osfp1980 Ιούλιος 3, 2013 #3221 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2013 Σε οποιον αρεσει το game το αγοραζει :happy2::happy2::happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 3, 2013 #3222 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2013 Incoming in 3... :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Ιούλιος 11, 2013 #3223 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Έστω,"επίτρεψε",δεν είμαι φιλόλογος.Και το τρένο το γράφω τραίνο ενίοτε Θα μπορούσες να μου πεις και άλλες χαριτωμενιές (ειδικά αυτό το net neutrality με έκανε και γέλασα) αλλά μάλλον αγνοείς τι σημαίνει GIGO.Καλύτερα να αρκεστείς στα φιλολογικά στα οποία έχεις ταλέντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 16, 2013 #3224 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 10 μέρες "διακοπές" για τον TS κοιτα τον τυχερο,με το που μπηκε 10 μερες διακοπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 19, 2013 #3225 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2013 Ρε εξαγοραζουν κανα public/mediamarkt. Που αλλού θα μπορούσαν να βρεθούν δύο surface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 19, 2013 #3226 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2013 Windows 8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 19, 2013 #3227 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2013 Η επομενη mlkia της canonical Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisuresuitlarry Ιούλιος 20, 2013 #3228 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Με όλο το σεβασμό κ χωρίς να θέλω να ξεκινήσω flame με κανέναν..Όποιοι δεν θέλουν το metro και τα 8, μένουν στα 7.Ο κόσμος της Πληροφορικής θέλει συνεχώς να ακολουθούμε τις νέες τεχνολογίες κ ό,τι καινούριο. Όποιος δεν μπορεί, μένει στη σπηλιά του.oι μετροπόντικες ξέρουν από καλές σπηλιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 21, 2013 #3229 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2013 Αν θελω να ακουσω μουσικουλα ακουω απο τα ηχεια της συσκευής! Εχουμε ηχεία ποιότητας και οχι Κινεζικη τσιρίδα σε σώμα συσκευής ταπερΚαναμε και update και ειμαστε κομπλε! Aπο την αλλη στο Βιλαμπαχο (XDA) ακομα τρίβουν (samsungaκιδες)! Αντε παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 21, 2013 #3230 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2013 Αντε παλι.... Μαρεσει που απορεις σε καθε ποστ του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 22, 2013 #3231 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 κλάψε, ξέρω ότι πονάει, αλλά είσαι δυνατό αγόρι θα το ξεπεράσεις (στο 1/3 των $ που ζητά το htc)ποσο σου βγηκε το μαλλί και απο που ? Βεβαια εχει 720p οθονη αλλα απο τα Sapi-OLED σαφώς καλύτερη!Βεβαια το HTC one είναι άλλη κλάση σε πολλα σημεια... αλλα απο το να παρεις τα σαπια της samsung χιλιες φορες αυτο που πηρες γιατι τιμάει τα λεφτα του!Καλορίζικο, καλοδούλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 22, 2013 #3232 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] 270παρακάτι Ευρώ, εκ των οποίων τα ~18Ευρώ είναι το courrier. Για να μην χαλάμε το θέμα δές : http://www.thelab.gr/mobile-computing/boitheia-epilogis-kinitou-4-ews-4-5-a-122969.html. Βασικότερος λόγος επιλογής το μέγεθος, αφού είναι το πιο compact κινητό με 4.3" οθόνη στην αγορά (126x62x10.2 mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatoulismc21 Ιούλιος 22, 2013 #3233 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 χαχα καποιος σας γλεντησε 7970 150 ευρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 22, 2013 #3234 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 πολύ βυζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
madtracker Ιούλιος 23, 2013 #3235 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 εχουμε λινκ για το ζυβι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2013 #3236 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Ειναι απολυτα λογικο να παρω το σαπιο προιον τωρα και να κανω προσευχες για να μου βγει κάτι καλο μετα απο 2-3-4-5 χρονια... Oλα αυτα που λετε ουδεμία σχεση εχουν με τον σαπιο FX 9590 αλλά κάθεστε και αναλύεται ευσεβείς προσωπικούς πόθους... ....και εγω θελω μια bentley εξω απο το σπιτι μου! Αλλα δεν! [MENTION=7477]adpanos[/MENTION] σε συνεχεια αυτα που λεγαμε Quadro K6000 The Quadro K6000 GPU is based on the NVIDIA Kepler™ architecture - the world's fastest, most efficient GPU architecture. Key performance features and capabilities include: -12GB ultra-fast GDDR5 graphics memory lets designers and animators model and render characters and scenes at unprecedented scale, complexity and richness -2,880 streaming multiprocessor (SMX) cores deliver faster visualization and compute horsepower than previous-generation products "Compared to the Quadro K5000, the Quadro K6000 tripled the performance'' Το Κ5000 μοίραζε παστέλια στην W9000 της ΑΤΙ με διάφορα! που σε ΑMD με τις Fire pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 25, 2013 #3237 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 Το ωραιο της υπόθεσης που λες ειναι το αυτονόητο, γουστάρουμε επιδόσεις!Δεν μας ενδιαφέρει ο δεύτερος και με διαφορα στην ουρα! Αν γούσταρες επιδόσεις θα έπαιρνες 7990 και όχι TITAN ... Φτηνότερη και δυνατότερη. Αλλά εκεί λες σε ενδιαφέρει η ποιότητα οπότε θες μονή κάρτα ....Από την άλλη μου λες για σκέτες επιδόσεις του QUICK S. χωρίς να σε νοιάζει σε αυτή την περίπτωση η ποιότητα ... Οκ ... κατάλαβα ....... ή μάλλον μπερδεύτηκα βρε παιδί ... Σε νοιάζει ή όχι τελικά .... τι να υποθέσω ο έρμος ...Από εκεί και πέρα μιλάς για σάπια mobo, όνειρα βλέπεις ? Εγώ δεν βλέπω πουθενά κακή πλατφόρμα στην AMD. ΑΜ3+ και FM2 έχουν όλα τα καλούδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 25, 2013 #3238 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 Αν γούσταρες επιδόσεις θα έπαιρνες 7990 και όχι TITAN ... Φτηνότερη και δυνατότερη. Αλλά εκεί λες σε ενδιαφέρει η ποιότητα οπότε θες μονή κάρτα .... Από την άλλη μου λες για σκέτες επιδόσεις του QUICK S. χωρίς να σε νοιάζει σε αυτή την περίπτωση η ποιότητα ... Οκ ... κατάλαβα ....... ή μάλλον μπερδεύτηκα βρε παιδί ... Σε νοιάζει ή όχι τελικά .... τι να υποθέσω ο έρμος ... Από εκεί και πέρα μιλάς για σάπια mobo, όνειρα βλέπεις ? Εγώ δεν βλέπω πουθενά κακή πλατφόρμα στην AMD. ΑΜ3+ και FM2 έχουν όλα τα καλούδια. Το χειροτερο fan boy troll της AMD την σαβουρα 7990 δεν την αγοραζει! Μετα χίλια προβληματα που κουβαλαει! Ο λογος που πηγε απατη! Εγω θα την αγορασω! Μια ελπιδα ειχε η AMD να την παρει ο κηπουρός του thelab αλλα και αυτος άλλαξε ομάδα και εβαλε πρασινη φανελα! [MENTION=10015]csaris[/MENTION] παμε για 7990 ? O [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] θα μας κερναει τα ουζάκια για να κάνουμε κεφάλι! ...τον απαλευτο εχουν η ΑΤΙ ...οσο για το αν θα βρουμε 7990, μην ανησυχείς! Εχω τρελά κονε με ολα τα αρχαιολογικά μουσεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 26, 2013 #3239 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Το χειροτερο fan boy troll της AMD την σαβουρα 7990 δεν την αγοραζει! Μετα χίλια προβληματα που κουβαλαει! Ο λογος που πηγε απατη!Εγω θα την αγορασω! Μια ελπιδα ειχε η AMD να την παρει ο κηπουρός του thelab αλλα και αυτος άλλαξε ομάδα και εβαλε πρασινη φανελα! @csaris παμε για 7990 ? O @takis-pa θα μας κερναει τα ουζάκια για να κάνουμε κεφάλι! ...τον απαλευτο εχουν η ΑΤΙ ...οσο για το αν θα βρουμε 7990, μην ανησυχείς! Εχω τρελά κονε με ολα τα αρχαιολογικά μουσεία Δεν νομίζω να σε ρώτησα αυτό .... Ούτε εγώ θα έπαιρνα 7990 αντί για TITAN ... Εγώ σε ρώτησα πως και σε ενοχλεί η εικόνα που παίρνεις από την 7990 και όπως αναφέρεις συνεχώς νιώθεις λες και σε κέρασαν ουζάκια , ενώ με το που τελειώσει το Quick s. και δεις το αποτέλεσμα δες σε πειράζει που νιώθεις το ίδιο ? 7 βαθμούς μυωπία .... ? Κάτι δεν πάει καλά .... στον ψυχισμό σου ...:happy2::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 26, 2013 #3240 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 Δεν νομίζω να σε ρώτησα αυτό .... Ούτε εγώ θα έπαιρνα 7990 αντί για TITAN ...Εγώ σε ρώτησα πως και σε ενοχλεί η εικόνα που παίρνεις από την 7990 και όπως αναφέρεις συνεχώς νιώθεις λες και σε κέρασαν ουζάκια , ενώ με το που τελειώσει το Quick s. και δεις το αποτέλεσμα δες σε πειράζει που νιώθεις το ίδιο ? 7 βαθμούς μυωπία .... ? Κάτι δεν πάει καλά .... στον ψυχισμό σου ...:happy2::devil:ενω ο 6800Κ σου δινει εικονα λουλουδι με espresso & dolce gusto transcode...σοβαρα τι πινεις ?....σαν την χήρα στο κρεββάτι κανεις + ο πεινασμένος μονίμως καρβέλια ονειρεύεται!H εικόνα της AMD σήμερα είναι σα μπουρδέλο σε μετακόμιση είτε το θες είτε όχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.