Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Mε την αγορά απο εξωτερικό τι παίζει? Ένας φίλος μου είπε πως αν πχ παραγγείλω απο Αμερική μια κάρτα γραφικών παίζει να σταματήσει τελωνείο και να πληρώσω παραπάνω απο την αρχική τιμή. Κι επίσης στο side της EVGA οι τιμές που δείχνουν είναι μου λέει χωρίς φπα.. Αν κι εγώ έκανα μια εικονική αγορά για να μου φύγει η περιέργεια και στη paypal δεν άλλαξε κάτι στην τιμή. γνωρίζεις κάτι επί του θέματος?

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

2012 Men's Black Cycling Fleece Thermal Winter Long Sleeve Jersey Jacket M 3XL | eBay

+

New Men's Thermal Winter Bike Bicycle Cycling Waterproof Windproof Pants s XXL | eBay

35 € . large και τα δύο, αφόρετα με τις ετικέτες τους.

Θεσσαλονίκη χέρι-χέρι ή ταχυδρομείο αντικαταβολή με έξοδα αποστολής δικά σας.

Είχα s4 αγορασμένο από σκρουτζομαγαζο Γερμανικό ήταν μου χάλασε η μπαταρία και η δόνηση και το πήγα σε επίσημο επισκευαστικο κέντρο Samsung στην πλατεία Αμερικής αν θυμάμαι καλά και μου τα κάλυψαν όλα σε εγγύηση αυθημερόν κιόλας. Τι είναι αυτή η arvato δεν ξέρω

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε το Gran Turismo 6!

Το προμηθεύτηκα από μικρό μαγαζί της περιοχής που μένω σε συμφέρουσα τιμή.

Έχω ξεκινήσει να παίζω σε PS3 και επειδή δε βρήκα άλλο θέμα, άνοιξα αυτό να λέμε τις εντυπώσεις μας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.