Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Με τα λίγα αγγλικά που κατέχω... δε πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό.

Η μετάφραση του drive είναι οδήγηση και όχι οδηγός.

Εξάλλου η λέξη drive για τους υπολογιστές αντιπροσωπεύεται καλύτερα στα ελληνικά από τη λέξη δίσκος.

Μπλέξαμε αλλού για αλλού, διότι ένας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ελληνικά (την εποχή που τα 17χρονα δεν ξέρουν πια να γράφουν κανονικά ελληνικά) και το κάναμε θέμα...

Και τώρα μαθαίνουμε ότι drive δε σημαίνει δίσκος και είναι ταυτόσημο με το driver

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
τις ραμ μονες τους δε τις δινεις??

Τις δινω μονο πακετακι με την μητρικη.

δεν μπορείς να βάλεις επιπλέον πράγματα σε μία αγγελία

Συγνωμη δεν το ηξερα οτι δεν μπορω να βαλω extra.

Τι πρεπει να κανω?

Να ζητησω διαγραφη και να ποσταρω εκ νεου το πακετο?

3. Απαγορεύεται η επικαιροποίηση (bump) αγγελίας πάνω από μια φορά ανά 3 μέρες.

Απο την μια εκανες bump εντως μιας ημερας ,απο την αλλη αλλαγη τιμης... τα μπερδεψες. :p

Αφού το κάνατε φρι, ας μπω και εγώ στο κλαμπ.

(Μέγας ήρωας ο Παπαδόπουλος για τους αριστερούς. Μετά από την Χούντα, μπορείς να κοροϊδέψεις, άσπρους, μαύρους, πάκι, εβραίους, Χριστούς, Παναγίες, αλλά ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ)

Το ποίημα του αριστερού

Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω. Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που … πολεμάω!

Θέλω να γίνω αριστερός. Να παίρνω χορηγίες, επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.

Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει.

Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία. Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία.

Θέλω να γίνω αριστερός. Ένα με τους παρίες, κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες.

Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων, κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.

Θέλω να γίνω αριστερός. Μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να μένω στην Εκάλη. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να εισβάλω στη Βουλή. Να καταλάβω … έδρανο, να κοιμηθώ πολύ.

Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω.

Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού. Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού.

Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση. Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι.

Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα.

Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια. Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να βρίζω τον Χριστό. Αλλοδαποί αλλόθρησκοι να μ’ έχουν για αρχηγό.

Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω, μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω.

Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός. Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να είμαι χιπ και τρέντι. Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ’ έχουν για αφέντη.

αδυνατεις να καταλαβεις οτι δεν μας λεει τιποτα 4απλο μπαουλο σου με τα mods profile σου....!

γενικα εδω ειμαστε τις φιλοσοφιας καλιο 5χερι παρα 10 και καρτερι

στην δικια σου περιπτωση ο τιτανας ειναι και 2και καρτερι :hehe:

μπλα μπλα βρισιές,

μπλα μπλα κουκουρουκου βρισιές

βρισιες βρισιες,

θελω μπαν, βρισιές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.