, ολοι εχουμε τα κοληματα μας!

:hehe::T::hehe::T::hehe::T::hehe::T::hehe::T:

Καλα κανεις και γραφεις εδω οσο ο [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] σε αφηνει ... διπλα ειναι πιο αυστηρα τα πραγματα. :clap:

H πορεία του thread φαίνεται ήδη, πλησιάζει μια τεράστια μαύρη τρύπα. Συνεχίστε !

http://www.anandtech.com/show/7625/msi-gpus-at-ces-2014-massive-r9-290x-lightning-and-more

:hehe::T::hehe::T::hehe::T::hehe::T::hehe::T:

γελας και εσυ που τα μονα παιχνιδια που εχεις ειναι απο τα bundle της ΑMD :hehe:

Θα μου πεις τι αλλο μπορεις να κανεις, στην κατασταση σου και εγω θα γελουσα απο το να κλαιω! :T:

Λογικα απο μεσα Φεβρουαριου ερχεται η καρτουλα....

Finally, our source also says that you can expect the Geforce GTX 790 anytime in February. Also there is word in the air that Nvidia is deciding against a GTX 780 Ti 6GB

Οπως ολα δειχνουν θα εχουμε και το GM104 τον Απριλιο, το πρωτο απο τα Maxwell!

Το βασικο ειναι να πιασει το νεο Tegra K1 γιατι μιλαμε για μια αγορα τεραστια πανω απο 500 mil συσκευες τον χρονο. To Μaxwell θα κανει οσα εκανε ο πυρηνας kepler καλυτερα σε gaming, cuda και tesla performance.

IBM netfinity3000

Δεν ξερω αν δουλευει και τι,το ξεθαψα απο μια αποθηκη.

Αν μπορει να φανει χρησιμο σε καποιον περναει απο Νεο Κοσμο και το τσιμπαει.

Θα το ήθελα αν δεν υπάρχει αντίρρηση. Μπορώ να περάσω αύριο Σάββατο.

Αδιαφορη "ειδηση", στημενη για να κανει διαφημιση το καταστημα. Δεν ηξερα τι ειδους καταστημα ειναι αυτο, και μπηκα να δω. Οποτε η διαφημιση/ειδηση εκανε την δουλεια της.

Καταστημα με οικιακα ειδη ειναι (επιπλα, πετσετες, μπλεντερ,σκουπες, ρολογια, κοσμηματα, ηλεκτρονικα)

Νομιζω τελος οτι θα πρεπει ο μεταφραστης να βαζει και μια παραγραφο εξηγωντας πραγατα που δεν ειναι γνωστα σε εμας εδω στο χωριο (Ελλαδα) Οπως τι ειδος καταστημα ειναι το overstock.com. Κανεις δεν το ξερει.

Hidden

και εγώ θέλω Ouroboros, Mamba ή Naga (δεν έχω αποφασίσει ακόμα), αλλά ότι και να επιλέξω μου γράφει Available 3-4 weeks και είναι ενεργό μόνο το "Notify Me"...

Αν εσένα σου ολοκληρώνει κανονικά την διαδικασία πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε τα έξοδα... :D

Καλησπέρα,

δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό σημείο, αλλά ψάχνω από χθες και δεν βρίσκω τίποτα σχετικό με το πρόβλημά μου.

Στα γρήγορα:

έχω 1 lenovo z580 ideapad i7 2,2, 8 gb ram, windows 8.1 και από την τετάρτη έναν ssd corsair 120 gb.

το πρόβλημα: είχα hdd και σαν τελευταία αναβάθμιση σκέφτηκα να βάλω τον παραπάνω ssd. πήγα το λαπτοπ σε εναν φίλο που έχει μαγαζί με υπολογιστές (δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να το κάνω μόνος μου). έκανε clone τον hdd στον ssd και όλα φάνηκαν καλά. αλλά, παρατήρησα πως όταν κάνω επανεκκίνηση ή απενεργοποίηση λίγο μετά την έναρξη, ενώ κάνω γρήγορα log in (5 δευ.), χρειάζονται να περάσουν περίπου 3 λεπτά για να ανοίξουν όλα τα προγράμματα της εκκίνησης (antivirus κ.α.). Όταν τελικά ανοίξουν όλα,δουλεύει τέλεια. Ο φίλος που το έκανε ψάχνει κι αυτός να βρει τι φταίει. Να τονίσω ότι πριν την αλλαγή το μηχάνημα λειτουργούσε καλά και ότι δεν θέλω να κάνω φορμάτ-λόγω προγραμμάτων και ρυθμίσεων-(αν και ίσως να είναι τελικά η μόνη λύση)...

υπάρχει κάποια ιδέα;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα,

δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό σημείο, αλλά ψάχνω από χθες και δεν βρίσκω τίποτα σχετικό με το πρόβλημά μου.

Στα γρήγορα:

έχω 1 lenovo z580 ideapad i7 2,2, 8 gb ram, windows 8.1 και από την τετάρτη έναν ssd corsair 120 gb.

το πρόβλημα: είχα hdd και σαν τελευταία αναβάθμιση σκέφτηκα να βάλω τον παραπάνω ssd. πήγα το λαπτοπ σε εναν φίλο που έχει μαγαζί με υπολογιστές (δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να το κάνω μόνος μου). έκανε clone τον hdd στον ssd και όλα φάνηκαν καλά. αλλά, παρατήρησα πως όταν κάνω επανεκκίνηση ή απενεργοποίηση λίγο μετά την έναρξη, ενώ κάνω γρήγορα log in (5 δευ.), χρειάζονται να περάσουν περίπου 3 λεπτά για να ανοίξουν όλα τα προγράμματα της εκκίνησης (antivirus κ.α.). Όταν τελικά ανοίξουν όλα,δουλεύει τέλεια. Ο φίλος που το έκανε ψάχνει κι αυτός να βρει τι φταίει. Να τονίσω ότι πριν την αλλαγή το μηχάνημα λειτουργούσε καλά και ότι δεν θέλω να κάνω φορμάτ-λόγω προγραμμάτων και ρυθμίσεων-(αν και ίσως να είναι τελικά η μόνη λύση)...

υπάρχει κάποια ιδέα;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα. Εδώ η συζήτηση είναι γενικά για το λειτουργικό και το πρόβλημά σου είναι πολύ ειδικό. Πάντως, για να αποκλείσεις ένα ενδεχόμενο, κάνε το εξής:

msinfo32 > Components > Storage > Disks > Corsair SSD. Βρες το "Partition Starting Offset" και επιβεβαίωσε ότι διαρείται ακριβώς με το το 4096. Αν όχι, το πρόβλημά σου είναι το alignment. Τα υπόλοιπα στο νέο θέμα που θα ξεκινήσεις. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.