filthy_dwarf Απρίλιος 24, 2013 #3101 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Εγώ το κατέβασα εχθές από το site τους και ήταν δωρεάν. Επίσης το stock είναι καλύτερο... swiftkey3 τέλος και ποστάρω σε λάθος thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 27, 2013 #3102 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 DeleteSent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Μάϊος 1, 2013 #3103 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Κριτική είναι καλό και ωραίο να γίνεται όταν αφορά το προϊόν και όχι τον ιδιοκτήτη και το πόσα λεφτά έδωσε για αυτό που πήρε. Δεν κατάλαβα δηλαδή, δανεικά από εμάς τα πήρε ή μας τα έκλεψε και δεν το ξέρω;Μαγκιά του λέω εγώ που έχει και τα δίνει για να τα γουστάρει... Άλλος τα τρώει στα ναρκωτικά, άλλος στις τάνες, άλλος στα αυτοκίνητα, άλλος μαζεύει σπάνια γραμματόσημα, οι γυναίκες τα τρώνε σε παπούτσια και τσάντες και άλλος για να τρέχει benchmarks με τις τατιάνες... εγώ γιατί πρέπει να τον κρίνω στο που τρώει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά, δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω... Δεν πειράζει ας δώσει και περισσότερα να κουνηθεί λίγο η αγορά. Εξάλλου δεν πήγε κανένας από εμάς να τα πάρει από την τσέπη σας. Εσεις αυτο καταλαβατε τοση ωρα?Μπραβο σας...Φαντασου και να τα επαιρνα απο την τσεπη σας.Θα μου κοβατε το κεφαλι ε?(τι ρωταω?εννοειτε...)... Τελικα,καλυτερα να μασας,παρα να μιλας οταν μιλανε τα Fanboys... Εχει αλλες αναγκες ο τυπας οπως και να'χει, αλλοι βολευονται με 30fps αλλοι με 60αρι fixed αυτος για να δουλεψει σωστα το lightboost hack πρεπει να βρισκεται μονιμως στα 100fps+ με οτι αυτο συνεπαγεται. Θεωρω οτι την μεγαλυτερη ανοησια η nvidia,με την asus,την κανανε,με το να μη βγαζουν μητρικες με 8 pci θυρες!Κι αυτο διοτι,θα βλεπαμε σιγουρα 8 way sli titan! Oλα Χ8...και αναλογως...χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 1, 2013 #3104 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 έχεις πρόβλημα δεν εξηγείτε αλλιώς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Μάϊος 1, 2013 #3105 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 έχεις πρόβλημα δεν εξηγείτε αλλιώς ! Εγω???:sarcastic: Αυριο θα φτιαξω το ιδιο μηχανημα.Περιμενω θετικα σχολια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 1, 2013 #3106 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 φτιαξε το εσυ και σου εχω ετοιμο το like Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 1, 2013 #3107 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Για πες μας τι έπρεπε να καταλάβουμε και δεν το πιάσαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Μάϊος 1, 2013 #3108 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 φτιαξε το εσυ και σου εχω ετοιμο το like Πρωτα θα παω στην κεντρικη ευρωπαικη τραπεζα να μου δωσουν τετοιο χαρτονομισμα... http://images.inmagine.com/img/westend61/wse328/wse328011.jpg Και μετα θα το φτιαξω...:happy2: Εχει και το αγαπημενο χρωμα σου!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Μάϊος 1, 2013 #3109 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Για πες μας τι έπρεπε να καταλάβουμε και δεν το πιάσαμε.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8]John Lennon - Imagine (official video) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 1, 2013 #3110 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Πρωτα θα παω στην κεντρικη ευρωπαικη τραπεζα να μου δωσουν τετοιο χαρτονομισμα...http://images.inmagine.com/img/westend61/wse328/wse328011.jpg Και μετα θα το φτιαξω...:happy2: Εχει και το αγαπημενο χρωμα σου!:jump1: το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το μπλε . ας μην το συνεχισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Μάϊος 1, 2013 #3111 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το μπλε .ας μην το συνεχισουμε Oπα...πεφτουνε και τα υπονοουμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 1, 2013 #3112 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Μετα φταίω εγω όταν θα φάω δεύτερη κόκκινη ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Μάϊος 1, 2013 #3113 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Μετα φταίω εγω όταν θα φάω δεύτερη κόκκινη ε; Εκτος απο sli titan,πας και για Crossfire? Σε κατι τετοιο? http://cdn3.wccftech.com/wp-content/uploads/2013/04/Radeon-HD-7990.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 1, 2013 #3114 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Δεν θέλω κουβέντα με την πάρτυ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 8, 2013 #3115 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 Τότε ποιο το νόημα ρε seb; Γιατί να μην έχεις αφαιρούμενη μπαταρία και SD, αφού έτσι και αλλιώς το υλικό δεν το νιώθεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 8, 2013 #3116 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2013 Τότε ποιο το νόημα ρε seb; Γιατί να μην έχεις αφαιρούμενη μπαταρία και SD, αφού έτσι και αλλιώς το υλικό δεν το νιώθεις; Ποιος σας ειπε οτι το αγορασα για το unibody και μονο ? 1. Οθονη, 2. Boomsound 3. 32gb εσωτερικη μνημη σε τιμη 16gb Στρατο τελειωσα οποτε δεν με ενδιαφερει να το γεμιζω με ταινιες Επισης τα 16gb εσωτερικη μνημη (και μαλιστα οταν πραγματατικα ειναι κατω απο 10 gb) ειναι σαφεστατα λιγα... ασχετα εαν δεχεται 64gb msd και οι λογοι ειναι γνωστοι στους androidakides... Eπισης με την sammy δεν εμεινα ευχαριστημενος και ποτε δεν μου αρεσε ολο αυτο το φορτωμα με ενα σωρο αχρητα προγραμματα! Δεν θελω να ασχολειθω ξανα με ΧDA. Θελω απο το πρωτο ανοιγμα να ειναι γρηγορο... To κινητο δειχνει σαν κοσμημα και ετσι πρεπει να του συμπεριφερεσαι... ειναι σαν να φορας ενα breitling transocean! Δεν θα βγω βολτα με το swatch (g siv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Μάϊος 9, 2013 #3117 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 ειναι πολυ ωραιο:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Μάϊος 9, 2013 #3118 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 αλλα γιατι εχει αργησει τοσο :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Μάϊος 9, 2013 #3119 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 τεληκα οι μεγαλες αναλησοις ειναι ωραιο πραγμα:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Μάϊος 9, 2013 #3120 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2013 νομιζω οτι τα τρια μονιτορ ειναι οτι καλυτερο για games:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.