Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Αγορασμένο το '11.Φουλ αλουμίνιο με 15 km και πολλά έξτρα.Φωτογραφίες κλπ μέσω email.το κόστος του ήταν 400+!Στα 200!Δεκτή ανταλλαγή και με fx8350-20 η fx6300+διαφορά €80 ή ή 660GTX ή hd7950.

φιλικα σου το λεμε φιλε μου! το παρα εχεις υπερκοστολογισει το hardware σου! ακομη πες σε ποια εχεις εγγυηση και αν ναι ποσο ακομη, δωσε καποιες πληροφοριες! με τα 2300 που ζητας φτιαχνεις καλυτερο συστημα μαζι με οθονη+ ηχεια και ολα με φουλ εγγυηση!

Οκ. Λοιπον η εγγυηση εχει ληξει σε ολα. Το μηχανακι το χρησιμοποιουσα για video editing και προβολη ταινιων. Δουλευει οπως δουλευε καινουριο φυσικα. Το δινω γιατι εχω ηδη αγορασει καινουριο και η αγγελια ειναι μονο για σημερα γιατι εχω ηδη προταση απο εξωτερικο στα 2300€ (γι αυτο και η τιμη), και απλα ελεγα μηπως και γλιτωσω την ταλαιπωρια και τα μεταφορικα...οποιος δεν ενδιαφερεται παρακαλω να μην γεμιζει το θεμα με παραπονα. Ο,τι αλλες πληροφοριες θελετε, ρωτατε.

απλα με το ιδιο ποσο φτιαχνεις υπολογιστη με καλυτερα spec και ολα καινουρια μπορει πριν 4 χρονια να αξιζε το ποσο απλα λογο της γρηγορης εξελιξης οι τιμες πεφτουν σε αυτα τα ειδη αμα κανεις μια γυρα στο φορουμ μπορεις να παρεις μια ιδεα του ποσο περιπου φευγει το κα8ε αντικειμενο του υπολογιστη και να φτιαξεις μια πιο ελκιστικη τιμη φιλικα :spell:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.