Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Πες οτι θες να την δωσεις γιατι σε περναει ο [MENTION=478]sebastian[/MENTION]:tongue:

και θες να παρεις το κτηνος 7990 να τον περασεις....:crazy_pilot:

Λες ?

Μετά να δεις καζούρα που θα πέφτει ....:p:hehe::hehe::hehe:

Να ετοιμάζομαι ?

Pop-corn-hoodie.jpg

zpaf vs seb

S300v1.jpg vs Patriot_468.jpg

και οι υπόλοιποι κάλυψη απόκρυψη ... 89889.jpg

Επειδη τα λογια ειναι φτωχεια! To 84,4 fps ειναι εδω και περιμενει....ολους τους επιδοξους κουτσους ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) και μη! :hehe:

Αν μου ζητηθει και σε αλλο μετροπρογραμμα!

Απο την αρχη θα επρεπε η 7990 να ειχε 699 ευρω... Απλα τωρα αποφασισε να την δωσει οσο αξιζε!

Πρόσεξε γιατί ο ZPAF θα πάρει ανάποδες και θα σου κάνει τον TITAN :

FFT_Titan.jpg

Τατιάνα ....

s0a8.jpg

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:

εγω μολις μιλησα με αμαζον θα επιστρεψω την 7970 για εγγυηση. το δεχτηκαν. πουλαω και το μπλοκ μικρο το κακο. να βρω την ησυχια μου επιτελους 2 μηνες παλευω να πιασω 100ηζ ελεος. 770(το λιγοτερο) σου ρχομαι.

σορρυ για το οφτοπικ αλλα ειμαι σκασμενος και ειμαι και σε διακοπες :ρ :ρ

άντε με το καλό

232 λίρες ο 500άρης Samsung 840 στον Αμαζόνιο

Samsung 840 Series 500GB 2.5 inch SATA Solid State Drive: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Ποιος τρέχει εκεί κάτω να τον πάρει. Άσε ρε μη μας φάει και κανας κροκόδειλος.

Μα αφού παίρνουμε πολλά εδώ στο Ελλαδισταν και εχουμε και λίπος κατά τους γερμαναραδες. Αλλα εμεις φταίμε που πάμε και ψωνίζουμε από αυτα τα κωλομάγαζα τους. Μαύροοοοοοοοοοο

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] Ξέρεις ότι σε συμπαθώ πολύ, αλλά επειδή δε νομίζω να γίνεται συχνά κάτι τέτοιο σε ένα forum (δεν εννοώ η συμπάθια αλλά το να ανοίξει κάποιος θέμα και να δεχτεί κριτική) δεν επιτρέπω ούτε σε εσένα να το διακωμωδήσεις.

Εκτός αν δεν κάνεις πλάκα, οπότε θα ήθελα μία ανάλυση. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.