Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
ευτυχως που ΟΤΙ λετε εχουν σχεση με GTX780

ευγε!

Ας μην γινομαστε υπερβολικοι λεω εγω γιατι GTX 780 εδω μεσα εχει μονο ο zpaf οποτε αν ειναι ετσι, θα εχουμε τον μονολογο του zpaf.

Το επόμενο off-topic πάει για κάρτα.

Ο καλος μας φιλος vagenrider διεσυρε το φορουμ και οχι μονο!! και εσεις το πηρατε χαμπαρι 2 ωρες μετα και αφου εστειλα ΠΜ στον YDinopoulos, και τωρα σας πειραξαν μερικα ποστ για Titan;

Ας μην γινομαστε υπερβολικοι λεω εγω γιατι GTX 780 εδω μεσα εχει μονο ο zpaf οποτε αν ειναι ετσι, θα εχουμε τον μονολογο του zpaf.

Ο καλος μας φιλος vagenrider διεσυρε το φορουμ και οχι μονο!! και εσεις το πηρατε χαμπαρι 2 ωρες μετα και αφου εστειλα ΠΜ στον YDinopoulos, και τωρα σας πειραξαν μερικα ποστ για Titan;

Ο καλός μας vagenrider πήγε διακοπές 6 μήνες από μένα, ρωτώ τι θα κάνουμε, πως θα το συνεχίσουμε για να ξέρω.

Το θέμα άρχισε να γίνεται Titan @ oc.co.uk και θες να το αφήσω ?

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] Φιλε μου εχεις δικιο το δεχομαι αλλα ολοι ξερουμε επισης τον καλο φιλο μας Ορεστη ποσο παρορμητικος ειναι :hmm: οποτε του συγχωρουμε καποιες παρεκκλισεις. (εγω τουλαχιστον)

Αυτα τα ποστ ας τα σβησεις μετα.

@Typhonios μην κάνεις συνεχόμενα ποστ. Κάνε διόρθωση στο προηγούμενο και βάλε το νέο περιεχόμενο.

Έχεις δικιο , επειδή βρίσκομαι στο γραφείο και πήζω τα κάνω όλα σ*κατα. Θα προσπαθήσω να μην το κάνω ξανά:dance3:

Αν είμαι εκτός πραγματικότητας, τότε μάλλον δουλεύω με ζημιά και για τη ψυχή της μάνας μου μόνιμα.

Αν πάλι είμαι εκτός της αγοράς άσε να το ξέρω καλύτερα απο εσένα.

Αν θες να είσαι αξιόπιστος πρέπει να τηρείς τις συμφωνίες σου. Αφου έκανες τη λαμακία θα πλερώσεις. Αν κάνεις μόνιμα λαμακίες, ένας έμπορας λιγότερος στην αγορά (αυτός θα κλείσει έτσι και αλλιώς είτε εξυπηρετήσει, είτε όχι)

Τι δουλεια κανεις?

Γιατί μιλάω με το ΣΔΟΕ τώρα amartole?

Δε βρίσκω κανένα λόγο να πω τι δουλειά κάνω και ποια είμαι. Στο κάτω κάτω εμένα με ξέρετε και με τη φάτσα μου, εσένα δε σε ξέρω καν. Και αν κρίνω απο την προϊστορία μας δε θέλω και πολλά πάρε δώσε.

over and out

Γιατί μιλάω με το ΣΔΟΕ τώρα amartole?

Δε βρίσκω κανένα λόγο να πω τι δουλειά κάνω και ποια είμαι. Στο κάτω κάτω εμένα με ξέρετε και με τη φάτσα μου, εσένα δε σε ξέρω καν. Και αν κρίνω απο την προϊστορία μας δε θέλω και πολλά πάρε δώσε.

over and out

Αφου εκφραζεις αποψεις σχετικα με τον τροπο που εσυ θα λειτουργουσες μεσα στην αγορα θα επρεπε ισως πρωτα να μας πεις ποια ειναι η δικη σου θεση μεσα στην αγορα.

Το thelab ειναι forum υπολογιστων οχι συνοικεσίων.Για να πει καποιος την αποψη του δεν χρειαζεται να γνωρισει τους υπολοιπους για να αποδειξει οτι υπαρχει.

έφυγε ο επεξεργαστής.

μείνανε

4gb (2x2) ddr2 1000mhz g.skill 5-5-5-15 στα 40€

G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-8000CL5D-4GBPQ - Newegg.com

4gb (2x2) ddr2 800mhz adata 4-4-4-12 στα 40€

A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 4 GB 800+ MHz CL4 Review | techPowerUp

6gb (3x2) ddr3 1866mhz g.skill 9-9-9-24 στα 50€ (σφραγισμένες)

G.SKILL Trident 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 (PC3 15000) Desktop Memory Model F3-15000CL9T-6GBTD - Newegg.com

δεν έχουν εγγύηση, παίζουν άψογα

μόνο Αθήνα, συνάντηση κέντρο

update

CPU

Intel dual core e2140 (3 κομμάτια) @ 5€ έκαστος

Intel pentium 4 630 3.00GHz @ 5€

Intel pentium 4 640 3.20GHz @ 5€ | κρατημένος για τον [MENTION=6460]3likos[/MENTION]

Intel core2duo 4300 @15

Τιμονιέρα Logitech G25 σε άριστη κατάσταση @ 80€

HDD IDE WD800 @ 5€ έκαστος (αρκετά κομμάτια)

Samsung Galaxy Advance (i9070) κούτα, λευκό, ούτε rom, ούτε από το σπίτι δεν έχει βγει, 4-5 φορτίσεις, με 2 χρόνια εγγύηση (αγορά 31/12/2012) @ 130€

Παραλαβή από το Mετρό Δάφνης αυστηρά.

Φήμες λένε οτι ο Τσιπρας έχει συμπεριλάβει στο δικό του οικονομικό προγράμμα την ανάσταση του.

Στην αρχη νομιαζα οτι εισουν τρολ. Τωρα καταλαβα οτι εισαι *μπιπ*. Στους γιατρους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.