Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Εσένα σίγουρ θα επιλέξει.!!

Δεν πειραζει ετσι και αλλιος σε ενα μηνα θα εχω επιδοτηση απο vodafone και αποτι ρωτησα τοσο θα μου παει το 32αρι...

Απλα παιζει το παιδι να τα παιρνει πολυ φτηνα και να τα πουλαει...Θα μπορουσε να βγαζει ενα χαρτιζιλικι ετσι, οπως ενα φιλαρακι με εταιρικο που τα παιρνει 150-250 αναλογα πιο ειναι 16-32-64 και τα πουλαει...

Sorry Για το οφ τοπικ!Αλλα καποιοι εδω ειναι ξερολες :suicide:

Μόνο εμένα εχουν κουράσει;

Μην το κάνετε CoD ρε παπάρες της Ubi που βγάζετε κάθε χρόνο για να αρμέξετε τον μέσο χρήστη. Αφήστε τους 1-2 χρόνια παραπάνω να δουλέψουν πιο άνετα ή έστω μια άδεια για λίγο να φρεσκαριστούν οι devs. Στο τέλος θα διαλυθεί το franchise και απλά θα το γυρίσουν στο Watch Dogs να αρμέξουν από εκεί.

Σωστόοοοος!

Και τον παππου μου χωρις @@ θα το φωναζαμε γιαγια.

ξυπνησε και ο κουστος ζηλιαρης! Που με τηλεσκόπιο με κοιτάζει ;)

Ελπιζω να σε δουμε με κοκκινη απο τον Οκτωβριο!

.....αντε καλυτερα γιατι πιο λίγο μας ζάλιζες με την κοκκινη παρα με την πρασινη!

molto1.jpg

μας τα εκανες με την κοκκινη!

4b0744dc6fc3b.jpg

μας τα εκανες με πρασινη!

ξυπνησε και ο κουστος ζηλιαρης! Που με τηλεσκόπιο με κοιτάζει ;)

Ελπιζω να σε δουμε με κοκκινη απο τον Οκτωβριο!

.....αντε καλυτερα γιατι πιο λίγο μας ζάλιζες με την κοκκινη παρα με την πρασινη!

molto1.jpg

4b0744dc6fc3b.jpg

Κάνω quote το συγκεκριμένο κομμάτι του μηνύματός σου ως απάντηση στα μηνύματά σου διότι εγγυημένα θα μαζέψω likes :hehe:

molto1.jpg

4b0744dc6fc3b.jpg

:p

αμα ειναι ετσι,και εσυ δεν θα αλλαζεις ψυχτρες accelero ουτε τα bios σαν τα πουκαμισα

πως τον φωναζαν το παππου σου? γιαγια? :hehe::hehe::hehe::clap:

Ερμαφρόδιτος πρεπει να είναι... οποτε θελει τον φωναζει παππου και οποτε θελει γιαγια! :hehe:

Oταν άλλαζε σαν τα σώβρακα τα bios στην ΑΤΙ και ξεκαπάκωνε επεξεργαστές, αλλαζε ψήκτρες σε καρτες ηταν άλλο θέμα! Toυ τελειωσανε τα σωβρακα πια...

image.jpg

Ερμαφρόδιτος πρεπει να είναι... οποτε θελει τον φωναζει παππου και οποτε θελει γιαγια! :hehe:

Oταν άλλαζε σαν τα σώβρακα τα bios στην ΑΤΙ και ξεκαπάκωνε επεξεργαστές, αλλαζε ψήκτρες σε καρτες ηταν άλλο θέμα! Toυ τελειωσανε τα σωβρακα πια...

image.jpg

large.jpg

εγω μολις μιλησα με αμαζον θα επιστρεψω την 7970 για εγγυηση. το δεχτηκαν. πουλαω και το μπλοκ μικρο το κακο. να βρω την ησυχια μου επιτελους 2 μηνες παλευω να πιασω 100ηζ ελεος. 770(το λιγοτερο) σου ρχομαι.

σορρυ για το οφτοπικ αλλα ειμαι σκασμενος και ειμαι και σε διακοπες :ρ :ρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.