Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

παιδια δεν ξερω για εσας, εγω παντως θα επερνα το κοριτσι....... απλα πας πιο ξεκουραστα!

ΥΓ. ....παντως το ανοιγμα των ποδιων ειναι αξιοθαυμαστο......που να κανει και κανα σπαγκατο!

ΥΓ2 ελεως και στο καπακι ξανα ελεως!!!......που παμε σαν κοινωνια?

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Θα συνεχίσω κι εγώ το ευγενές άθλημα του όφ τοπικινγκ,αμα έχεις rc,πολύ δύσκολα το βλέπω να σε συγκινήσει άλλο πραμα,οσο πιο δυνατό κι αν είναι...

Θα συνεχίσω κι εγώ συμφωνώντας και επαυξάνοντας :rolleyes:

ρε σεις...... ,tuono δαγκωτο!

ΥΓ. μη μου χαλατε το τοπικ.........:jump1:

ΥΓ2. .....λετε να αλαξω τον τιτλο....????

ΥΓ3 ελεως! ....που παμε σαν κοινωνια?

Ρε παρε το 2011 λεμε οκ ειναι πιο ακριβο αλλα θα αντεξει στον χρονο και ας βγουν οι Haswell.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αλλαξε λιγο το η αγελια,

Μητρική : Asrock H61M/U3S3 30Ε

Επεξεργαστης : INTEL CORE I3 3.10Ghz 70 E με την αποδειξη εγγυηση και τα 2 κανονικα

Μνημη RAM 1 GB DDR3 1333 Kingston 1 Gb DDR3 10E Εμφανισιακα ειναι αυτην, απλα ειναι 1 GB

Σκληρός δίσκος 2,5'' για λαπτοπ 120GB Fujitsu 20E Fujitsu 2.5" SATA 120GB Notebook Hard Drive

Εκτυπωτης ασυρματου δυκτιου + usb HP DESKJET D5560 40Ε

Σετ ποντικι πληκτρολογιο ασυρματα

Logitech K360 - Keyboard - Ασύρματο 15E

Ποντικι Logitech M185 Wireless 8 Ε

+

Πωλειται PS 2 slim ασημι - €50

Εχω το Playstation 2 slim silver , με ενα χειριστηριο μανησιο sony, και ενα ασυρματο logitech το ειχα παρει 45 Ε , και μια μνημη, και το pro 2009. Ενα 50ρικο να φευγει. Ειναι ταλαιπωριμενο εξωτερικα με γρατζουνιες, οπως ειναι λογικο αφου το εχω τοσα χρονια, ομως ειναι πληρως λειτουργικο και αριστο. Δεκτος φυσικα καθε ελεγχος. Απο Αθηνα με συναντηση, η εκτος Αθηνας με εξοδα αποστολης χρεωση παραληπτη, με τα κτελ ειναι 7-10 Ε maximum.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=261461

ενδιαφερον :)

Ο κωδικας παιρνει optimization. Δε ξερω αν ειστε στο production σταδιο.

Προσωπικα προτιμω module pattern και νομιζω πως μικρα πραγματακια οπως αντι για var a=0; var b=1; -> var a=0,b=1; κανουν διαφορα.

Οι ARM δεν είναι οι μόνοι RISC επεξεργαστές. Τα θετικά των RISC είναι γνωστά, και ο μόνος λόγος που τότε επικράτησαν οι CISC είναι οι συνεργασίες Intel με MS κλπ... Πλέον το CISC των x86 γίνεται μετάφραση εσωτερικά σε RISC, και για αυτό δεν υφίστανται τόσο μεγάλες διαφορές.

Πάντως αν θες να συγκρίνεις κλασσικό x86 με RISC δεν συγκρίνεις Intel με ARM. Συγκρίνεις Intel με IBM POWER, και συγκεκριμένα POWER7. Και επειδή νομίζετε ότι δεν πιάνουν υψηλά ρολόγια, 2010 cpu στα 45nm και κυκλοφόρησε μέχρι 4.25 GHz και έχει 4 threads/core SMT και 8 cores. Τέλος του έτους κυκλοφορεί ο POWER8 στα 22nm.

Γενικά η IBM έχει βγάλει επεξεργαστάρες, τεχνολογικά ανώτερους από Intel κλπ, απλά λόγω των κλασσικών συνεργασιών που πάντα έπαιζαν και πάντα θα παίζουν, έχουν περιοριστεί μόνο στο server κομμάτι.

Συγνώμη αλλά δεν είχα σκοπό να συγκρίνω γενικά CISC με RISC αλλά να σχολιάσω συγκεκριμένη τοποθέτηση που συνέκρινε τους ARM με τους i7. Επί της συγκεκριμένης διαμάχης παρακαλώ λοιπόν τα σχόλια και όχι γενικά CISC vs RISC. :)

Συγνώμη αλλά δεν είχα σκοπό να συγκρίνω γενικά CISC με RISC αλλά να σχολιάσω συγκεκριμένη τοποθέτηση που συνέκρινε τους ARM με τους i7. Επί της συγκεκριμένης διαμάχης παρακαλώ λοιπόν τα σχόλια και όχι γενικά CISC vs RISC. :)

Συγγνώμη αναφέρθηκα αποκλειστικά σε 'σένα? Όπως έκανες εσύ μια τοποθέτηση, έτσι έκανα και εγώ. Και αυτό που είπα είναι ότι συγκρίνετε "μήλα με πορτοκάλια" ή αλλιώς επεξεργαστές κινητών με desktop.

Τα άσχετα μυνήματα θα μεταφερθούν στην τρύπα λίγο αργότερα :)

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Παρακάτω αναφέρονται κάποια πράγματα που πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία όταν πραγματοποιείτε μια ανακαίνιση για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις :

- Να υπογράφετε συμφωνητικό με την εταιρεία που αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας στο οποίο να αναφέρονται οι ακριβείς εργασίες, χρηματική αμοιβή, όπως και επίσης ακριβής ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου

- Το γκρέμισμα τοιχων απαιτεί παρουσία μηχανικού

- Αλλάζουμε παλαιές υδραυλικές εγκαταστάσεις

- Αλλάζουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Παρακάτω αναφέρονται κάποια πράγματα που πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία όταν πραγματοποιείτε μια ανακαίνιση για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις :

- Να υπογράφετε συμφωνητικό με την εταιρεία που αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας στο οποίο να αναφέρονται οι ακριβείς εργασίες, χρηματική αμοιβή, όπως και επίσης ακριβής ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου

- Το γκρέμισμα τοιχων απαιτεί παρουσία μηχανικού

- Αλλάζουμε παλαιές υδραυλικές εγκαταστάσεις

- Αλλάζουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Wtf?

*GNex*

• 2 weeks later...

Εγώ το κατέβασα εχθές από το site τους και ήταν δωρεάν. :hmm: Επίσης το stock είναι καλύτερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.