Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Με τετοια ορθογραφια σου προτεινω να ανοιξεις XA shop, πιο πολυ τζιρο θα κανεις εκει στην Ελλαδα του 2013 παρα σε αυτη του 11, μην σου πω και του 2004 :p

http://www.thelab.gr/off-topic/anoigma-magaziou-ilektronikon-ypologiston-102107.html

Δεδομενου οτι δεν εχω παρει απαντήσεις στα ερωτηματα μου ουτε καν για την περιοχή αποστολης που βρίσκεται το τροφοδοτικο και κατοποιν των νεων στοιχειων που προέκυψαν για την λειτουργικη κατασταση του.........απο εμενα ελευθερο

• 2 weeks later...
Αστειοτητες ...

Βγαλτε τα μαιμουδοbios και ελατε να παιτσουμε ...

Εξι μηνες κρατησα την πρασινουλα 780 και την ευχαριστηθηκα χωρις μαιμουδιες.

Το ιδιο και σημερα με την 290.

Οι τιμες πλεον ειναι προσιτες και ο καθενας επιλεγει αυτο που ικανοποιει τις αναγκες του.

Εγω εχω δει και τις δυο σχολες με ολα τα θετικα/αρνητικα τους.

Eδω βαρας τα cpu με σφυρι και καλεμι και κολλας στα bios? :p

Ελατε να παιτσουμε με μαμα ρευματα και οχι με εξτρα τασεις και θα δειτε... :hehe:

...που πας και βρίσκεις αυτά τα σκουπίδια ? ....και στις χωματερές ψαχνεις τωρα! Απο αρχισταβλιτης σε υποβίβασαν σε κηπουρό χωματερής!!!:hehe:

7990 > 780TI SLI :hehe: valid!

image.jpg

Απο την πολυ φαπα πρεπει να πειράχτηκε ο εγκεφαλος!! ...αλλος χτυπησε σε βραχο (schumi) αλλος επαθε την βλάβη ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION])

...που πας και βρίσκεις αυτά τα σκουπίδια ? ....και στις χωματερές ψαχνεις τωρα! Απο αρχισταβλιτης σε υποβίβασαν και σε κηπουρό χωματερής!!! :hehe:

7990 > 780TI SLI :hehe: valid!

image.jpg

Ο μόνος τρόπος για μια κοινωνία να στραφεί στην ελευθερία είναι να ζήσει την φρίκη του ψευτο-σοσιαλισμού/κομμουνισμού.

Για να ακουσω και σενα περι μαμα ρευματα.

Εννοεις και εσυ σαν τον αλλον την μεγιστη επιτρεπτη ταση απο τον κατασκευστη ή την ταση out of the box ;

Για μενα μαμα ρευματα ειναι το out of the box.

Μετα ειναι η μεγιστη επιτρεπτη ταση μεσα στις προδιαγραφες του κατασκευαστη.

Και μετα ... ο σωζων εαυτον σωθητω.

Πως θες να παιτσουμε ; :hehe:

Aφησε τα μαμά και τα μπαμπά, σε πιτσιλάει το GK110 ?

Ναι ή ΟU ?

nai.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.