bobos73 Μάρτιος 22, 2013 #3081 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 παιδια δεν ξερω για εσας, εγω παντως θα επερνα το κοριτσι....... απλα πας πιο ξεκουραστα!ΥΓ. ....παντως το ανοιγμα των ποδιων ειναι αξιοθαυμαστο......που να κανει και κανα σπαγκατο!ΥΓ2 ελεως και στο καπακι ξανα ελεως!!!......που παμε σαν κοινωνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάρτιος 22, 2013 #3082 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Φερνει λιγο στην ντουβλη η κανω λαθος? Παντος εγω το rc μου δεν το αλλαζω για καμια.....προς το παρονΣτάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Μάρτιος 22, 2013 #3083 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Θα συνεχίσω κι εγώ το ευγενές άθλημα του όφ τοπικινγκ,αμα έχεις rc,πολύ δύσκολα το βλέπω να σε συγκινήσει άλλο πραμα,οσο πιο δυνατό κι αν είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savy_59x Μάρτιος 22, 2013 #3084 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Θα συνεχίσω κι εγώ το ευγενές άθλημα του όφ τοπικινγκ,αμα έχεις rc,πολύ δύσκολα το βλέπω να σε συγκινήσει άλλο πραμα,οσο πιο δυνατό κι αν είναι... Θα συνεχίσω κι εγώ συμφωνώντας και επαυξάνοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 22, 2013 #3085 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Εγώ αν είχα rc θα το έδινα για bmw s1000 rr. Εχωντας περάσει απο 2 1000αρα κ 2 600αρα. Ss δε θα ξανά περνά. Μονο για πίστα. Καλυτερα tuono σε στυλ ss.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Μάρτιος 22, 2013 #3086 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 ρε σεις...... ,tuono δαγκωτο!ΥΓ. μη μου χαλατε το τοπικ.........:jump1:ΥΓ2. .....λετε να αλαξω τον τιτλο....????ΥΓ3 ελεως! ....που παμε σαν κοινωνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάρτιος 23, 2013 #3087 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Ειχα και superduke που πανω κατω μοιάζει με tuono και το δωσα για να παρω rc. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάρτιος 23, 2013 #3088 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 ρε σεις...... ,tuono δαγκωτο!ΥΓ. μη μου χαλατε το τοπικ.........:jump1:ΥΓ2. .....λετε να αλαξω τον τιτλο....????ΥΓ3 ελεως! ....που παμε σαν κοινωνια?Ρε παρε το 2011 λεμε οκ ειναι πιο ακριβο αλλα θα αντεξει στον χρονο και ας βγουν οι Haswell.Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 23, 2013 #3089 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Άλλο το superduke. Αλλη κατηγορία. Το tuono είναι πιο ss. Το superduke είναι streetfighter.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Μάρτιος 28, 2013 #3090 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Αλλαξε λιγο το η αγελια, Μητρική : Asrock H61M/U3S3 30Ε Επεξεργαστης : INTEL CORE I3 3.10Ghz 70 E με την αποδειξη εγγυηση και τα 2 κανονικα Μνημη RAM 1 GB DDR3 1333 Kingston 1 Gb DDR3 10E Εμφανισιακα ειναι αυτην, απλα ειναι 1 GB Σκληρός δίσκος 2,5'' για λαπτοπ 120GB Fujitsu 20E Fujitsu 2.5" SATA 120GB Notebook Hard Drive Εκτυπωτης ασυρματου δυκτιου + usb HP DESKJET D5560 40Ε Σετ ποντικι πληκτρολογιο ασυρματα Logitech K360 - Keyboard - Ασύρματο 15E Ποντικι Logitech M185 Wireless 8 Ε + Πωλειται PS 2 slim ασημι - €50 Εχω το Playstation 2 slim silver , με ενα χειριστηριο μανησιο sony, και ενα ασυρματο logitech το ειχα παρει 45 Ε , και μια μνημη, και το pro 2009. Ενα 50ρικο να φευγει. Ειναι ταλαιπωριμενο εξωτερικα με γρατζουνιες, οπως ειναι λογικο αφου το εχω τοσα χρονια, ομως ειναι πληρως λειτουργικο και αριστο. Δεκτος φυσικα καθε ελεγχος. Απο Αθηνα με συναντηση, η εκτος Αθηνας με εξοδα αποστολης χρεωση παραληπτη, με τα κτελ ειναι 7-10 Ε maximum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 4, 2013 #3091 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 για πειτε ρε παιδια την γνώμη σαςJavascript Sample 1Javascript Sample 2Javascript Sample 3Javascript Sample 4ευχαριστω προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 4, 2013 #3092 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 1 + τα κουμπιά του 4 + γραμμή εντολών για συντομεύσεις εργαλείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 4, 2013 #3093 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 To "μαυρο" παράθυρο, είναι ένα CAD γραμμένο όλο σε javascript, γι' αυτό θέλω την γνώμη σας όχι για το γύρω-γύρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Απρίλιος 4, 2013 #3094 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 ενδιαφερον Ο κωδικας παιρνει optimization. Δε ξερω αν ειστε στο production σταδιο. Προσωπικα προτιμω module pattern και νομιζω πως μικρα πραγματακια οπως αντι για var a=0; var b=1; -> var a=0,b=1; κανουν διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 5, 2013 #3095 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 thanx guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 8, 2013 #3096 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Οι ARM δεν είναι οι μόνοι RISC επεξεργαστές. Τα θετικά των RISC είναι γνωστά, και ο μόνος λόγος που τότε επικράτησαν οι CISC είναι οι συνεργασίες Intel με MS κλπ... Πλέον το CISC των x86 γίνεται μετάφραση εσωτερικά σε RISC, και για αυτό δεν υφίστανται τόσο μεγάλες διαφορές.Πάντως αν θες να συγκρίνεις κλασσικό x86 με RISC δεν συγκρίνεις Intel με ARM. Συγκρίνεις Intel με IBM POWER, και συγκεκριμένα POWER7. Και επειδή νομίζετε ότι δεν πιάνουν υψηλά ρολόγια, 2010 cpu στα 45nm και κυκλοφόρησε μέχρι 4.25 GHz και έχει 4 threads/core SMT και 8 cores. Τέλος του έτους κυκλοφορεί ο POWER8 στα 22nm. Γενικά η IBM έχει βγάλει επεξεργαστάρες, τεχνολογικά ανώτερους από Intel κλπ, απλά λόγω των κλασσικών συνεργασιών που πάντα έπαιζαν και πάντα θα παίζουν, έχουν περιοριστεί μόνο στο server κομμάτι. Συγνώμη αλλά δεν είχα σκοπό να συγκρίνω γενικά CISC με RISC αλλά να σχολιάσω συγκεκριμένη τοποθέτηση που συνέκρινε τους ARM με τους i7. Επί της συγκεκριμένης διαμάχης παρακαλώ λοιπόν τα σχόλια και όχι γενικά CISC vs RISC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 8, 2013 #3097 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Συγνώμη αλλά δεν είχα σκοπό να συγκρίνω γενικά CISC με RISC αλλά να σχολιάσω συγκεκριμένη τοποθέτηση που συνέκρινε τους ARM με τους i7. Επί της συγκεκριμένης διαμάχης παρακαλώ λοιπόν τα σχόλια και όχι γενικά CISC vs RISC. Συγγνώμη αναφέρθηκα αποκλειστικά σε 'σένα? Όπως έκανες εσύ μια τοποθέτηση, έτσι έκανα και εγώ. Και αυτό που είπα είναι ότι συγκρίνετε "μήλα με πορτοκάλια" ή αλλιώς επεξεργαστές κινητών με desktop. Τα άσχετα μυνήματα θα μεταφερθούν στην τρύπα λίγο αργότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey20 Απρίλιος 13, 2013 #3098 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ Παρακάτω αναφέρονται κάποια πράγματα που πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία όταν πραγματοποιείτε μια ανακαίνιση για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις : - Να υπογράφετε συμφωνητικό με την εταιρεία που αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας στο οποίο να αναφέρονται οι ακριβείς εργασίες, χρηματική αμοιβή, όπως και επίσης ακριβής ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου - Το γκρέμισμα τοιχων απαιτεί παρουσία μηχανικού - Αλλάζουμε παλαιές υδραυλικές εγκαταστάσεις - Αλλάζουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 13, 2013 #3099 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ Παρακάτω αναφέρονται κάποια πράγματα που πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία όταν πραγματοποιείτε μια ανακαίνιση για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις : - Να υπογράφετε συμφωνητικό με την εταιρεία που αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας στο οποίο να αναφέρονται οι ακριβείς εργασίες, χρηματική αμοιβή, όπως και επίσης ακριβής ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου - Το γκρέμισμα τοιχων απαιτεί παρουσία μηχανικού - Αλλάζουμε παλαιές υδραυλικές εγκαταστάσεις - Αλλάζουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσειςWtf?*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Απρίλιος 24, 2013 #3100 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Swype (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5udWFuY2Uuc3d5cGUuZHRjIl0.)for Android launch sale 0,76€ Εγώ το κατέβασα εχθές από το site τους και ήταν δωρεάν. Επίσης το stock είναι καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.